Boxning!

Kanske ska sätta lite fart? Nyvaken och pigg som man är ;)
Dessa tidiga mornar har satt sina spår och jag slocknade i soffan med två av tre goa hundar. Självklart hemma hos mor och far min. Nu ska jag byta kläder och bege mig för att boxas, känner inte direkt för det, men de är väll för att man är nyvaken...?

Dags att röra på sig!

Skogen!!

Vetefasen vad dom håller på med, tar bort trappan eller något...  De känns som vi kommer fastna här uppe, nu ska jag försöka få i mig lite frukost innan jag beger mig ut i skogen med tre Tollare, så snälla stanna hemma idag ;)

Jamie Lee gjorde ett tappert försök att hoppa upp i stolen brevid mig i köket, dock missade hon att det stod ett bord ivägen... Så kan de gå! Får se om hon får någon bula eller inte. Morgonen har annars varit bra, vi är ganska nyvakna, mamma kom förbi med de andra trollen vid halv nio och då hade inte Jamie Lee en tanke på att kliva upp ännu :P *sovmorgon*

Nu blir det skogen för hela slanten!

Sammarbetsvilliga hundar ;)




Trollen på gården




Vilken dag!

Vilken dag!

fick förfrågan om jobb strax efter klockan sju i morse om att börja halv åtta, visst jag chansar och tar det, och fick det! Upp ur sängen, jaga på hunden att käka frukost, i med frukost själv *bläää* , på med kläder, ringa mamma och be henne hämta Jamie Lee, springa till jobbet för att ganska precis komma i tid! På endast 15 minuter från att jag klivit upp tills jag stod redo att jobba på förskolan!! :D Bra jobbat, jag som är så morgonseg i vanliga fall :P

Full rulle hela dagen, ut i skogen och leka, springa på gården och bara mysa lite med trötta barn. Ja, dom är för goa, känner att jag saknat dem allihopa!

vet inte varför men jag gick till lägenheten en sväng för att kolla läget, han ju inte göra så mycket i morse och nu ska jag hem till päronen igen och träffa alla goa och glada hundar :)

Så blev min lediga dag som jag skulle spendera i haninge ;) De är super att planera, för planerna spricker alltid ändå!

Vaknade av sms från jobbet, 15 min senare ...

dsc01499 (MMS)

Vaknade av sms från jobbet, 15 min senare var jag på plats! Bra jobbat ;) och som vanligt, jag ska INTE planera morgondagen, för de går åt skogen ändå.. Nu ska jag Mysa med barnen :)


Tisdag 28 september

Morgondagens planer:

* Åka till jysk för att kolla på mattor och förvaringskorgar/lådor
* Åka till coop bygg och köpa en stege, spikar, skruvar och kolla på förvaringskorgar/lådor
* Ringa Nynasbo för att be om ett nytt galler till ugnen då de jag fick var för litet
* Spika upp en hylla i köket
* Få upp lite tavlor

Kanske blir mer än en dags planer?

De återstår att se! Nu ska jag i alla fall dejta kudden. Natti natt

Så var måndagen slut

Vars tog denna dag vägen då?!

Förstår inte vart tiden tar vägen längre... Allt jag hade planerat för dagen var fixat innan klockan tio, så jag gick en sväng med Jamie Lee och hem till päronen, tillsammans med mamma gick vi ytterligare en sväng med alla tre vovvarna. Sen vart jag själv med tre hundar och undrade vad jag skulle fördriva tiden med, så jag åkte till hundoasen och frågade om de ville ha två stycken soffor (vi/dom ska göra om hemma och då finns de inte längre plats för dessa). Så de ska fara dit, så småningom! Lyckades även få med två påsar med hundmat hem...

Äh, jag har ändå inga måsten att göra tänkte jag och åkte hem till farmor och farfar (har inte träffat dem på några veckor nu så jag åkte dit) och blev sittandes där i tre timmar. Full rulle hem, hahaha trodde jag ja, fastnade i gardinaffären och lyckades handla hem nya gardiner till mitt vardagsrum samt sovrum. Så nu är jag äntligen nöjd med mina gardinval! Nästa inköp är mattor en till köket, en till hallen och en till vardagsrummet. Jysk? Rusta?

Kastade i oss lite mat och iväg med hundarna för hundträff på norvik för att sedan åka till lägenheten och fixa lite med mammas hjälp (vi fick upp en lampa till i hallen, gardinerna, ventilations filtret i vardagsrummet och alla plåtarna till ugnen har äntligen kommit för den som nu är intreserad).

