Jag har svininfluensan (H1N1)

Japp, de är bekräftat, jag har svininfluensan! H1N1 Eller va de heter, jag har skiten i alla fall. Jag har överlevt den!

Sköterskan ringde nyss och sa att jag har svinis, så hon rekommenderade mig att återkomma så fort jag kände av minsta lilla. Ont i halsen, öronen, lungorna, vad som. För då kan de bli värre, men som jag känner nu så är jag på bättringsvägarna! Vet dock inte om jag kan träffa vänner som inte vaccinerat sig eller inte... Så helgens planer kanske spricker. Vi får väll se. Jag bör heller inte jobba ännu, vänta till minst onsdag.

Så jag får ringa till jobbet i morgon och beklaga mig lite, säga att jag inte kommer att jobba på ett par dagar igen...


Vovvarna :)



Stackars Zindy har skadat tassen.
Som tack och lov läkte fort! Hade inte varit särskillt roligt att halta runt sen när de börjas salta ute!

 
Lilla Jamie Lee sover allt som oftast på konstiga ställen...
Men i trappan, de tar priset!
Korten är tagna vid olika tillfällen...


Mitt i natten!

Som vanligt sitter jag här, mitt i natten! Känns som jag börjat livet framför datorn :S inte så roligt. Men idag har jag känt mig mycket piggare, så jag kanske blir frisk snart? Har även påbörjat mitt feberfria dygn nu. Så japp, jag ser ljuset i tunneln! Har varit utanför dörren ett tag idag igen, men de tog på krafterna måste jag säga! Allt är super jobbigt, bara att gå ner för en trappa är jobbigt :S Så de blir till att börja bygga muskler snart igen! Bara jag slutar med hostmedicinen och blir ännu piggare. Har fått en äcklig hostmedicin som jag får grymt ont i magen av, alltid ska de ha någon biverkning :/ Smällar man får ta!

Julpyntet är på plats, eller adventspynta :) Tomtarna och julgranen kommer senare! I morgon ska vi väl slänga upp lite gardiner oxå. De blir så mycket roligare nu när de blir lite mera ljus. Längtar tills jag får se gotlands båtens juldekoration!

Som jag nyss sa till en kompis, jag har verkligen varit instängd nu! Jag har inte träffat några andra än familjen (mamma, pappa, syrran och hundarna), inte jobbat, sett vänner, grannar, någon!! Jaa, jag börjar nog bli galen, de känns som det i alla fall. Börjar bli en datanörd/tvnörd :S Jag blir lycklig bara jag orkar stiga ut genom ytterdörren! Andas lite frisk luft (även om den får mig att hosta som en 70årig rökare), se ljuset, solen, bara känna vinden blåsa. Då blir jag överlycklig! För en sådan enkel sak...

Men nu ska jag bädda ner mig och sova några timmar!


Det är inte billigt att vara sjuk!

Har handlat på tok för mycket saker denna vecka! Usch på mig!!
* En fotobok = 0 kr (okej, den va gratis, men ändå!)
* Böcker från en bokklubb = 404 kr
* Kortläsare (så jag kan lägga in fotografier i datorn) = 319
* En almanacka = 329 kr (sjukt dyr, men jag var tvungen att pröva att beställa från den sidan) :/
* "Vann" tre boxar cityakuten på tradera = 290 kr
* Läkarbesök + Mediciner = ca 400 kr

Så jag har spenderat 1700 kr och enda gången jag var utanför dörren var till läkaren i fredags. Jag säger då det, de är livsfarligt att bli sjuk! Både för hälsan och plånboken!

Flytta?

Har nu anmält intresse på tre lägenheter. Egentligen vill jag inte ha en etta, men när de inte finns så mycket billiga lägenheter i denna lilla kommun, så får man ta de som finns. Så jag anmälde mig på två stycken ettor och en tvåa. Ska jag vara ärlig vill jag inte ha någon av dessa, men tillfälligt kanske de går?


Litar på termometern

Jag hoppas att jag kan lita på min termometer! För jag har ingen feber längre!! (Jamie Lee fick för sig att tugga sönder den igår, vet inte om de var för att jag spenderade mera tid med den än att träna med henne eller om de var för att jag är på bättringsvägen?)  Men jag måste ändå ta de lugnt, så jag har ett feberfritt dygn innan jag gör några galenskaper ;) Super lycklig över detta ska jag nu gå ut och smitta grannarna lite ;) Nej då, jag ska bara ut och slänga upp lite ljus nät och en ljus slinga på trappräcket. Sen får vi se om de blir någon pyntning här inne eller inte, men de skiter jag i, för jag vill komma ut och andas lite frisk luft!! :)

Annars känner jag mig bättre idag, lite tung i kroppen, ont i nacken och hosta de har jag. Men vad fasen, JAG LEVER!! :P


En trasig termometer!

