30/4

Tvingade mig själv ur säng vid tio tiden, mådde inge vidare må jag säga... Ögonen rinner & kliar, näsan krånglar och jag är dö trött, med andra ord en helt vanlig dag för en pollenallergiker... :/

Trotts detta har jag käka frulle och ska nu ut och jaga mera steg! Dock kommer de inte bli lika många idag som tidigare... För nu börjar nattpassen igen! Så jag ska sova bort dagarna och vara vaken nätter. Tre nätter rättare sagt!

* Promenad ~ 2h
* Sova ~ 3-4 h
* Middag
* Promenera
* Dra iväg till jobbet!

Sen promenera, hem från jobbet, sova bort nästan hela dagen och så börjar allt om igen :P

Vadå fira valborg? Man kan ju jobba! *ironi*
(dock har jag inte valt att jobba, jag MÅSTE!) annars säger arbetsgivaren byebye!


Nya buren



Fick buren idag av grannarna, hoppas att den passar i bilen bara, annars väntar jag tills jag byter bil :P Min lilla skrutt kryper in och lägger sig där själv, medan dom andra tittar lite tvivlandes på buren och måste bli inlockade med godis! :) *gissa vem som är stolt* :D


29/4-10 Dagens steg

Då var dagen steg registrerade.

20348 + 2700 = 23048 Steg!
(om man tränar annat när man inte kan ha stegräknaren på sig, som simning, gym m.m så får man räkna på 2700 steg för varje halvtimme!)
Jag var på gymmet i 30 min innan middan.
15,71 km
889 cal
3 timmar 14 min
(plus 30 min för dagens steg)


Dock har jag fått en blåsa under foten som jag lyckats traska runt med, så nu har jag riktigt ont :/ Men den ger väll med sig?!


29 april

Klockan är tre och ändå har jag hunnit med en massa, det känns lite konstigt.. Så brukar inte mina dagar se ut!

En lång skön sovmorgon till halv 12, denna pollensäsong kommer att ta livet av mig! En snabb frukost och en rask promenad med hundarna i 1½ timme, tryckte in hundarna i bilen och drog iväg till Willys för att handla lite mjölk vidare till djurboden och handla två säckar hundmat och nu sitter jag här. Men de blir nog ett mellanmål, en sväng ner i tvättstugan och sen ut i solen (som tittar fram då och då) dock verkar hundarna lite trötta... Dom rasade ihop så fort dom kom innanför dörren... :P

Än så länge är jag uppe i 10000 steg så jag har minst lika många till att ta idag...

Ska även över till grannen och hämta en hundbur lite senare i eftermiddag! :) *påminnelse till mig själv*


Soffan



Jaha, då ligger man raklång på soffan igen och mår prima! Ont i ryggen och benen, men självklart ska de kännas att man tränat lite :) I morgon är sista lediga dagen, sen blir det jobb hela valborgs helgen! Dock måste jag upp i 7000 steg/dag så jag måste träna nätterna igenom... Men de ska gå super ändå :)

Även hundarna verkar lite förvånade av alla promenader och lite vila!

Nu ska jag se klart NCIS innan jag nannar kudde, i morgon ska jag upp i närmare 20000 steg igen!

Steg 28/4-10

Steg: 20300
Km: 15,75
cal: 891
3 timmar 1 minut


Steg 27/4-10

19194 Steg
15 km
842 cal
3 timmar 3 minuter

Första dagen reggad!

41 dagar till!

Men jag förstår inte den som ligger etta, hon/han har traskat närmare 65000 steg, på en dag! Är det möjligt?!


Nessie 12 år

Om älskade lilla Nessie hade funnits kvar hade vi firat hennes tolv års dag idag, men så blir det inte.
Istället ska vi upp till Jappes grav och tända lite ljus och lämna blommor till dom alla tre Nessie, Jappe och mormor...


Grattis lilla Nessie, vi saknar dig!
Vila i frid!