Så nu sitter jag här själv i pjyamas och funderar på att komma i säng lite tidigare än vanligt då min kära vovve har en tendens att vakna runt sju-åtta tiden för att vara hungrig...

Alla ärenden klara innan klockan 10!

Hon som skulle inspektera golv samt tapeter har varit här! Nya golv får jag tyvärr inte :( Men tapeter till sovrummet är de bara att åka och handla så betalar dom! Så nu jäklar ;)

Gäller bara att hitta någon som kan tapetsera. Har även pratat med comhem, fy farao för deras irriterande telefonsvarare! Höll på att bli galen! Men tillslut fick jag hjälp och nu fungerar allt som de ska, jag har närmare 150 kanaler :S Men de gäller antingen bara till idag eller två veckor framåt... Sen blir allt normalt igen och jag får "mina" kanaler bara.

Alla dagens ärenden är redan fixade! Vad ska jag göra nu då? Gå på stan och jaga mattor samt gardiner? Vi får se... Blir troligen en vända hem till päronen i alla fall :) *hörde ryckte om god mat* tralalalala :P

Nu måste jag stoppa vovven min från att käka ben i soffan!

Natti natt

Vad gör jag vaken denna tid på dygnet? Nog för att dagarna är vända, men jag kanske borde satsa på att vända tillbaka dem istället för att sitta uppe hela tiden? Eller sitter jag uppe bara för att jag vet att jag kan de nu när jag bor själv? ;)
Nej då, jag fastnade framför tvn och sen hittade jag datan påslagen i köket. Så nu ska jag dejta kudden tillsammans med min underbara vovve. Morgondagens äventyr väntar ännu!! Blandannat en kommer de en tjej/tant hit för att titta  på golven och tapeten inne i sovrummet. Sen är resten av dagen ledig fram till 18,00 då de är hundträff! Gissa om Jamie lee kommer bli lycklig ;)

Inte för att jag tror att jag får någon sov morgon, men jag hoppas min lilla sötnos sover till klockan nio när mobilen ringer... *önskning*

Segt internet...

En snabbis bara!

Internet är sjukt segt i lägenheten, så jag börjar överväga att skaffa fast internet via comhem ist... (ännu en utgift, suck) Men jag får se... hehehe kanske något man kan få i julklapp?? :D

Idag har jag inte varit i lägenheten så mycket, vet inte vart dagen tog vägen riktigt, men två maskiner tvätt har jag tvättat, kört upp en del saker till lägenheten, handlat mat och tränat med friskis och svettis :) känns ruggit bra nu måste jag säga ;)

Nu ska jag ta en kopp tee och krypa ner i soffan breve min kära hund! Hon är lite smått deppig idag... Hon blir överlycklig så fort hon är med sin mamma och syster. Jag kan förstå henne :) Kan inte vara lätt att bli lägenhetsboende bara så där, vi är ju faktist vana vid hus, tomt och frihet.

I morgon ska mina golv inspekteras, hoppas på att få nya, men de känns inte som jag kommer att få de, tyvärr. Efter det ska jag hem till päronen och hänga ett tag för att senare åka till norvik med hundligan!

Helgen!

Dygnen är fortfarande vända åt helsikes...

Igår var de tjejkväll igen, alltid lika trevligt att träffa gänget :) dricka samt äta gott tackar man aldrig nej till ;)

Efter att dom åkt hem diskade jag undan och tänkte sätta mig i soffa för att slappa ett tag, men så blev de självklart inte! Jag rengjorde hela ugnen och spisen istället, sorterade in alla saker i badrumsskåpet, torkade disken och Sen blev de soffan ett par minuter innan jag dunsade i säng, vred och vände mig ett antal gånger och somnade tillslut vid tre!

Gullungen till hund som man har vaknade vid halv sju och tyckte hon skulle ha frukost då, glöm det sa hennes matte och lät henne vänta en timme. Sen sov vi en timme till innan morgonpromenad, bad (första badet i badkaret!), tvätta en maskin och gå en sväng med alla hundarna och mamma. Nu ligger jag hemma hos mor och far i min gamla säng... Egentligen ska jag packa, men energin är ganska dålig. Så jag slappar ett tag först :P

Ikväll får vi se vad som händer, antingen blir de till att flytta skrivbord eller träna. Vet inte vad som lockar mest just nu ;)

Mamma och två barn

(Jamie Lee)

(Flisan)

(mamma Zindy)

Njut ni som kan sova, jag är grymt avis!