Har knappt käka något idag, lite onyttigt skit bara... Men de är bättre än inget? Dricker gör jag på tok för lite och jaa... Men jag känner mig lite bättre i alla fall! Var med och hämtade syrran uppe hos kusinerna och då blev det lite jobbigt, luften var supertung att andas! Men nu sitter jag här igen, och lever de gör jag!

Går på hosmedicin, så jag kanske får sova ordentligt inatt! :) Får se om jag måste skicka ner någon på apoteket i morgon dock, min älskade lilla Jamie Lee har tuggat sönder termometern, så jag misstänker att den inte laddar längre... Får se...



Låter super de här!
Jag: eventuellt svinis.
Jamie Lee: Ögoninflammation
Zindy: Spyr
Flisan: Självdestruktiv (heter de så?) hon skadar sig själv :S

Snart är vi friska igen!! (håll tummarna!!)


Jamie Lee

Hon har ögoninflamation, så nu ska hon få ögondroppar! De ska inte smitta mellan hundarna, så vi hoppas att dom andra slipper det! :)

Själv ska jag leta reda på min hostisin, är grymt trött på att hosta nu! :/


Grymt uttråkad!!

Gör allt för att bli frisk nu, sover som en tok, men jag glömmer bort att dricka och äta!
Inte så smart, idag har jag druckit ett glas vatten, lite cola och ätit en smörgås från Janis Bageri.
Smart? Nej, inte någonstans! Men jag har tappat matlusten totalt!

Febern har i alla fall sjunkit, 37.4 tror jag den ligger på nu.



Min tråkiga dag:
Vaknar vid halv åtta, pratar lite med mamma och vi bestämmer att jag ska åka till läkaren, självklart ringa först. Kliver ur sängen vid halv nio, tar en dusch, blir helt slut! Bara av en sketen dusch!! Sen vid nio beger jag mig ut för förta gången sen i måndags (då trottsade jag alla och gick en promenad, fast jag var sjuk). Gick igenom vårad döa lilla centrum, köpte frukost, tog in posten, öppnade mitt paket som kommit, la mig och sov i ca tre timmar och nu sitter jag här. Ska väll bege mig ner en trappa för att se vad dom andra gör...

Känner mig grymt uttråkad!


Puckade läkare

Har varit nere på sjukan för att kolla lungor, om jag hade svinis och en massa saker. Jag är LIVRÄDD för nålar, så när dom skulle sticka mig i fingret vägrade jag! Jag sa att dom fick ta i armvecket, men inte i fingrarna. Då struntade dom i det istället. Jag gråter inte för det i alla fall! :P
Svettig som en tok, fick vi vänta och vänta, så efter ett tag tog dom tempen, den hade då sjunkit från 38.8 till 37.7 lite skönt, men jag var sjö blöt! Till och med läkaren sa det :S  Sen skulle dom testa om jag hade svinis, då kom dom med en lång jävla pinne som dom körde in i hjärnan med (långt upp i näsan i alla fall) och ont som fan gjorde det! Mamma fick hålla emot mitt huvud så jag inte skulle rycka undan det. (japp, mamma var med, bara för jag har varit så yr i huvudet att jag inte vågade gå ut själv, om jag skulle svimma eller något annat "roligt"). Nu är de bara vänta och se, om jag har svinis eller inte!
Dom lyssnade även på lungorna, eftersom jag har lite svårt att andas emellanåt, men dom sa inget, så jag antar att de inte är några problem.

Känner mig lite bättre, vet inte om det är för att jag tog en liten promenad (ner till sjukan, ner på stan och hem) inte så långt, men de var underbart ändå! Sen att solen skiner gör att man blir lite piggare oxå! :) Så jag ska ta de lugnt hela helgen oxå. Sen får vi se vad som händer! Jag längtar efter att få jobba! Såg ett gäng dagisbarn jag brukar jobba med, gissa om jag blev sugen att bara krama dom allihopa! Men de får jag ju inte... Bara hålla mig på avstånd och inte smitta!


Var till min hat läkare, var hos honom för ca tre år sedan. Då skrev han ut fel medicin till mig! Istället för pencilin mot öroninflamation fick jag för halsfluss. Så dom på apoteket bara skrattade och undrade va de var för dåre! Så kommer man till samma idi igen! Ååååh så roligt!! ;)



Sitter och väntar på att klockan ska bli tre just nu, mamma ska åka med min hund, Jamie Lee, till veterinären då och kolla om hon har ögoninflamation eller inte. Kul va? Hela gänget är sjukt ;) Ne då, de är ingen fara, vill bara kolla för att vara säker! :)


Bege sig till sjukan

Då var det bara bege sig ner till sjukan! Får se vad dom säger...