Ringvägen runt


Mobil-bild

Efter ett par varv runt ringvägen och bad vid första pumpviken är hundarna mer än nöjda! Jag med, men nu väntar ytterligare en vända med hundarna och ett besök på kyrkogården för att tända lite ljus och lämna lite blommor.

Är som sagt med i en stegtävling och hittills har jag knatat ihop 13100 steg! Bra jobbat!?


10 av 12

Kvällen promenad bestod av en runda på norvik med hundkompisarna, sammanlagt var det 12 stycken hundar! Full rulle och två på rymmen... Tack och lov kom dom tillbaka efter en timme eller så... Nu ska jag nanna kudde med min underbara vovve :)


26 april

Har man tur eller?
När jag skulle till jobbet idag så hamnade jag bakom en traktor, inte direkt de enklaste att köra om på våra små vägar och utöver detta så möter jag Gotlandstafiken... Men en lucka hittade jag och kom förbi segproppen! Sen på hemvägen hamnade jag bakom en Kerstins taxi buss och tänkte att nu är de samma visa igen, men den tutade på i full fart! :) Så hem gick lite fortare!


Åkte även förbi kyrkogården för att hälsa på farbror min, dom har gjort så fint runt hans plats! Ska åka upp med lite blommor i morgon tänkte jag, i morgon är det Nessies födelsedag, men eftersom hon inte finns mera så brukar jag sätta lite blommor vid min farbrors grav till dom alla tre (Mormor, farbror Jappe och vovven Nessie) vid högtider, födelsedagar och sorgdagen framförallt men även lite då och då utöver detta.



Nu blir det en power-nap på soffan innan middagen och vidare för kvällens äventyr med hundarna!


Toktrollet Jamie Lee


Drop it!!


Snabbaste vägen?!


Syskonen bus


Soldyrkaren


Soldyrkaren


Jamie Lee försöker sno hamburgare och tomater...

Min lilla gullunge, på ett år och nio månader har lärt sig skälla! :D Tror det har med hennes hörselproblem att göra som hon inte förstått hur hon ska göra, men träning ger färdighet! Nu bubblar det mesta ur hennes gap!
Ett "problem" jag märkt är att hon inte kan "hundarnas grundlag". Hon har inte lärt sig hur hon ska bete sig i alla situationer, hon hör bland annat inte när hundar morrar mot henne, så hon tror mer eller mindre att alla älskar henne! Hon blir överlycklig mot alla hundar och detta är inte så bra alla gånger...

Hon har inte heller lärt henne hur hårt hon får bita i mig under lek, vilket resulterar i blåmärken. Självklart säger jag till henne och försöker få henne att förstå, men det är så svårt! Hon är ju bara glad och vill leka! :)


25 april

Jag ligger fortfarande en månad efter! Varför ska tiden gå så fort?! Fick för mig att de var mars nu igen...

Idag har vi vart ute nästintill hela dagen, hundarna i linor och så begav jag och mamma oss ut på utsidan för att vårstäda så inte gringubben klagar mer på oss. Sopat och krattat, så nu är ryggvärken, axelvärken och blåsorna i händerna enda minnet av hösten och vintern ;)
Även altan är redo för sommaren, oljad och klar! I morgon kastar vi ut utemöblerna!! Sen är de bara solen och bikinin som saknas, bacardi har jag redan i kylen! Sommar? Semester? Jag längtar!! (67 dagar och 9 timmar kvar till första semester!)

Svammel, svammel, dags att sova!


Systrarna, Jamie Lee och Flisan.


Toktrollet Jamie Lee


Drop it!!


Snabbaste vägen?!


Syskonen bus


Soldyrkaren


Soldyrkaren


Jamie Lee försöker sno hamburgare och tomater...

