The brothers , white chicks, upside och anger

Har bara starta filmen och känner redan att detta är en grymt pinsam film... Får se om man pallar med den :P

Ännu en natt och den är längre än någonsin, känns det som. Glöm inte ställa om klockorna, sova en timme längre och allt de där... Medans jag jobbar en timme extra...

update klockan tre: sjukt konstig film måste jag säga... nu blir det, "white chicks" i dvdn. Den är ännu konstigare måste jag säga :S

update klockan kvart i fem: dags för upside of anger.



The Brothers; en konstig film om två bröder som gör allt för att få liv i sin pappa igen. Både det ena och de andra händer på vägen och inget går direkt som planerat... Klart sevärd, om man inte har ett bättre altenativ!

White chicks; Nattens bästa film! De som kan gå fel, går fel. På grund av en fläskläpp och ett sår på näsan byggs 1000 tals lögner upp och de blir bara värre och värre. Helt klart nattens bästa film. Dock ingen man väljer att se fler gånger, poängen försvinner när man vet vad som kommer att hända.

Upside of anger; än så länge är den värdelös, två fyllon...

Mormor?

Kalla mig knäpp och konstig, men ända sedan mormor gick bort har jag ringt på hennes telefon lite då och då, bara för att se. I vanliga fall brukar de tuta upptaget, men nu så gick det fram en signal innan jag i panik kastade på luren...

Sökte på hitta.se och fick ingen träff, men på eniro.se står mormor fortfarande kvar på samma adress och med samma nummer. Som om allt skulle vara som vanligt, trotts att de gått två år...

Nu ska jag fortsätta att lyssna på julmusik och redigera bilder.

Jamie Lee <3




Har sovit utan min lilla bebis inatt :( Ryggen behövde det, men fasen så jag saknar henne!!
Nu ska jag sova middag så jag orkar jobba inatt, så ytterligare en natt utan bebben... :/

Vem är det?!



För länge sedan frågade jag min mamma varför hon inte bytt ut fotot i ramen, varför vi hade kvar "exempelfotot"?  När svaret kom insåg jag att jag skulle varit tyst... För detta är min mormor och morfars bröllopsfotografi.

Så kan de gå när man inte känner igen sina svartvita släktingar ;)
Mormor är sen två år tillbaka uppe i himlen och morfar har sen drygt 100 år tillbaka gift om sig.

Kyrkogården






En ljus natt









Lite halvtaskiga bilder, men jag bjuder på dem!

TTT

Så får man tre tossiga tollare nöjda!


Man öppnar bagageluckan och skriker BILEN och de kommer i 180, sitter där och är överlyckliga! :)





Vaken sen kvart i fyra, på morgonen, jippi!!! Tillomed hunden tror man är galen! Sova på nätterna vad är de för något? Sova på dagarna är mycket bättre... ;)
Skämta bara, detta är hemska biverkningar av att jobba natt... Är inte vakne friviligt denna tid på dygnet! Sista försöket att sova, annars får de bli en promenad.

Tjejkväll!!





Förra helgen :)

Emelie





En gammal barndomsvän som bara blev nio år, hon förlorade kampen emot cancern :(
Vila i frid <3

Kyrkogården





Lampan i hallen

Samma lampa, samma tid, olika kameror



torö stenstrand






Sthlm




Lövet en solig dag i september







Jamie Lee på lövet!


"vill inte vara med på kort!!"

Hösäcken ;)

Mumms

Jag ser vad du käkade till lunch!



Busberta

Snygg stil


Kände att de behövdes lite ljusare bilder i detta mörka gråa slasket... Tydligen ska de inte bli bättre förens runt den tredje december! Så fram tills dess får vi stå ut med snö, slask och grått... KUL! Njut av bilderna och se fram emot våren :)
2 sekunder innan hon blev full i fan ;)

Underbart





Lättare sagt än gjort att fånga hundarna på bild ;)

Skräck :S

Jag säger då det, jag och skräckfilmer går inte ihop. Så äre bara. I natt jobbar jag åter och brukaren har valt kanal fem, skräckfilm... Känner att de kommer bli en svettig natt!! Jag och skräckisar, nej nej nej...