Dags att besöka sjukhuset?

Dags att besöka sjukhuset?
Det känns som det i alla fall. Har setat i soffan precis hela dagen, alla usla tv program som går att se, har jag sett! Jag lovade mamma att jag skulle bli frisk om jag fick en paradis ask, jag fick en och febern bara stiger! Just nu ligger den på 38.7 grader...
Jag är livrädd för sjukhus, sprutor, nålar, jaa allt som finns på ett sjukhus. Men de verkar som jag måste palra mig ner dit, antingen efter middagen eller i morgon... För bra, de mår jag inte. Orolig är jag som fasen. Men de är bara gilla läget och försöka göra det bästa! Fast jag inte följer alla råd jag får, som att dricka ordentligt, en halvliter kommer man inte långt på...

Börjar även kännas tungare att andas, vilket inte är bra... Så ja, får prata lite med mamma och se vad jag ska göra. *suck* Jag hatar att vara sjuk, jag hatar tvn, datorn, sjukhus! Jag vill bara vara frisk och få jobba igen!!


Min underbara & sköna Jamie Lee


Jamie Lee kockar & tränar

 
  

Ser nästan ut som om hon skulle tänka
"matte, har du inget som är tyngre?"


Svininfluensan - Japp!

Pratade precis med vårdguiden, dom tror att jag har fått svininfluensan. Blir det värre ska jag kontakta dom igen, annars bara vänta på att bli frisk, men det kommer som minst ta fem dagar att bli frisk! Hoppas att de går fortare, men de känns som de kommer att bli långdraget...

Så de var bara ringa ner till jobbet och säga att jag troligen har svinis, (hon sa: oj då, de är ju inte att leka med!) nej tack, jag känner det! och så fick vi ta bort alla passen jag har. Även ta bort tillgängligheten fram till första december, så under en vecka till ska jag bara sitta här och uggla! Jag kommer att bli galen!

Så mitt i all soppa har min kortläsare sakt upp sig... Jag kommer att bli tokig!!


Bacon sjukan

Ser inte ut som de blir mera uppdatering ikväll, ska tydligen vara något driftstopp. Så ja, de blir väll bara kolla runt lite på nätet och sedan sova, för jag gör ju inget annat om dagarna ändå!

Men men, får se vad febern ligger på ikväll, går ju trotts allt på alvedon. Men man kanske ska söka läkarvård? Kolla om det är bacon sjukan man har eller inte. Många smeknamn har den fått i alla fall! :P

I morgon ska ett gäng åka in till skolan, gamla skolan, för att hälsa på! Hade varit superroligt att hänga med, men då lär ju alla ligga sjuka sedan... Kanske hinner nästa gång, om dom gör om det :) Beror på hur snälla lärarna är! :P


Sjuk...

Huvudet snurrar, kroppen mår som den mår, jag har sjukanmält mig ännu en dag... Så jag får se hur de går, pengarna bara rinner ur händerna på mig. Det känns såååååå fel att bara sitta hemma och vara sjuk. Jag orkar inte det längre. Blir galen av det, visst de är superskönt att sova, sova och sova, men de blir lite för mycket av det nu!! Jag vill jobba och tjäna pengar! Inte sitta hemma och inte orka ett smack. De är inte roligt alls!

Så på torsdag ska jag jobba, hur jag än mår! Jag tänker inte vara sjuk då, även om jag har 37.7 i feber även idag, så skiter jag i det. På torsdag ska jag jobba! Då är jag frisk igen! Nu ska jag ta en alvedon, tuppa av på sängen några timmar innan det är dags att sova för natten igen. Så roligt är mitt liv, sova, sova, sova och pussa på gullhundarna!

Jag har att göra annars, i hela huset finns de en massa saker, men inte orkar jag det. I mitt rum finns det en massa saker att göra, tex:
* Kasta ut en lampa
* Få upp storramen på väggen
* Fixa "hålet"/"gluggen"
* Fixa förlängnings sladd till julgranen (japp jag har julpyntat)
* Städa upp skrivbordet

Sen ska jag även:
* Beställa fotografier
* Tömma kamerorna
* Redigera bilderna

Jaa, bara se lista växa, men jag ska nog sova en timme eller två nu!


Svininfluensan...