Min lilla gullunge, på ett år och nio månader har lärt sig skälla! :D Tror det har med hennes hörselproblem att göra som hon inte förstått hur hon ska göra, men träning ger färdighet! Nu bubblar det mesta ur hennes gap!
Ett "problem" jag märkt är att hon inte kan "hundarnas grundlag". Hon har inte lärt sig hur hon ska bete sig i alla situationer, hon hör bland annat inte när hundar morrar mot henne, så hon tror mer eller mindre att alla älskar henne! Hon blir överlycklig mot alla hundar och detta är inte så bra alla gånger...

Hon har inte heller lärt henne hur hårt hon får bita i mig under lek, vilket resulterar i blåmärken. Självklart säger jag till henne och försöker få henne att förstå, men det är så svårt! Hon är ju bara glad och vill leka! :)


24 april


Tur att man har tre hundar som behöver motioneras! Är som sagt anmäld i kommunens stegtävling, verkar dock som tävlingen pågår i hela sverige, men vet inte riktigt... Har ingen bra koll, men på tisdag (löningsdagen nummer två) drar den igång, sen är de bara knata som en galning i sex veckor! - Jag ska vinna! ;)

Idag blev det middag nere på rotundan, supergott! Vi var där med farmor och farfar. Efter det begav vi oss hem till dom för lite kaffe/läsk och glass, självklart hade vi hundarna med oss :) Och så packade vi upp sex stycken kartonger, det är nästan fem månader sedan dom flyttade, ändå finns det kartonger kvar, som står framme överallt... Dags att sätta lite fart...?! Dock verkar det inte finnas mycket go i någon där längre, tyvärr...


Flower

Har roat mig med att fota lite blommor... och en stackars tomte som nästan överlevde vintern...

  
   
  

Dom små bilderna är klickbara! - Dom blir större, bara att klicka!


Syskonen bus! :)

 
Syskona bus sover gott, på lite olika vis!

  
Ska man ha godis, får man leta efter det!

 
Först ut, två bilder på övervintrade hippin Zindy och sen lilla soldyrkaren Jamie Lee :)


Två av tre springer numera i lina för att inte skälla på katter, skateboarar, hundar och annat som passerar utanför staketet.


Alla dessa j*vla galler är borta!! :D

(dom små bilderna är klickbara, dom blir större!)


22 April

Efter en lång arbetsdag är jag fortfarande pigg?! Hur går detta ihop?! Ikväll har vi kört lite med aktiveringsbrickorna med hundarna, dom hade hur roligt som helst. Men vad hade man räknat med? Tre tossiga tollare trotts allt... :)

I morgon ska jag njuta av en ledig dag och börja träna lite inför tävlingen! Har gått med i en stegtävnlig via kommunen, på steg.se! Jag ska vinna, trotts att jag jobbar nätter under dessa veckor! Jag har utmanat syrran, mammsen och grannfrun (pappas kusins fru)!


"Sätt de äldre i fängelse!"

Läste ett underbart inlägg i Metro idag: "Sätt de äldre i fängelse"
"läst på FB, men en tanke väckare för oss alla.. Låt de gamla sättas i fängelse och de kriminella på sjukhem!  De gamla får då varm mat, tillgång till bad, hobbys och utomhusvistelser. Ingen vill håna dem och dom får pengar istället för att betala för sig!! De kriminella kan få kall mat, inga pengar, vara helt ensamma, lyset släcks klockan åtta på kvällen och de får duscha en gång i veckan!"

Så nu ska jag skicka farmor och farfar i finkan ;)


Tävling - Eclipse

Är med och tävlar om biljetter till nästa film i Twilight serien, Eclipse!

http://sandrasvarld.webblogg.se/2010/april/vinn-eclipse-biljetter.html#comment

Hoppas, hoppas, hoppas jag vinner! :)

Va med och tävla du med! - Lycka till! :)


Jag ÅNGRAR att jag klev ur sängen!

Idag har ingenting fungerat som det ska! Jag ångrar verkligen att jag klev ur sängen!! Så nu ska jag mysa med hundarna innan jag återvänder till sängen för att förhoppningsvis vakna upp till en bättre dag!