Dessa helvetesnätter kommer ta dö på mig! Inte första gången jag är vaken denna tid på dygnet för att jag sovit för länge på dagen innan... Måste lära mig att kliva upp i tid och inte göra som igår, klockan ringde, jag stängde av den och somnade om... Sen var klockan fem! Lite för sent att kliva upp om man ska sova under natten oxå.

Egentligen skulle jag behöva träna eller något nu så jag gör av med lite energi och ha en chans att somna om. Men de går ju inte, då vaknar alla andra. Så nu ska jag glo i taket ett tag och hoppas på att min huvud&axel värk ger med sig snarast och att John blund hittar tillbaka till mig :)

Njut ni som kan sova, jag är grymt avis!

(Detta är biverkningar man får av att jobba nätter)


Jamie Lee <3


Kan du rulla tungan matte?
För de kan jag!!

Hurtta !


Värmetäcke, Hurtta Image00010 Ge mig?!
Ett värmetäcke i blått & ett regntäcke i svart :)

Mina favorit produkter till Jamie Lee kommer från just Hurtta !
Just nu traskar Jamie Lee runt med både halsband och koppel från Hurtta.
Vadderat halvstryp
Ett blått och ett brunt är hon stolt ägare till. Hennes syster har de röda och en hundkompis fick de svarta när Jamie Lee växt ur de. Kopplet hittade vi i en butik i Finland under semestern och jag var helt såld!

Bilderna i detta inlägg är lånade från: http://www.hundteknik.se/hurtta-kampanj.html?gclid=CMPcn4qdn6QCFcFD3god7HYm5A


(skulle utan problem kunna klicka hem saker för närmare 2000;- och då är de bara till Jamie Lee, skulle jag köpa settet med jacka och byxor till mig hade de gått på 4550;-) Tror att jag ska äta frukost nu innan jag gör något dumt ;)

Shadowplays Aqua Elements


Zindy & Nessie den 10/9-07

Lite senare än planerat fick du äntligen en buket med blommor älskade Nessie! För två veckor sen var de tre år sedan du fick somna in, tänk att de gått så lång tid. Du är lika saknad idag som dagen du somnade in! Älskade lilla Näsan jag hoppas du vilar i frid <3

Shadowplays aqua elements - Nemesis - Nessie - Näsan (och alla andra smeknamn du hade)

Vi kommer förbi med ett ljus i helgen!

Tänker på dig varje dag, vila i frid hjärtat!
Du är älskad och enormt saknad! <3

Klockan har stannat !

Vid de här laget brukar klockan vara närmare fyra-halv fem på morgonen... Men inte idag, för brukaren gick och la sig tidigare så denna natt kommer bli evighetslång!

Har redan sappat 6546874 varv på tvn och insett att avsnitten av 2½ män är gamla lika så according to Jim. Skrivit mina timraporter för resten av 2010, dubbelkollat schemat så de stämmer, räknat hur många timmar till jag har för resten av året att jobba, tagit ett extra pass (funderade på ytterligare ett pass men insåg att jag skulle jobba fem helger i rad då. Så jag struntade i det) och nu ska jag räkna hur många hårstrån jag har på huvudet!

Yeeey! Jag har super roligt ;)

Trollungen själv


Jag undrar verkligen vad hon tänker på denna bild!! :)



09.30 Välkommen hem matte, sov så gott i h...

dsc01518 (MMS)

09.30 Välkommen hem matte, sov så gott i hundsängen för din säng är numera lekplats! ;) sov gott världen, nu ska jag Mysa med mina tre Tollare.


Natt mat, eller vad kallas det?

Jag brukar aldrig äta under nätterna jag jobbar, har satt lite "regler" för att försöka hålla mig ifrån småätande och framförallt för att lättare kunna vända tillbaka dygnen...

Denna natt har jag dock ätit, så de kommer bli ett helvete att vända tillbaka dagarna! Först en kopp te, sen en halv skål med yoggi + müsli och ytterligare en timme senare en smörgås. Så kan de gå, får skylla på att jag tränat och behöver extra energi för att orka hela natten ;) Tummen upp för att de inte är godis i alla fall :P

22-23 september

Min första tanke som ploppa upp i huvudet när jag kom till jobbet vid åtta tiden var "hur f*n ska jag klara en natt till?!?!" och då hade bara första natten börjat precis. Nu sitter jag snarare och funderar på hur jag ska klara denna natt?