Vet inte vad jag blivit smittad av eller vad jag är för sjuk... Emellanåt känner jag mig helt nere och nästa är allt i princip bra. Men jag vet inte, ont i halsen, feber, ont i kroppen, hosta (låter som en 70 årig rökare med KOL), inte speciellt snorig, krångel med magen, ont i huvudet, trött (men kan inte sova). Ja, symptomen på influensan... Men jag vet inte, ska i alla fall vara hemma i morgon, troligen ett par dagar till då jag ännu har feber (37.7)

Jag lär antagligen gå i taket av uttråkning, så de är väl dags att börja spela något spel (förutom farmville) för att fördriva tiden lite bättre! Tränade lite med hundarna idag, men de är inte så lätt att träna alla tre helt själv, så de var bara lägga ner igen. Beställde fotoboken från fujidirekt, tvättade en maskin med tvätt som mamma fick hjälpa mig att hänga och resten av dagen har bara varit tråkig! Sov mellan halv ett och halv fem i natt, sen mellan åtta och tolv. Så jag får se hur de blir denna natt, om febern ger sig eller inte. Men de blir troligen att ringa jobbet och sjukanmäla sig några dagar till... För en gångs skull när dom bokar in en på jobb i tid, ja då blir man sjuk istället!
Men jag undrar om jag får någon sjukersättning eller inte... Måste kolla upp det...

Nej nu ska jag försöka sova lite, får se hur de går...

I morgon ska jag... Jaa, göra så lite som möjligt? Beställa lite fotografier från Fujidirekt, julpynta och tömma kamerorna... Har massor med bilder som jag inte orkat lägga in.

Nej, sov gott!


Om man vaknar upp och ser ut så här, jaa, då har man garanterat svinis ;)


Mobil blogga

Har försökt mobilblogga men de verkar inte fungera... Hade planerat att jobba sex dagar denna vecka, men så ser det inte ut att bli :( vaknade vid halv fem och svettades något otroligt. Det visade sig vara 38.5 graders feber (har i vanliga fall 36.4)... Så nu måste jag vänta drygt en timme till innan jag kan sjukanmäla mig. Hahaha dom måste hitta en vikarie till en vikarie, låter ju bra. Vet inte vad jag ska hitta på, sova kan jag i alla fall inte. Funderar på om jag åkt på svininfluensan, har många symtom av influensa i alla fall! Får se vad fasen det utvecklas till... Ekonomi förlust är bara förnamnet på denna historia! Kunde blivit sjuk nästa vecka, då har jag inget planerat. Men denna är ju full!




Som nu ser på bilden går lilla Zindy med strumpa på tassen... Hon har fått ett skärsår i trampdynan för att någon idiot slängt glas eller något annat vasst på marken! Så vi får se om vi måste till veterinären eller inte, men jag tror inte det!



Skrev detta vid halv sex tiden i morse. Så nu har jag sjukanmält mig, ätit frukost och varit vaken i tre timmar... Så jag kanske ska bädda ner mig ett tag igen, försöka sova lite. Vet inte hur jag ska spendera resten av dagen, blir väll bara att fortsätta på gårdagen, städa, tvätta och sådant. Söka lägenhet, beställa fotobok och kanske julpynta lite :P


Heldag på ikea!

Hela dagen har spenderats på ikea, klev ut något fattigare men hade en massa roliga saker med mig hem istället! Några tavelramar rikare så jag äntligen kan få upp förstoringarna på Jamie Lee på väggen, lite sängkläder (eftersom tre stycken bara gått upp i rök) och en badrock. Resten av allt jag köpte fick lilla mamma betala! Ett problem bara, köpte en ram för lite, så jag måste åka dit snart igen :)

På vägen hem käkade vi på mc donalds och så svängde vi snabbt förbi Tullinge kyrka för att tända två ljus för Mormor, Farbror och Nessie.

Nu är det dags att krypa till kojs, i morgon ska de spikas och träna med hundarna! Sen väntar sex dagars arbete!

Sov så gott!


Bara jobbar hela tiden!

Känns som man inte gör något annat än att jobbar nu förtiden! Om de inte är dagpass så är det nattpass. Men jag överlever väll det oxå. Idag fick jag en massa förfrågningar på jobb, jag tackade ja till dom innan jag ens kollat när, var och hur... Inte så smart, när jag sedan fick tillbaka svaren att jag fick några flera pass för nästa vecka ville jag bara skrika!

Nästa vecka: tror jag räknade ihop att de blir 45 timmars arbete nästa vecka...
Måndag: 7:30-16 - Förskola
Tisdag: 07-14:30 - Förskola
Onsdag: 10-16 - Personlig assistent - Inbokat sen tidigare
Torsdag: 11-17 - Förskola - Inbokat sedan tidigare
Fredag: 07:30-16 - Förskola (Hade tänkt vara ledig)
Lördag: 11-20 - Personlig assistent - Inbokat sen tidigare - Julmarknad på lövet!
Söndag: LEDIG!!!!!!?