Det är bara bita ihop och köra, detta är natt två av fyra. Ångesten kommer sakta krypandes, jag har aldrig älskat reklamer så mycket som jag gör nu! ;)

Det är ju Syrran!

http://karinochwilma.bloggagratis.se/2010/10/26/3825006-bra-traning-och-forelasning/#kommentarer

Satt och läste inlägget hon skrivit, hmmm, den där hunden känner jag igen! *tankarna vandrade igenom alla Tollare jag träffat* och sen kommer jag fram till att det är Zindys syster... Så kan det gå när hjärnan inte hänger med!



Finns det någon likhet?

Full rulle :)

Dagens planer och gårdagens planer sprack... Ovanligt? nee, kan inte påstå det...

Men lägenheten är ren och fin istället, sängen renbäddad och blommorna vid liv (än så länge), idag skulle jag lämna kläder till en insamling men självklart har inte syrran rensat klart sina så de var bara vänta med det. Istället uträttade jag pappas ärenden och nu måste jag kasta på mig träningskläder och bege mig till boxningen! Efter det en snabb middag innan jag kör (för en gångs skull) lagligt till brukshundsklubben och tränar agility en timme eller så... Sen till jobbet och fixa med nycklar.

F*****N vilken j*kla tur man kan ha ibland :D

F*****N vilken j*kla tur man kan ha ibland :D

Igår var vi ute med hundarna och hade dem lösa under promenaden (något man inte får i denna kommun) men vi bryter detta ibland... Vad händer då? Joo polisen åker förbi och hade inte  vi stannat och tränat med hundarna vid en vägbom hade vi kommit upp på stora vägen precis när poliserna passerade! Så där tjänade vi 2000 kr...

och precis när jag var ute och körde tänkte jag att jag kör lite fortare (jaa, jag är galen, jag har ett behov att köra ruggit fort ibland) men så sa magkänslan nej, håll hastigheten! och i kurvan efter stod poliserna uppradade och hade kontroll :P *gissa vem som jublade åt magkänslan efter det* Vet inte hur många kronor jag tjänade på att lyssna på magkänslan denna gång... Vill nog inte veta heller!

Så jag ska nog inte köra bil på ett par dagar nu, igår hade de kontroll precis utanför min lägenhet och idag nere i hamnen / utanför Gotlands båten.

Så har mysig vovve har jag :) hon har bädd...

dsc01575 (MMS)

Så har mysig vovve har jag :) hon har bäddat ner sig under filten


veckan som kommer...?

Måndag: jobb 9-20

Tisdag: LEDIG
- Lämna tillbaka tapetkatalogen
- Skogspromenad
- Fixa till min bil
- Friskis och svettis 19-20

Onsdag: LEDIG
- Boxning klockan 15,45
- Agility 19,00

Torsdag: Jobb 20-09 (natt)

Fredag: Jobb 20-09 (natt)

Lördag: Jobb 20-09 (natt)
- marknad nere i hamnen/centrum
- glöm inte ställa om klockorna natten mellan lördag och söndag!

Söndag: 20-09 (natt)
- Friskis och svettis 18-19

Så ser planerna ut just nu, men som vanligt, de ändras nog fort! Blir deppad av att bara tänka på att jag ska jobba 64 timmar denna vecka, egentligen räknas nio timmar till veckan därpå.

Helgen som gått..

Man kanske ska ta och sova lite så att man inte sover bort en hel ledig dag? Kan vara en bra ide :P

Jamie Lee har sovit i min famn stora delar av kvällen, antar att hon är trött på sin ränande matte så hon ser till att jag inte kommer någon vart nu ist ;P Dock har hon inte insett att hon är lite för stor...

Vintern har kommit till nynäs, tyvärr, raggorna är på fötterna och jag fryser ändå...

Sammanfattning av helgen:
Fredag: den dagen undrar jag vars den tog vägen, var ledig men gjorde inte många knop, kollade på tapeter men inge mer...?

Lördag: Graven, minneslunden för "årsdag" R.I.P <3 och på kvällen blev de en trevlig kväll med tjejerna med god mat och smarigt att dricka... En drink för mycket kanske?

Söndag: Icke bakis, så de kanske inte var en drink för mkt?, var lite seg men absolut inge mer. Körde dubbla friskis och svettis pass på kvällen och har lite träningsvärk efter detta, dock ingen fara har bara hittat några nya/oanvända muskler :P

Måndag/Idag: jobbat 9-20

Sista lediga helgen nu på fem veckor... Tuta och kör (Tullinge rör) ;)
Nu ska jag och min snarkande vovve sova gott, hon sover redan... De hörs! Tror hon är lite förkyld, hon låter som en karl ;)


Älskade och saknade, 23 oktober 2010


Egentligen skulle bilden vara kolsvart... För detta är en kolsvart dag det är den 23 OKTOBER, dagen jag hatar mer än någon annan.