Känns som att febern är på väg, öronen är irriterade, luftvägarna är smala och tröttheten håller på att ta över! Känns som jag skulle behöva sjukanmäla mig, men jag behöver pengarna, så de är bara knega på! Gör trotts allt inte så mycket på nätterna när jag jobbar, men de sliter något otroligt att jobba i 13 timmar och vända dygnen helt åt helvete...

Jag har ingen aning om hur jag ska tillbringa de närmaste 6½ timmarna utan att somna... Känns som de är gjort för att gå åt skogen.

Känner mig grymt positiv!! ;)

De går sakta men säkert bättre att vara i ...

dsc01517 (MMS)

De går sakta men säkert bättre att vara i lägenheten... Kan inte påstå att hon älskar den, men hon hänger ändå med när vi går dit. Alltid något ;) på bilden har hon fått ett frispel i sängen! :)


"ska bara"

Idag skulle jag bara gå till lägenheten och fixa lite små saker... "bara" blev att jag byggde ihop två nattbord, en byrå med fyra lådor och tvättade en maskin med tvätt! Vips så hade tre timmar flugit iväg... Hundarna var snälla och goa, Zindy skulle hjälpa till men hamnade bara mitt i vägen, Jamie Lee ägde sängen och vägrade flytta sig i onödan och jag ljuger inte när jag säger att min lilla vovve tog upp hela dubbelsängen! Medan Flisan gosade på mattan i vardagsrummet med ett stort ben...

Tror att de blev för mycket för hennes lilla mage med ett ben mitt i allt. För när vi gick hem igen så kom de upp en massa vatten och nu under kvällen har hon haft sura uppstötningar samt gnällt en massa, något hon inte brukar göra! Så vi får se vad detta kommer leda till.

Nu ska jag dejta kudden och hoppas på att morgondagen löser sig.. Annars får jag väll vara vaken ett dygn, inget att rekommendera!!



Lyckades även tömma kameran, så räkna med ett gäng halv gamla bilder snart igen! Tänker inte ägna ledig tid till dem, måste ju ha någonting att roa mig med när jag jobbar nätter oxå! :P

Tiden räcker inte till!

Vet inte hur jag ska klara av morgondagen... (Kan säga att de är inte lätt att skriva när man har en vovve som halvt om halvt ligger och sover i knät på en...)

Ibland önkar jag att jag inte jobbade! Allt skulle vara så mycke lättare då! :P Pengarna kunde rulla in ändå och jag skulle kunna göra allt som jag vill hinna med då. :D

I morgon är de jobb mellan 20-09 som gäller, de är bara gilla läget för pengarna behövs, ska även hinna med att träna boxning klockan kvart i fyra till kvart i fem och tidigare på dagen ska jag hinna med att dejta fastighetsskötaren (vid tolv tiden) och få lite fixat i lägenheten. Så den stora frågan är när jag ska hinna med att sova så jag orkar med att jobba oxå. Skulle helst av allt vilja hinna med en timmes agility träning uppe på klubben oxå, men de känns som att tiden inte riktigt räcker till... Tyvärr! (eller går de att klämma in vid 18 tiden? En snabb dusch, middag och sen iväg? hahaha skulle vara en dröm, men tyvärr tror jag inte de skulle fungera denna onsdag heller!)

Några timmar med extra sömn skulle inte skada nu, då jag känner mig lite halv hängig och seg. Den envisa förkylningen vägrar att försvinna men samtidigt bryter de inte ut ordentligt heller...

kan inte sova..

ha ha ha vad det är roligt att ha jobbat nätter.... gissa vems dygn som är totalt bakvända? klarvaken klockan 02.12, jippi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

har legat i sängen och vridit och vänt mig i närmare två timmar nu. hundarna tittar lite lätt snett på mig och undrar vad 17 jag håller på med... de suger måste jag säga! vete fan vad jag ska göra, önskar att jag vore i lägenheten för då hade jag kunna ta ett bad eller något, nu ligger ju resten av familjen och sover så då gäller det att vara knäpptyst... så underbart roligt...

kan inte se på tv, inte duscha, inte träna med Jamie Lee, inte gå ner och äta (ja, jag säger ju de, man blir hungrig mitt i natten när man jobbat nätter) och jag kan INTE SOVA...

lyckostar som kan sova säger jag då...

Tre trötta Tollare!