Nu blir det till att jobba sex dagar i rad, gissa om jag kommer vara mör efter dessa morgonpass! Jag hatar att kliva ur sängen på morgonen, före klockan nio är jag inte på gott humör ;)

Har inte riktigt tid för bloggen längre, försöker titta in lite då och då, men efter jobbet är jag ganska trött, brukar sluta med en runda med hundarna innan jag slocknar på soffan! Men de är full fart hela tiden, blöjbyte går på löpande band, för några dagar sedan var de ett barn som fick blodsocker fall och nästan svimmade, pyjamaspartyn, firanden och sjuka barn, sen är de nästan hela tiden kort om folk när man jobbar = stress! och en massa arbetstimmar under alla tider på dygnet.

Hemma rullar allt på som vanligt, hundarna har precis klarat av en omgång med magsjuka. När den var slut kom ögoninfektion på två av hundarna, som inte riktigt ger med sig, och som pricken över i:et, Zindy har skurit sig på någonting så ena fram tassen blöder. Så i morgon måste vi hitta en djuraffär och köpa en sko till henne.

Jag säger bara de ena avlöser det andra! Ingen rast ingen ro! Jag är dö trött! Inte nog med det, eftersom jag tyvärr inte hinner med att träna Jamie Lee tillräckligt mycket börjar hon bli trottsig och lyssnar inte lika bra längre! De kommer ju inte bli bättre nästa vecka precis. Självklart kommer vi till en ny månad då = jaga nya arbetstimmar så man kommer så nära heltid som möjligt! (jag kan inte tacka nej till jobb då) Så de blir inte många lediga stunder, inte mycket träning och en understimulerad hund är inte så roligt... Så jag måste ta ledigt några dagar och träna upp henne igen!

Ett långt och tråkigt inlägg, men de är min tråkiga vardag för tillfället. Måste säga att vädret inte gör det lättare precis!


Än så länge lever jag!

Japp än så länge lever jag! Denna dag har varit helt onödig har bara fått reda på en massa skvaller från alla håll och kanter, sovit, sett på tv och hoppat i vattenpölar, nu är de dags att sova igen!
I morgon väntar 13 timmars arbete igen först förskola och sen som assistent. Har i alla fall tagit ledigt över helgen för att resa en sväng till ikea och för att ta igen en masssssa förlorad sömn. Jag säger då de, fy fasen för att jobba natt! Även om jag inte gör det ofta, så dom gångerna de blir, fy vad man mår efteråt!

Nu ska jag njuta av några timmars sömn brevid en snarkades vovve! Hoppas på att de halsonda och hostan försvinner så jag inte deckar i morgon...

Dags att slita sig från MSN och sova lite gran!

De är fasen vad mitt liv går ut på nu, äta, sova, jobba, en snabb sväng vid datorn, sova, och så vidare...

Tröttast i stan!

Nu börjar jag bli riktigt seg, ska käka lite frukost, sminka mig och göra allt för att hålla mig vaken fram till klockan åtta när jag äntligen får bege mig hem för att sova och rengöra datorn, har fått något skit i tangentbordet!

Men jag har snart klaratav ett nattpass igen och nu börjar folk sakta men säkert röra sig utanför fönstret igen. Känns lite konstigt klockan är nästan halv sju och alla andra beger sig till arbetet, men jag börjar planera min sömn... Vet inte hur jag ska orka med resten av veckan, men jag måste väll, både för att få pengar och för att jag är uppbokad på en massa jobb...
Men helst av allt vill jag gå i ide just nu!



Kanske drömma sig bort på en resa, tillbaka till sommaren eller vad som helst! Jag hatar vinter och mörkret!

God morgon på er alla! Snart får jag äntligen sova, så natti natti på samma gång! :)

Många dö timmar...

Ska väll egentligen inte klaga, jag får ihop ca 40 timmar denna vecka. Jag paserar 100 timmars gränsen denna månad och jag får ut en hyfsad lön på det... Men att jobba natt mitt i allt för de inte lätt...

Måndag: 9-17 (förskola)
Tisdag: 18-00 (Personlig assistent)
Ondag: 00-08 (Personlig assistent)
Torsdag: 8-16 (Förskola) 16-21 (Personlig assistent)
Fredag: 09-16.30 (Förkola)
Lördag: IKEA!!
Söndag: Sova!

Så ser denna vecka ut... En massa arbete och lite tid hundarna tyvärr. Sen ska jag äntligen komma till ikea och shoppa lite, vet inte hur länge sen de är jag var där senast! Men de ska bli super att shoppa lite, inte för att kassan är särskillt stor efter besöket på fotomässan, men en lång önskelista får skrivas ;)

Nu ska jag spendera hela natten varken, så lite bloggande, en massa tv tittande och många dö timmar har jag framför mig.