23 oktober 2006 R.I.P farbror Jappe
23 oktober 2008 R.I.P mormor Liza

Jag hoppas att denna dag blir utan några dödsfall för det är trotts allt två år som gått... Vila i frid farbror Jappe och mormor Liza, vi tänker på er varje dag, men denna dag skänker vi er en extra tanke, en bukett blommor och ett extra ljus. Vila i frid!

Älskade och Saknade! <3


Skänker även en extra tanke till vovven Nessie som oxå sitter bland stjärnorna och tittar på oss. Hon är saknad sedan den 10 september 2007. Enbart nio år ung...

(en anledning till att jag hatar hösten)

TTT = Tre tossiga Tollare!



Tre tossiga Tollare letar godis! :) Bilderna är nästan två veckor gamla och gräsmattan är inte längre grön, den är vit... Så nu äre vinter ute!

Vaknade i morse/lunch av att min underbara hund tyckte att vi sovit klart, så hon gav mig en lätt puss på munen och tittade så underbart gulligt på mig :) Kärlek <3

Nu blir det frukost, trotts att klockan är närmare halv två... Kan säga att jag sovit nonstop i 11 timmar! Underbart!!


Pankis varning på mig!! Usch, de gillar vi...

dsc01557 (MMS)

Pankis varning på mig!! Usch, de gillar vi inte. När de endast var en timme kvar på jobbet satt jag och käkade och tänkte på allt jag hade kvar att göra och kommer jag hinna det...? De var hänga tvätt och diska ganska mycket disk, äta klart och gå ut med soporna... De tog 40 minuter så jag "stressade" upp mig i onödan och fick ist 20 min dö-tid... Så kan de gå, kände att nu är de skärpning! Så de blev en sväng med hundarna och nu ska jag hem till soffan, för jag har ju absolut inte setat ner något idag... Bara 9 utav 11 arbetade timmar!


Usch fy och blääääää

Hej mensvärk här kommer jag!! Fy fan vad jag mår dåligt, dock är de bara kliva ur sängen och ta sig till jobbet. Vad har man för val?

En grym mensvärk, en hemsk huvud/nacke/axelvärk och så har jag sovit mellan 2-6,30 ca... Ja, de är som gjort för en shoppingdag med jobbet!

Jag vill inge annat än dra ett duntäcke över mig och somna om, men de går ju inte, för de första har jag så j*vla ont att tårarna inte är långt borta och för de andra måste jag till jobbet. Jobb både idag och i morgon 9-20.

2 kg är inga problem, frågan är bara hur m...

dsc01563 (MMS)

2 kg är inga problem, frågan är bara hur man ska få tag i den! :) Update 1h senare:, efter ett par sekunder var de inga problem alls att bära runt på handlarna... så jag la fram ett gäng lite lättare hantlar åt henne som hon med glädje och stolthet bar runt på. Och inte fasen fick jag träna med dem heller :P De var hennes!! Hon tog på största allvar att de var de bästa leksakerna någon någonsin gett henne ;)


Gullungen min, nu säger vi natti natt och ...

dsc01560 (MMS)

Gullungen min, nu säger vi natti natt och hoppas på att få sova hela natten!


Samvetet gnager

Har så dåligt samvete att jag inte träffat Jamie Lee mera den senaste tiden... Skulle gissa att jag sett henne sammanlagt ca 4 timmar de senaste tre dagarna... Blir tyvärr så när man jobbar nätter och hon bor hos mina föräldrar och jag hos mig.

Jobbar nätterna igenom dvs 20-09, sover på dagarna ca 10-17, fixar mig och går hem till päronen för att käka och få skjuts till jobbet, så de finns ingen direkt tid över till Jamie Lee då.  Visst myser och gosar jag med henne, men inte som när jag jobbar dag eller är ledig. Vissa dagar är hon sur på mig bara för att jag jobbar som jag gör, men nästa dag så lämnar hon mig inte, då "får" jag inte ens gå på toa ifred, hon följer mig varje steg jag tar... Så idag när jag kommer hem lär jag bli förföljd igen :)



Detta har varit den lättaste natten på länge!! Kanske för att den är en timme kortare och jag har sett två bra filmer under natten? Eller för att jag tränade precis innan jag gick till jobbet? Ingen aning, men nu längtar magen efter frukost, dock får den vänta till klockan sju!