Morgondagens jobb: 09-20


Dags för lön snart?

Jag har märkt att pengarna snabbt försvunnit från kontot... bara 2500kr (nästan) på skit saker denna månad! Det hade varit smartare att lägga undan dom till den framtida lägenheten istället, men icke! Där flög dom iväg... På fotografier, böcker och filmer... Men något måste man ju ha att läsa när man jobbar nätter?! *litet lätt försvar* Men nu är det skärpning! Inge mer shopping! hahaha tror tyvärr inte de kommer att hålla, det är ju dags att inhandla lite mera sommarkläder snart... :P



Idag har varit en underbar dag, en kompis var förbi med sitt sockersöta kusinbarn, var nästan så illa att jag kidnappade honom! :) Han var ju helt bedårande! En promenad runt hamnen och en glass! Inte illa :) I morgon är de jobb igen som gäller, ett "lyx" pass 10-15 bara! Efter det blir det en sallad till middag och en stavgångspromenad i skogen. Ibland är det underbart att planera saker i förväg! Ibland känns det underbart att ha kommande dag planerad och ibland är de lättare att ha en helt oplanerad dag framför sig... Men just nu är de lite lättare med planerade saker...



känns som det är dags att ladda in lite vårbilder på datan nu, men tyvärr ligger dom som vanligt kvar i kameran... Får bli till att fixa i helgen :)


18 april


En sån liten sötnos! :) saknar faktist att ha tio små krabater springandes runt benen. Men samtidigt är de lite skönt att ha tre stycken stora vovvar med lite (bara lite) vett i skallen.

Idag har vi vart ute nästintill hela dagen, vi har rensat en massa ogräs, planterat massor med blommor, brottats med myror som bor ÖVERALLT och fixat studsmattan på plats. Bra jobbat! Nu hoppas vi på en massa fina dagar så man kan sova på studsmattan :P och hoppa lite när man känner för det...

I morgon är det jobb igen, denna gång på en förskola. De är över en månad sedan jag jobbade där tror jag, så de ska bli super att träffa alla gullungar igen :) Dock har jag fått stängningstiden så jag är lite fundersam hur de ska gå med nycklar och allt... Men de får bli morgondagens problem! Nu sova!

Work: 11,00-18,30


16 april

Jaha, dagen har spenderats i länna och självklart har jag bränt en massa pengar! Men nu ska jag kasta in alla kläder i garderoben och sedan sova, i morgon är det jobb igen :)

Väldigt intresant va? Med andra ord, jag har inget att uppdatera om!

Uppdatera för uppdaterandets skull

Uppdatera för uppdaterandets skull... Inge vidare roligt. Idag har de inte hänt så mycket käkade frukost/lunch på fiket med familjen och alla hundarna, en vända på stan och en vända i skogen med alla hundarna, så har väll min dag sett slut, sen blev det självklart ett par timmar framför tvn och nu äre dags att sova... I morgon har jag hört rykten om länna, men vi får väll se.

14 april

Dagen har spenderats på lövhagen med fem goa små vovvar och deras pratglada mattar. Förhoppningsvis har man fått lite färg :) Nu ska jag bädda ner mig och hoppas på en fin dag i morgon med. Men de är bäst att ge fasen i planer, för dom spricker alltid!

Planerna sprack, livet kom emellan! - Rubriken på Kinas blivande bok?!


Pollen allergi!