Tre trötta Tollare! Finns ingenting som är så underbart ;)

Efter en sväng på Norvik med nio hundkompisar och deras mattar tyckte hundarna vi var super tråkiga som drämde ner rumpan i soffan. visst jag kan förstå dem, vi har ju trotts allt sovit bort hela dagen så varför slappa ännu mera? Så fram med varsit ben, inte heller de var tillräckligt... Då fick Nina Ottosson rädda oss. Fram med några av hennes tavlor och sen var de full rulle på hundarna! Även på oss mattar :P

Hundarna såg lite besvikna ut när vi tog bort tavlorna men de kan ju inte hålla på hela dagen med dessa, för de blir väldigt fort trötta av hjärn jumpan. Så fort tavlorna åter stod på skåpet, slocknade alla tre!

Så nu har vi tre trötta Tollare som sussar gott, tre trötta mattar som ängar sig åt att plugga, titta på tv, slösurfa och bara njuta av en ledig kväll. Själv kommer jag somna om snart och får förhoppningsvis sova hela natten!


Svara inte, svara inte, svara inte, f*n!

08,45

Eftersom min fastighetsskötare har så pass taskiga telefontider så måste man vara morgonpigg för att få tag i honom... Tur att man jobbar nätter, annars hade jag inte varit uppe denna tid.

Men jag satt med luren emot örat och tänkte "svara inte, svara inte, svara inte" och precis när jag suckade och skulle lägga på svarar han! *dubbel suck* men jag fick i alla fall prata med honom och på onsdag ska vi dejta ;) nej då, han kommer förbi och ska svara på alla mina 100 frågor!

* Lådan/skåpet i köket (är trasigt)
* En ny plåt till ugnen (får jag det eller måste jag köpa själv? Jag skulle inte ta i den frivilligt)
* Kyl och frys, jag har endast liten kyl med frysfack...
* Diskmaskin, ska ev. köpa mina kusiners så jag behöver hjälp att få ut ett skåp
* Stopp i vasken
* Ventilationsfönstret i vardagsrummet, "pluggar" som håller filtret på plats!
* Normalt slitage på golv i vardagsrummet och tapet i sovrummet? (kanske en fråga till någon annan?)

Ja, stackaren ska stå ut med allt detta... Hoppas han klarar det ;)

Och jag hoppades på att han inte skulle svara då jag är så j*vla trött och knappt kan formulera en mening rätt! Just nu undrar jag varför jag inte hittat en perfekt bostadsrätt och flyttat in i istället... En helt felfri lägenhet som jag bara kunde njuta av att bo i... Drömma kan man ju alltid göra! :D

Nu ska jag packa väskan och bege mig hemåt så fort dagpersonalen behagar hitta hit! Jag längtar hem till sängen!

En låååång natt, igen!

Snacka om att bli grå hårig! Jag har inte ett skit att göra, hittar ingenting att underhålla mig med!! Blir galen snart. De finns inget på tvn som är spännande, jag har inga nya bilder (på datan i alla fall) att redigera, har ingen bok som fängslar, ingen film att se, inge godis att trycka in (som tur är), inge gott att käka överhuvutaget (men jag har lovat mig själv att inte äta på nätterna även om jag är vrålhungrig, de blir inge bra nätterna man ska sovavaknar amn hungrig vid ca fem tiden). Jag har med andra ord inte ett skit att göra!!

GALEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag knarka lite alvedon mot migränen som är på väg... Kul, natten är fulländad.

Tiden har sagt upp sig

Tror att klockan har stannat, tiden går ju inte längre!!

Nätterna känns bara längre och längre när jag jobbar numera, jag behöver något att göra när jag jobbar. Dags att börja plugga lite? Dags att hitta något att roa sig med nattetid?

Förslag?


Ullared

Hittade lite bilder i kameran från resan till ullared :) Insåg att de är ett bra tag sedan jag tömt mina kameror...


Min söta lillasyster under bilresan!


Soffan som brakade samman...


Våra fina sängar på loftet (i stugan vi hyrde i ullared)


"min" säng


Här fick vi upp och ner tre hundar, helt otroligt! Inte en enda olycka hände!! (trappan var extremt brant!)


Hagen precis utanför dörren :) Precis när vi skulle åka hem fick Flisan för sig att hon skulle besöka hagen... Gissa om hennes matte fick panik ;) hahahaha

Rubrik?

Jag insåg att min dator har kortläsare inbyggt! (jaa, jag har inte allt för bra koll på mina prylar, alla "extra" funktioner m.m) så nu drygt sju månader senare inser jag att den finns jag har lyckats ladda upp lite bilder med hjälp av den!