Snart jobb igen

Sitter och förbereder mig på en hel natt med jobb igen! Får se hur det ska gå!
Min dag hittills: Klev ur sängen vid 11. Käkade frulle, gick en sväng med hundarna, fixade middagen, gick och la mig vid 14 tiden igen, klev ur sängen vid 16 igen, och nu börjar de bli dags att packa väskan och bege sig till jobbet för ett 14 timmars pass!

Skriver mer på jobbet igen, om datorn fungerar där :P

Ha de bra!

Fotomässan!


Bild från: http://www.kamerabild.se/polopoly_fs/2009-1.242725.html!image/3841401473.jpg_gen/derivatives/landscape_470/3841401473.jpg

Jag trodde jag skulle vara hemma hela helgen för att ladda batterierna, men så blev det inte! I fredags var jag hem till en kompis och hade det supertrevligt, vi snackade en massa skit, drack lite och snackade ännu mera skit!

Idag hade vi farmor och farfar på middag, de var här nästan hela dagen, vi käkade taco och hade det allmänt trevlig. Som vanligt var farmor ganska kännslig och började gråta en gång. Efter att hennes ena son dog för tre år sedan så kommer tårarna lättare...

I morgon bär det av till Älvsjö för att gå på fotomässa, ska kolla på en kamera väska, en ryggsäck och kanske en ny kamera, får se... Jag letar som en tok efter min lilla kompaktkamera som jag inte sett skymten av sedan studentskivan, jag har laddat in bilderna men sen efter det har jag lagt den på något "smart" ställe... Och nu är den helt borta!

Ska springa några varv till, sen ger jag upp, men i morgon bär det av med tio tåget!

Ha de bra!


Denna lilla skönhet är helt borta!
Bild från: http://www.photographyblog.com/images/products/olympus_mju_750_6.jpg


Bloggtorka!

Måndag: Hände inte så mycket, klev av ett nattpass vid åtta tiden. Sen segade sig dagen fram.

Tisdag: Ledig, tränade en timme på gymmet utan att stretcha... Ni kan ju tänka er hur jag mår nu?!

Onsdag: Jobbade några timmar sen på eftermiddagen promenerade jag en mil med alla tre hundarna! Så benen blev ännu mer möra...

Torsdag: Hoppade in och tog en stängning på en förskola jag aldrig varit på tidigare! Hoppas jag klarade det, är livrädd att jag glömt något barn någonstans :S

Fredag: Ledig? Eller jag tackade nej till jobb idag... Ikväll ska jag hem till en kompis och ha en supertrevlig tjejkväll, hoppas jag :)

Lördag och söndag är helt oplanerade funderar på att dra till älvjö och gå på fotomässan, om de finns någon att åka med :) , men nästa vecka är fullspäckad så de blir väl bara ladda batterierna hela helgen.

Ibland är dom för söta!

Ibland är hundarna bara för gulliga! Just nu ligger Jamie Lee uppe vid huvudkudden i min säng, Zindy nere i fotändan och Flisan i min soffa. Jag lovar att dom inte är ett dugg bortskämda! ;)


...

Snart är de jobb som gäller igen, för en gångs skull är de sovandes natt! Hahahah får betalt för att sova! :) inte så galet, inte roligt om hon vaknar i natt bara, för då måste jag oxå vara vaken. Smällar man får ta! :) Nu ska jag packa väskan med sängkläder, frukost, en bok och allt annat som behövs!



Idag har de inte hänt så mycket, en långpromenad, packa några kartonger hos farmor och farfar. Flytten är närmare än man tror, verkar dock inte som dom förstått det ännu. Sen nu sitter jag här, ska springa en runda med hundarna innan jag tar en dusch och beger mig till jobbet!

Hoppas ni haft en bättre helg än mig! Min har inte varit någo vidare...


Fars dag

Som vanligt fastnar jag framför datorn, var och varanan kväll. Även denna. Ska egentligen sova så jag orkar göra något vettigt i morgon, som att packa åt mina kära far föräldrar. Dom ska ju flytta snart, men verkar inte själva inse det... Sen är det ju farsdag oxå, lite saker ska gubben få.
Idag har varit en sjukt värdelös dag! Men nya tag i morgon, ska sova en stund på spikmattan nu, sov så gott!


Vad har morgondagen att bjuda på?

Det återstår att se, men den lär inte vara särskilt länge om man sitter uppe hela natten... Så nu ska jag krypa ner brevid en av vovvarna och sussa gott några timmar innan det är dags att pina sig ur sängen igen..

Sov så gott, men de gör väl nästan alla redan?! Bara jag som är tokig och vaken denna tid...

Sov så gott!