Usch vad jag hatar min pollenallergi! Jag har redan hållt på och tagit medicin en månad och detta är bara början... Tabletter, nässpray och ögondroppar... Ändå kliar det i ögonen, på tungan och i handflatorna, ögonen rinner och jag är ständigt trött, de spelar ingen roll hur mycket jag sover, jag är ändå dö trött. Sova tolv timmar, vaken 12 timmar. De är ju inte normalt...

och för ovanlighetens skull, jag ska sova nu! I morgon ska jag på hunddejt med Kina (en kompis) två personer med sex stycken hundar i skogen... Ja de kan ju sluta hur som helst... :P


13 april

Idag har de varit lite fart, först fick jag vara taxi till min faster och hennes man. Efter de fick dom igång sin egna bil när en kompis på mekonomen fixat deras däck :) Direkt efter det åkte jag ut till lövet och la några spår och hem igen för att hämta hundarna. Full rulle, på vägen stötte jag på en kompis så vi traskade runt på lövet och stod sedan på parkeringen och pratade i en timme. Efter det spårade vi på väl "lagrade" spår :P Dock gick de inte lika bra denna gång, jag var på tok för stressad eftersom jag lämnade ena hunden när jag spårade med den andra... Livrädd över att någon skulle kidnappa min lilla sötnos som bara väntade och väntade :)

Nu ska vi laga mat!


12 april

Ett litet tecken på att man inte ska beställa mera? När jag satt och knappade på datorn för att kolla efter några böcker på bokus kändes det plötsligt som dörren trycktes mot mig. Tänkte inte mer på det och titta ner i skärmen igen, då rasar två böcker på mitt nattisbord! Jag hoppar högt och staplar genast ihop alla böcker på bordet... Sätter mig på sängen och knappar vidare, precis därefter så flyttar min rullgardin på sig! Gissa om jag höll på att kissa ner mig då! - Ändå beställde jag hem flera böcker!

så nu ska jag tvinga hit en hund innan jag bäddar ner mig i sängen!
Natti natti



Idag har jag haft en ledig dag!!
Jag har träffat min ena kusin och min ena "bonus kusin", hjälpt dom med cykeln dom fick, pumpat mina cykeldäck, busat med vovvarna, varit på "hundträff", storhandlat, varit runt på djuraffärerna i stan och letat spårlinor och lyckats införskaffa tre nya och haft en underbar sovmorgon!


Norvik & Hamnen


Min lilla fågelvovve sparar lite :)

  

  


Spårning

Dagen blev nästan som planerad! De blev lite röj i trädgården, på med sommardäck på min lilla bil, grillning (årets första för mig, men andra för övriga i familjen) efter det for vi ut i skogen och spårade med alla tre, lättare sagt än gjort! Sammanlagt missade vi en pinne... Som fortfarande ligger kvar där ute.

Jamie Lee: som vanligt var hon super duktigt, kanske inte lika entusiastisk som sin matte men hon tyckte de var super att börja spåra igen trotts att hon var ganska trött på eftermiddagen! Lugnt och sansat gick hon hela spåret, ett av dom längre hon någonsin gått faktiskt Dock missade hon en pinne som hon gick tillbaka för att leta efter, men då hade jag redan plockat upp den :/ Så de var bara köra vidare och hon struntade i allt annat! Hon skulle köra hela spåret!! Ända ut på vägen!! Trotts att hon hittat både slutet och leksaken :) Och framförallt, hon struntade i att jag gått mitt i djungelns toalett, inte en harplutt eller rådjurslort! Bra jobbat!! :P

Flisan: De var bland de första spåren hon gick och hon vart super duper glad när hon hittade saker i skogen! :) Traskade så glatt runt med pinnen i munnen och svansen rakt upp :) Tyvärr verkade hon inte riktigt förstå vad vi höll på med, men hon lär sig fort förhoppningsvis!

Zindy: Jag gick inte hennes spår, de va min kära mamma som gjorde! och vad jag vet gick de superbra!! :) dock saknas det en pinne, antingen ligger den kvar där ute eller så har schäfern vi mötte lyckats leta upp en... Vi vet inte, men varken Zindy eller Jamie Lee hittar den. (eller mamma eller jag). Men hon var helt galen under hela promenaden, taggat så in i bengen! Nästan som när hon ska ut på agilityplan :) Hon gick hela tiden och försökte hitta spåren för att vara först ut så inte valparna skulle få dom.