Så här road är jag, titta på reklamer, fota dem och sen undra vad jag ska hitta på...


Så jag käkade lite naturgodis, men inte smakar de heller...

Hittade en film i väskan och startar den, jaa, självklart har man redan sett den. Men vem klagar på att få titta på snyggingen från Australien som är med i filmen? Inte jag i alla fall ;)

Nu har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, ta en bok och försöka läsa den upponer samt baklänges kanske? *roande*

Tredje natten...

Eftersom de har blivit något fel på min älskade dator så testade jag att instalera Firefox, så nu fungerar det i alla fall att blogga igen :)

Inte för att jag har något att skriva, men ändå! :P Har sovit i lägenheten igen över dagen och nu sitter jag på jobbet igen... Tredje natten, så snart är jag halvvägs i alla fall! Dags att återgå till den grymt bra filmen som går på trean just nu. *ironi*

Jamie Lee


(Framsidan på 2011 års almanacka!)


Mysan :)


När man rymmer åker man i långlina!

 


Bilderna är från Finlandsresan!


Allt bara krånglar!

Tror jag ska hålla tyst idag, allt är bara jävligt och emot mig känns det som. Har sovit ganska dåligt den senaste tiden, inge bra när man ska sitta vaken 13 timmar! Magen har strulat en del så jag har inte kunnat äta ordentligt, datorn fungerar som den vill (med andra ord vill den inte alls som jag!) och nu har även pmsen kommit och som pricken över i, jag har även kvar fem nätter utav de sju kommande! Ja, livet är bra underbart ;) Dock måste jag erkänna att jag njuter av att ha träningsvärk! De ska kännas när man tränat :) Nu ska jag kämpa med att få i mig frukost, diska, läsa klart tidningen och sedan ska jag hem och sova!

Ohh yes "helvetes veckan" är tillbaka!

Överlevde i alla fall ensam i lägenheten och Jamie Lee har börjat acceptera lägenheten mer och mer, hon gick tillomed frivilligt in i porten idag :) Framsteg!

Nu ska jag packa jobbväskan och bege mig till mammas jobb och sedan HEM! Ska även hinna med att förtidsrösta...

Ser verkligen fram emot att sitta vaken hela natten nu igen ;) Framförallt när de är "helvetesveckan" som jag kallar den, har sex utav åtta nätter framöver nu... *kul* Lär ju må sen...


Första natten ensamen...

Första natten själv i lägenheten, känns både ruggigt och lite små skönt. Ändå längtar jag hem... Jaa jag kallar mina föräldrars hus för hem fortfarande! För de känns mer som ett hem än lägenheten. Allt är ännu inte på plats, har en del ikea möbler att packa upp, massor med saker att hämta, inte en enda tavla uppe, så de kommer nog ta ett tag innan jag är 100% i ordning här!

De två första nätterna hade jag sällskap av en kompis här, vilket underlättade en hel del, önskar bara att han stannat ett tag till. Så i natt blir första natten helt själv i lägenheten, eller jag har i alla fall Jamie Lee här! :) Så vi får se hur detta ska gå...

Jamie Lee har spenderat kvällen med att tugga ben och jag, vad jag gjort, jaa de undrar jag med... Gått en långpromenad med mamma, tittat på tv och gosat ner mig i soffan. Har  även fått en maskin tvättad! Bra jobbat! ;)

Mamma lyckades även lura med mig på boxning i eftermiddags, tror att jag måste sova på soffan i natt för jag kommer inte härifrån! Varenda muskel i kroppen gör ont! Men fasen så roligt de var :D


10/9-07

Skulle skrivit de här i fredags men jag orkade inte. Den  tionde september 2007 var sista dagen som jag träffade min älskade hund Nessie, innan hon fick somna in. Kämpandes emot lite sjukdommar, krämpor och tillslut fick hon även cancer. :( Då valde vi att avliva henne, de fanns en chans att hon skulle klara även cancern men de hade blivit många besök hos veterinären hon hatade och efter ett år skulle hon troligen få tillbaka den. Vi är enormt tacksamma för de åren med glädje och kärlek vi fick, de hade mer än gärna fått vara fler!


Vila i frid älskade Nessie! Vi saknar dig <3


Tillfälligt slut!

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, /Jamie Lee som använder datorn som huvudkudden!