Mattjuven JL

Min hund har verkligen lärt sig konsten att manipulera människor! Med andra ord hon är en riktig teaterapa...

Idag har hon återigen varit en mattjuv något som jag verkligen inte gillar. När mamma gjorde i ordning mat till hundarna hoppade Jamie Lee upp på köksstolen (ett trick som vi dumt nog lärt våra hundar) och snodde mammas korv med bröd. Här slutar inte storyn, för korven var för stark så hon slänger den på golvet till syrran och käkar upp brödet själv... Så nu räknar vi med en skit unge ;) Den starka korven lär inte gjort hennes mage glad! Flisan var dock överlycklig att hon delade med sig.

När mamma sedan käkat middag så hoppar Jamie Lee åter upp på stolen och käkar upp mammas ris bara för att stolen stod lite utdragen... Dock har hon en förmåga att lägga huvudet på sne, så man inte kan vara arg på henne vilket gör en ännumera frustrerad.

Så nu väntar jag på att min lilla fialotta ska börja löpa någon gång... För jag antar att mattjuven försöker bullra upp till sina valpar som hon inte ska ha...


Bla bla bla

Klockan åtta höl jag på att slockna... Efter enbart en timme på jobbet! Nu mitt i natten går de ganska bra, som tur är! Dock tar inte detta pass slut än på några timmar, närmare bestämmt 6 timmar och 45 minuter...

Sen undrar jag varför ska allt hända den 18 december för?! INTE BRA! Får se hur detta ska lösas...

Har verkligen ingenting att skriva. bla bla bla bla... Vill ha lite ledigt snart, men de har jag inte förens nästa år, typ. Det är 10 helger kvar på detta år (om man inte räknar med denna då blir de 11) av dessa tio jobbar jag sju. Visst, vissa är de bara på lördagen, men de sabbar ändå hela helgen! Självklart så inviger man det nya året med att jobba helg oxå ;) Roligt nästan jämt!!

Mitt i natten på jobbet

Gaphalsen Jamie Lee, förstår inte hur hon lyckas, men varje gång hon tar i för fulla muggar så rullar hon tungan på detta viset. Ingen av de andra hundarna gör så! Någon fix ide hon har bara?

Sitter nu på jobbet 1/3 nätter, träningsvärken sitter där den sitter och förkylningen ger sig inte helt. Vad gör det om 100 år, om 1000 är de glömt ;)

Har ingen aning om vad jag ska göra resten av natten, klockan är nu 04,36 när jag skrev detta på BDB, nu är klockan 05,44... Se på någon film? Tv? Datorn? De finns verkligen ingenting att göra... Hade tänkt träna, men de verkar inte bli mer än en tanke... Längtar som en tok efter min lilla gaphals just nu, kan inte någon bara hitta ett jobb till mig där jag kan ha med min hund på??

De luktar bullar

Det luktar bullar överallt! :) Dagen har spenderats i köket med att baka massor av bullar eller i alla fall 80 stycken! När vi senare traskade till jumpan så kände jag att de bara osade bulldoft om mig och syrran, hoppas vi inte retade allt för många tränare med detta ;)

Hörde även en man som stod framför mig i kassan på coop idag säga högt med näsan i vädret "ojojoj vad de luktade gott här" kanske man ska ta och tvätta kläderna eller ska man lukta bullar? :P

Träningsvärken sitter i ännu, men jag ska inte klaga, de är trotts allt ett tecken på att jag varit duktig! I morgon eller ja, nästkommande natt börjar jag jobba igen. Nätter. Har ingen aning om vad jag ska roa mig med då... De får bli en suprice.

Nu känner jag att ögonlocken är tunga som fasen, så jag ska nanna kudde nu orkar inte vara vaken längre, trotts att jag skulle behöva vända lite mera på dygnen...

Hej träningsvärk här är jag!!

Shit, jag må ju säga att jag inte tränat på 1½ vecka på grund av en vrål förkylning och igår (vet inte om de var smart eller dumt) tränade jag boxning igen och sen på kvällen blev det nästan en timmes agility... Kan inte påstå att jag känner mig smidig idag. Snarare som en 95 åring!