Vila i Frid Rolf

Idag är det begravning igen... Denna gång av en gammal lärare som nyligen gick bort. Han var inte gammal, han var nybliven pensionär och hans fru gick i förtidspension för att dom skulle kunna resa och njuta av livet tillsammans, men så blev det tyvärr inte.

Så vila i frid Rolf!


6 november

Idag har jag varit duktig, eller ja enligt mig i alla fall. Jag var uppe före klockan slog nio! Rekord när jag har en ledig dag. Jag har i alla fall varit och tittat på en superfin lägenhet, helt nybyggd, inte ens färdigbyggd, med superfint golv, lite lite "hela" väggar, fina balkonger och en fräsch toalett, stora rum och allt. Visst låter det super! Tänk om de var jag som fick flytta in där oxå... men så är det inte, det är min farmor och farfar som ska flytta dit i årsskiftet. Tydligen ska dom bo på 4e våningen, trotts att dom trott att dom ska bo på 3e sen dom fick reda på att dom fått en lägenhet där. Så kan de gå!
Efter det gick jag en sväng på stan, inte kom jag hem tomhänt inte! Två tröjor och en spikmatta. Köpte kopian av dom "riktiga" spikmattorna, för den var 200kr billigare och eftersom jag aldrig prövat en tidigare så tänkte jag att de är lika bra att testa den billigare först och se om de är något att ha. Har prövat den i 20 minuter redan och jag vet inte om jag ska säga varken bu eller bä om den, känner mig lite stelare nu, i efterhand, men de kändes superbra när jag låg på den och precis efter... Men nu känner jag mig stelare igen, inte bra för min nacke och mina axlar direkt. Ska testa den några gånger till, sen kanske man märker någon skillnad?

Nu ska jag bege mig ner till sjukhuset för att fixa delegering! Ha de så bra!


En i svart finns numera hemma hos mig! Bild från: http://images.tradera.com/920/89044920_1.jpg

Trodde aldrig i världen att jag skulle köpa en, men nu har jag gjort det! :)


Meningslöst inlägg, som vanligt!

Idag var det endast några timmars arbete, skulle egentligen ha jobbat 12 timmar men jag tackade nej. Kunde inte direkt börja 09-17 och sedan 17-21. Förstår inte direkt hur dom tänker alla gångerna, man kan inte förflytta sig på 0.00 sekunder mellan två delar av denna stad, nog för att den är liten, men inte så liten!

Nu är det mitt i natten och jag har ingen aning om jag ska sova i morgon eller inte. Så jag ska snart nanna kudde! Natti natti

Fast vid datorn

Var inte meningen direkt att man skulle fastna här. Om en timme ska jag jobba igen, vet inte hur jag ska lösa allt med middag, men de blir väll ingen. Lite yoggi och en smörgås om jag har tur! Jobbar bara lite gran idag 17-21. Måste säga att hela dagen är sabbad, vet inte vad jag ska göra, sitter bara och väntar på att klockan ska bli halv fem så jag kan springa förbi kommunhuset och lämna in lite papper innan jag börjar jobba. Annars har de hänt nada idag. Så j'vla boring.
Nu ska jag leta lite kläder innan jag beger mig ut i stormen/snö stormen.



Ser ut som en varm sommardag, vilket de nästan är, fast i oktober...

Sen är jag grytm irriterad på sjukan som inte kan höra av sig! Jobba eller inte? Dom har ju fått in vaccin, ska inte jag jobba då?! Vet flera som är lika irriterade!


Jobbet

Sitter nu på jobbet, alla barnen sover gott och jag har haft en liten rast! Inte så dumt, slutar snart, om en timme och då är de bara hem och vända! Dagens jobb är 08-14.30 & 15-20. Vet inte hur jag ska hinna på 30 minuter, men de måste gå! Kanske dyker upp några minuter sent, men vad ska jag göra?!

Ha en bra dag, nu ska jag jobba igen!


Ibland är dom på jobbet gulliga i alla fall :)

Ibland händer det att dom är lite små söta nere på bemanningen. Fick ett sms av dom idag på dan.

"Du har blivit bokad för ID xxxxx: Förskolor/xxx fsk.
Avdelning xxx den 3 November 0800-1430.
TACK du är en pärla!!! Mvh xxx BC"

xxx är för en bokningskod, förskolan jag ska jobba på, avdelningen jag ska vara på och namnet på den som skickade smset. - Har tystnadsplikt.