Idag skulle de bli en snabb sväng till ikea, hmmm... åtta timmar senare var vi hemma igen! Självklart var fotöljen slut som jag skulle ha, även soffbordet! Så nu har jag ett tillfälligt bord tills de jag ska ha finns inne igen. (jag som lovade mig själv att inte köpa något "tillfälligt")... så kan de gå!

Fick med mig en massa roligt hem annars. Så jag är nöjd, nu gäller de bara att montera ihop allt! Bland annat, en byrå, två sängbord, en bokhylla med dörr till badrummet, "tillfälliga" soffbordet och allt som man plockar på sig annars! Som stolsdynor, glödlampor, tassar till möbler, toaborste, krokar, hundleksaker och mycke mycke mer :P
Men nu finns de nog inte en muskel i kroppen som inte protesterar! Först på tok för många timmar på ikea och sedan springa två trappor upp med alla saker för att någon kom på iden att strunta i hiss... Så några minuter till framför tvn innan jag stupar i säng.

och nej, jag har inte flyttat ännu! Jag bor än så länge hemma hos mina föräldrar och kommer periodvis att göra de framöver oxå, då de underlättar för oss alla men framförallt för att hundarna ska slippa vara själva och Jamie Lee ska få komma ut ordentligt när jag jobbar. - Hon kommer ALDRIG att få vara själv i lägenheten!

Morgondagen ska spenderas i telefon (hyresvärden, fastighetsskötaren m.m) samt att jag hoppas någon vänlig själ hjälper mig med att montera möblerna :P

Usch... Fegis som man är :S


liten flicka frågar sina föräldrar om hon får gå ut med sina kompisar. Föräldrarna svarar nej för dom tycker hon är för ung. Flickan går till sitt rum och tänker onda saker om hennes föreldrar, plötsligt ringer hennes mobil och hon svarar, det är hennes kompisar som frågar om hon inte kan smita ut. Flickan gör ett försök och lyckas smita. Hon bestämmer träff med sina kompisar vid en liten affär i utkanten av stan. Hon går dit men kompisarna kommer aldrig, hon väntar i säkert 1 timma innan hon bestämmer sig för att gå, på vägen hem stannar en bil bredvid henne, dörrarna öppnas och en man sliter in henne i bilen, han slår henne i huvudet så hårt att hon svimmar av, när hon vaknar igen är hon helt naken och hon är fastbunden i en säng, mannen kommer in och tar fram en kniv, han skär sakta av hennes fingrar och tår, flickan skriker. Han sätter sig på henne och skär in ett kors på hennes hals, sedan hugger han henne i magen flera gånger, har skär upp hennes underliv och misshandlar henne våldsamt. Flickan dog, om du inte kopierar denna texten kommer någonting av detta hända: Du blir misshandlad på samma sätt. Flickan kommer sitta vid din säng varje kväll och hugga dig i magen tills du dör. Du blir förföljd av en okänd man resten av ditt liv

Början till ett vardagsrum! Sitter just nu...

dsc01502 (MMS)

Början till ett vardagsrum! Sitter just nu i ok-bussen till ikea och fastnar i kagghamra för en mc olycka... Så vi får se om vi kommer från till ikea överhuvudtaget.


"Mannen under trappan"

Skulle äntligen få se "mannen under trappan" i sommras läste jag boken och tänkte den boken skulle vara superbra som film. Och för några dagar sedan sa en kompis att han precis sett filmen "mannen under trappan" :O Klickade in på dischshop och beställde den!

Sen fick jag se ett avsnitt av fyra! För min fega familj hade inte nerver att se resten!! Så nu måste jag ragga upp någon annan att se den med. Om inte pappa blir lite kaxsigare och vågar se resten i morgon? ;)


Filmen: http://www.homeenter.com/picHE/JPG340/910/91061.jpg


Boken: http://image.bokus.com/images/9789100111748


Tok ungen min gillar inte sitt nya hem...

Tror vovven min gått och blivit deprimerad! Eftersom jag smått håller på att flytta hemifrån så har inte alla rutiner varit på sin plats. Självklart blev Jamie Lee magsjuk i samband med min flytt och kopplar därför ihop lägenheten med magsjuka (tror jag i alla fall).

Så numera vägrar hon att gå upp i lägenheten som vi så småningom ska bo i, hon stretar emot när vi närmar oss huslängan... Hur fan gör man då?

