Lilla mormor på besök

Vad har hänt idag?
Inte mycket kan jag säga, mamma var till Tullinge för att hämta mormor på en dagsutflyckt. Hon sa att hon var mycket glad att hon fick komma ner och titta på alla björnarna (valparna), de ser ut som små björnar nu, de är hur söta som helst! Och att hon gärna kommer ner igen. Vi får väll se hur de går med den saken, hon var nästan helt slut när hon promenerat upp för trappen! Även om syrgasen var på hela vägen lät det som om hon inte fick luft.
(så går det när man röker cancer pinnar/KOL pinnar)
Jag åkte med henne hem, och jag kan bara säga att där behövs det städas! Jag förstår att hon själv inte orkar eftersom hon är så sjuk, men varför kan hon inte anlita någon som hjälper henne?? De såg förskräckligt ut på golven, strumporna fastnade. Men men, de är inte mina problem, jag bor inte där. Men hon verkade trivas.

Sen har det varit full fart på valparna, de började låta vid sex i morse, då fick de lite käk och somnade om till elva! De är första gången. Men vi hoppas på fler.

Nu ligger alla tio i valphagen och leker eller sover, måste nog bädda rent en gång till innan jag lägger mig, de är massor med kiss. =(

Nej nu är klockan ett, jag har en valphage att ta hand om.
Sov gott! De ska i alla fall jag göra.
ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0