Inte ofta man får höra det, av dom ca 70 bokningarna jag har fått via sms så är detta andra gången jag får höra att jag är en pärla! Det värmer att höra emellanåt :)


2 november

Idag tog jag mig friheten att vara ledig! Jag kände att de behövdes då jag inte fick någon hel helg... Idag har jag inte gjort ett smack! En promenad med hundarna, tre tvättmaskiner, förstår inte att fyra personer och tre hundar kan göra av med så mycket kläder. Det är helt otroligt. Så de har jag roat mig med, ska även städa lite i mitt rum och få upp en lampa, står inte ut i detta mörker, de är redan svart ute och nästan lika svart inne. Därför tänder jag alla lampor jag hittar, sen går pappa och släcker dom, så håller vi på! Jag är mörkrädd men de är inte han.

Sitter just nu bara och funderar på vad jag ska göra i framtiden, plugga är inte särskilt lockande, jobba för bemanningen är jag ganska nöjd med trotts att jag gnäller mycket på dom, men ska jag slava för dom hela livet? Jag har ingen aning om vad jag ska göra, känns inte så säkert att bara anställas tre månader åt gången, ha en halvtaskig lön och inte veta säkert om man har jobb varje månad. Med andra ord: inte ha en stadig inkomst!

Så jag funderar på vad fasen jag ska göra med livet. Men inte blir jag klokare för det... :/
Ska i alla fall få upp en lampa till i rummet nu och fundera många gånger till!


Så här såg Jamie Lee ut igår när jag var nere och tränade. Tränar jag, så tränar hon ;) Gullungen :) Med mammas hjälp hittade hon den och bar sedan runt på den ett tag innan hon började tugga sönder hanteln...


1 november

Jag har varit ledig hela dagen idag, men många knop har inte gjorts. Har inte ens varit på jumpan... :/ Hade planerat det men som vanligt blir man för lat! Först blev det en härligt skogspromenad på lövet med Kina och hennes hundar. Sen fixade vi lite på bilen, kollade luft trycket och lite sånnt. Sen blev det Thaimat, hur underbart gott som helst!! :)
Efter middagen blev det en kopp te i soffan och vi orkade verkligen inte bege oss till svanis för att träna lite. Jag har fortfarande ont i mina axlar, har väl haft det i ca 2½ månader nu. Så vi sa att vi styrketränar hemma istället, sagt och gjort, en timme i gymmet och sedan en timmes promenad med hundarna. Fy fasen vad folk det kom med gotlands båten! Trodde inte det var sant, men alla har väl varit där och stängt sina sommarstugor nu...

Ska se om jag kan ladda upp en bild på Jamie Lee med en hantel någon dag... Min mobil vill inte som jag längre, så vi får se hur det går... :P


November månad

Sön 1: Ledig?!

Mån 2: Tog mig friheten till lite ledigt.
Tis 3: Jobb 08-1430 (förskola) & 15-20 (personlig assistent)
Ons 4: Jobb 17-21 (personlig assistent)
Tor 5:
Fre 6:
Lör 7:
Sön 8: Jobb 22-00 (personlig assistent)Sovandes natt!

Mån 9: Jobb 00-08 (personlig assistent)
Tis 10:
Ons 11:
Tor 12:
Fre 13:
Lör 14:
Sön 15:

Mån 16:
Tis 17:
Ons 18:
Tor 19:
Fre 20:
Lör 21:
Sön 22:

Mån 23:
Tis 24:
Ons 25:
Tor 26:
Fre 27:
Lör 28:
Sön 29:

Mån 30:

Ännu en tom månad, ett enda arbetspass inbokat, som vanligt får se hur det slutar denna gången dock... Har precis skrivit på papper för tre månader till, ska väll skicka dom på måndag. Som sagt, en helt oplanerad månad, som jag inte direkt kan planera något i heller :( Bara vänta och se!

160 var målet...

Idag har de inte hänt så mycket, en sväng förbi kyrkogården för att tända lite ljus för nära och kära vi minns. Se alla vackra blommor och bara ta de lugnt. Vi tog de lite för lugnt och fick sedan stressa hem som tokar! Annars hade jag kommit försent till jobbet, så kvällen har beståt av arbete. Inte så mycket att göra, men lite pengar tjänade jag ändå :)

Nu är klockan över tolv, vilket betyder att det är en ny månad som leder till en massa jagande efter timmar igen! 160 timmar är målet, i oktober tror jag att jag paserade 100 sträcket i alla fall. Så nya tag igen, nytt räknande och hålla koll att man tjänar några slantar i alla fall! Ska även boka in mig på personalmötet någon av dagarna... Får se vad det leder till... Kanske något bra?! Nu ska jag i alla fall sova, man vet ju aldrig när bemanningen får för sig att ringa och be en jobba igen...

Sov gott alla Halloween firare! (jag nöjer mig med lite ljus, se några pumpor runt om hos andra, ett besök vid kyrkogården och en god middag) framförallt när man ska jobba mitt i allt. :)


RSS 2.0