Nu är det dags att krypa till kojs, även fast både hundarna och jag har sovit bort kvällen på soffan är vi helt slut efter en heldag utomhus! :) JamieLee sover så djupt att de inte går att väcka henne, jag får försöka lyfta upp henne eller något...


11 april

Kom väll hem runt två tiden i natt efter en mysig kväll i Haninge, somnade halv fyra och så ringer jobbet vid halv nio... Gissa om man var glad då... Men jag tacka nej till jobb och drog mig ett tag i sängen.

Idag ryktas det om trädgårdsarbete, byta däck på min bil och spårning med hundarna i skogen :) En ganska lugn och skön söndag med andra ord!

Nu ska jag ta mina onda små lillfingrar, mitt förstörda pekfinger och bege mig ut i solen!


Haninge nästa

Nu skiter jag i de här och drar till haninge! Bye Bye!


Sista natten, för denna gången!

Ännu en natt avklarad! :D Nu har jag ledigt hela åtta dagar! :D
Vad ska jag göra med den tiden?!

Natten har spenderats med att glo på Twilight och New Moon, jag har sett båda filmerna och snart allt extra material. Lite kvar, trodde aldrig jag skulle säga detta med tiden räcker inte till, denna natt har varit för kort :O Men jag är grymt tacksam att den gått fort och att den är över! Så jag får fortsätta se det någon annan gång, hemma kanske? :)

Nu ska jag packa ihop, diska och vänta på dagpersonalen!


Ringvägen 22/2-10

  
  
  
  


Natt jobb, som vanligt!

Jaha, som vanligt en natt till på jobbet... Jag mår ganska bra trotts alla dessa nätter, lite ont i nacken och trött, men de får man väll räkna med? I natt ska jag roa mig med att se både Twilight och New Moon, igen.


Trion med Tollare








Flisan


7-8 april

Det är livsfarligt att jobba nätter, framförallt om man har en dator med sig!! I måndags klickade jag hem en massa fotografier och i natt har jag klickat hem saker från både cdon och bokus... Inte bra... Men nu är det försent att ändra på ;) *synd*

Har även setat och glott på schäfrar, skulle vara så underbart att ha en! Men de får som sagt vänta tills jag flyttat hemifrån... Men de skulle vara bra mysigt med en :)

Nu blir det frukost och inväntan på dagpersonalen... Bara två timmar kvar tills jag får krypa ner i sängen och sova lite!


Bild lånad från http://sleepwalkers.se/Bilder/aina-ok.jpg


Schäfer

Sitter och suktar efter en schäfer... Finns så otroligt många ute! Dräglar lite och drömmer mig bort med en långhårig schäfer :) Vill så gärna ha en liten vovve till!

Men det är väll bara att fortsätta drömma antar jag. Kanske blir lite lättare sen när man flyttat hemifrån?! Men drömma kan man alltid :)


http://www.fotosidan.se/cldoc/45543.htm

Tänkte att jag för en gång skull skulle läsa fotosidans nyhetsbrev, inte bara snabbläsa, utan läsa ordentligt, men jag ångrar mig så när jag läste detta. http://www.fotosidan.se/cldoc/45543.htm

Usch, de sabbade verkligen den här natten som hittills har gått bra, men nu känns allt bara skit igen :(


6 april


En gammal bild från Norvik

Idag har de väll inte hänt allt för mycket, mår inge vidare efter alla nattpass och två till väntar *suck* bara bita ihop och köra... En promenad på lite mer än två och en halv timme med hundarna, lite bus på tomten och lite shopping har stått på dagens lista. Själv slapp jag shoppa, mamma gjorde det åt mig :)

Nu ska jag nanna kudde!

fågelvovven



Inte lätt att vara fågelhund alla gånger...
Tur att hon inte visade allt för stor jakt lust :)


Klago...