Jag kan iofs förstå att hon inte ser något possitivt med lägenheten då de luktar målarfärg, dammsugaren låter med jämna mellanrum, trapphuset ekar konstigt och de måste vara frusterande när hon hör så pass illa som hon gör, hon mådde illa redan innan vi kom dit (magsjukan) och hon har inte fått en enda gobit där uppe... Så jag förstår att hon inte ser allt för possitivt i att vara där, inte heller finns de någon mjuk skön soffa eller säng att mysa i... Så problemet återstår och jag har ingen aning om hur jag ska lösa dem. Förhoppningsvis blir de bättre när allt är på plats och de har kommit in lite av "våran" lukt.

Annars vet jag inte vad jag gör, säger upp lägenheten och flyttar hem igen? (jaa, min hund styr mitt liv, hon är de bästa jag har och varför ska jag då inte göra allt för henne?) Självkart ska jag ge lägenheten och henne några chanser, tänker inte kasta in handuken direkt.



Här är hennes stora trygghet i lägenheten, den nya hund sängen. Det är hennes och ingen annans! Hennes mamma lånade den ett litet tag och Jamie Lee vart helt förtvivlad! (sorry att de är en dålig mobil bild)


Fan fan fan att jag glömde kameran hemma!!

dsc01484 (MMS)

Fan fan fan att jag glömde kameran hemma!!


Vakna med the voice!



Bara för att jag visar detta klipp tänker jag inte rösta på moderaterna eller högern. Är bara grymt övertrött och tycker detta är ett tio-poängar klipp. Om du vill ha dig ett gott skratt, titta!


Remember me

;(


Snyfft!

Trodde inte på syster min när hon sa att "remember me!" var en snyftare... Gissa vem som sitter med tårarna rinnandes nu?!



Tårarna tar ju inte slut!

Och bara för att jag verkligen inte har någonting att göra så startar jag om den, bara för att få se Robert Pattinson i livet igen! :) *snyfft*


yey, ännu en natt

Öronen känns grymt oroliga, halsen är orolig och jag känner mig långt ifrån pigg, men de är sista natten nu! Bit ihop och be för att slippa feber! I morgon kommer möblerna till lägenheten och jag lär inte palla med att packa upp dem, måla och fixa... Fast jag önskar att jag orkade det.
Kanske på tisdag? Eller fredag?

Strunt samma, känner bara för att bli frisk igen. Nu ska jag sjunka ännu djupare ner i fotöljen (om de är möjligt?)och se vidare på "remember me" och bli ännu mer kär i Robert Pattinson ;)


Pluttisen i tisdags :)

dsc01470 (MMS)

Pluttisen i tisdags :)


Detta är från i tisdags när vi var hos vet...

dsc01473 (MMS)

Detta är från i tisdags när vi var hos veterinären...


En massa dropp!! (Från i tisdag hos veteri...

dsc01474 (MMS)

En massa dropp!! (Från i tisdag hos veterinären)


Jamie lees säng var upptagen, så hon tog m...

dsc01477 (MMS)

Jamie lees säng var upptagen, så hon tog mina flyttpåsar från ikea :-P mysigt värre ;) nu är hon med mamma min ute på norvik och promenerar i mörkret... Själv sitter jag på jobbet...


Den eviga grusvägen :)





Stugan

Blandade bilder, från att vi målat staketet och deras lilla väderkvarn...
  

 


Dålig uppdatering?

Lilltösen är fortfarande sjuk, men tack och lov på bättrningsväg! Äntligen börjar hon visa att hon är hungrig igen, vilket jag ser som ett gott tecken. :)

Dock är hon lite sur på mig, håller som sagt på att sakta men säkert flytta hemifrån så jag är en del uppe i lägenheten och fixar lite smått, har släpat upp alla mina nyinköpta saker hittills och börjat spackla samt måla! Så jag hoppas att de blir bra, de kan inte bli värre än de var innan i alla fall... Vet inte vem fasen som får för sig att "laga" hål/sprickor m.m i tapeter med tipex?!

Men nu ska jag dyka i säng igen, tröttheten och huvudvärken håller på att ta dö på mig... Sen att man vet att väckarklockan kommer ringa vid 0600 för att ge vovven min medicin igen så blir man inte särskillt uppiggad.

De kommer bli en helg med arbete, slutar vid nio på måndag och därefter kommer förhoppningsvis möblerna till lägenheten (gissa vem som kommer vara galet trött?) och på tisdag kommer förhoppningsvis tvättmaskinen och mickron... Jaa, detta är början på ett evighetsprojekt...


RSS 2.0