Dagen har flytit på sakta men säkert... Slutade vid nio i morse, hem och sov innan klockan hann slå tio, vaknade vid fem och var dö trött. Men på något vis kom jag ur sängen, käkade en egentligen en god middag bestående av hemgjord plankstek men jag har tappat matlusten totalt... Sen full fart för att hinna till hundträffen... och nu sitter jag helt slut i soffan efter i falk film. De känns som jag jobbat hela dagen fast jag egentligen sovit bort den... Och jag ser inte fram emot jobbpassen i veckan... Visst jag har inget tungt jobb, jag sitter bara vaken och passar en person, men de tär på kroppen något otroligt att hålla sig vaken så pass länge och sedan sova på tok för lite...

Det känns som detta blivit en klagosida mera, men snart vänder det igen! På fredag kliver jag av alla hemska nattpass! Sen har jag endast dagpass framför mig och en massa (förhoppningsvis) ledigt! Jag är glad över att gå på schema, men dessa nätter tar nästan dö på en...

Nu behövs lite ledighet och en massa träning, mys och bus med min lilla vovve :) Stackaren har varit så besviken på mig :( Försvinner varje kväll och kommer hem för att sova bort dagarna. Usch vad hon har varit sne på mig... Men de är lätt att få henne på gott humör igen med lite godis och träning, som tur är! Men samvetet gnager en som vanligt...

Får se om jag kan ladda upp en massa bilder i veckan, har lyckat tömma båda kamerorna och "fixa" till dom lite... Men dom finns på BDB redan :) Nu ska jag krypa ner i sängen och njuta av en hel natts sömn och vakna upp till en ledig dag!!


Dagpersonalen anropas!

Dom som bestämmer musiken till MTV och Ztv verkar ha semester eller något... Det är bara samma musik som spelas om och om igen just nu! Inge vidare roligt.

Snart får jag äntligen bege mig hemåt i snö yran för att sova! Gud vad min kropp längtar efter det, alla kroppsdelar strejkar just nu... Och jag hade verkligen sett fram emot en fin dag, inte en massa snö :(

Nu är de dags att packa ihop, diska och vänta på dagpersonalen!


Fem timmar - sju bra låtar...

Känns inte så himmla roligt...


Jobbet, vart annars?

Oj vad man var aktiv här då. I natt är det den fjärde natten jag jobbar vaken natt, usch vad det är underbart att sitta vaken och bara vänta på att få gå hem och sova bort hela dagen! Visst är jag positiv?! Har i alla fall ledigt från måndag 0900 - onsdag 2000 sen blir det två nätter till innan jag blir 100% människa igen.


Första natten spenderade jag djupt nerskjunken i en bok, den tredje boken i Twilight. Andra natten läste jag mer än halva fjärde boken, och trejde natten tog boken slut vid halv åtta på morgonen. Usch vilken ruskigt bra serie måste jag säga! Har lyckats bita hål i kinden tack vare den! spänning på hög nivå! Max poäng till den serien!! Nu är det bara vänta på de kommande filmerna! *är helt galen i serien* om inte de framgått redan? ;) Nerverna satt på utsidan!

Annars har de inte hänt så mycket, dygnen är vända käpprätt åt helvete! Jobbat nätterna i genom och sovit hela dagarna långa. Längar till fredag när jag slutar och har en chans att vända tillbaka dygnen igen :)

Nu är de nästan nio timmar kvar tills jag slutar och jag har ingen aning om hur jag ska slå ihjäl dom, har inga böcker kvar att läsa ju! Fast jag har inte setat vid datorn på flera dagar nu, så något måste de väll finnas?



Har inte heller haft så mycket tid att ägna åt min älskade lilla vovve, vilket ger mig lite dåligt samvete... Men det är tur att jag har en sådan underbar mamma som tar hand om henne!! Men dåligt samvete har  man ändå när man ser hennes sorgsna blick när man lämnar henne, usch usch usch...

RSS 2.0