Nu ska jag ge hundarna lite lunch och äta något själv oxå. Efter det blir de en promenad och bullbak!! (måste ju börja baka i tid så allt är klart till jul) ;) Tydligen ska min lillasyster börja på friskis och svettis nu oxå, vet inte vad jag ska tro om detta men hon ville börja mjukt så vi ska tydligen köra ett bas pass i kväll... Och jag som har denna grymma träningsvärk att jag knappt kommer ur sängen??

Totalt fast i denna låt !



Jag är helt fast i denna låt... Fattar inte varför, men den är grymt bra!

Hastighet: 180

Galet trött i kroppen just nu. Förkylningen har inte riktigt gått ur men vem bryr sig? Jag traskade till boxningen och körde utav bara f*n för det! :) Underbart roligt måste jag säga!!

Hem till lägenheten för att ta en dusch innan päronen bjöd på middag, vidare i 180 till brukshundsklubben för en timmes agility. Allt gick superbra och Jamie Lee var lydigare än hon brukar vara, vet inte om det var för att de bara var en hund till eller om hon börjat skärpa till sig? Tror att de är innan varje löp som hon blir grymt valpig, hon blir som en sex månaders valp igen :) Underbart måste jag säga, men i vissa lägen är de lite småjobbigt som när hon inte kan sitta någon annan stans än i knät och tugga på min arm eller tumme... *Ja hon är en bortskämd skit unge* Men jag älskar henne över allt annat!

Även en sväng förbi farmor och farfar med en blomma, det är deras bröllopsdag idag, 53 år har de varit gifta numera :)

Nu ska jag nanna kudde! Natti natt


Bilden har Annette på hundtavlor.se tagit!

Årets och nästa års almanacka :) Dessa är ...

dsc01547 (MMS)

Årets och nästa års almanacka :) Dessa är från tryckdig.se och jag ångrar inte en sekund att jag beställt nästa års almanacka därifrån oxå! Och som ni ser har Jamie Lee växt en hel del på ett år. Stora damen ;)


Sådan matte sådan hund ;)

Både mamma hund och min kära mor sover gott på soffan! Zindy snarkade så gott på min mage :) Mys vovven själv. idag har de inte hänt allt för mycket, ett personalmöte, jag lekte rally förare på småvägarna i stora vika, power nap på soffan och jag lagade min första köttgryta på egen hand. Den blev ganska lyckad om jag får säga det själv ;)

Morgondagen är ledig och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Njuta av värmen, som inte paserar fem grader på plus sidan. Antingen fixa i lägenheten eller njuta av en dags ledigt. Vi får la se... Nu vet jag i alla fall vad som ska hända, jag ska ut i kylan innan jag får krypa till kojs. Alla gånger är de inte roligt att vara hundägare! :) Ni som har hund eller har haft förstår vad jag menar! :)




Jag och Zindy i sommras, men hon var precis lika mysig idag som då! :)

Årets första snö ;) nej då, var bara tvung...

dsc01546 (MMS)

Årets första snö ;) nej då, var bara tvungen att skrapa rutan på bilen igår kväll... Så nu åker motorvärmaren fram igen :(


De blev ett spår

Efter en 40 minuters promenad hamnade jag hemma hos mor och far, lite stökande och packande senare åkte vi ut i skogen med en massa spårpinnar, selen och linor.

Tre spår senare insåg jag att jag klantat mig ordentligt när jag gick spåret med Jamie Lee, LITA ALLTID PÅ HUNDEN... Ändå var jag tvärsäker på att jag gått en annan väg, tillslut gav hon upp och började rulla sig i mossan. Då gav jag med mig och lät henne välja väg, självklart hade hon rätt och hittade alla åtta spårpinnar, slutet och leksaken! Min duktiga lilla flicka :) Alla svängar, vinklar och allt gick verkligen superbra!! (utom min tabbe...)

När hon kom till leksaken undrade hon vad f*n den låg där för. Den var ju inte minsta rolig... Hon uppskattade pinnarna mera än leksaken. När jag sedan släppte henne så spårade hon vidare tills vi kom till bilen igen, hon kunde inte sluta! :)


Blivande spår stjärna? ;)

Tages tossiga hund

http://www.youtube.com/watch?v=iAHfWBCTgHA

Det är värt att titta på detta klipp! :) Klippet är snott från Tages sida!


101010

Idag är det den tionde oktober tvåtusentio!

Just nu är klockan 11,11 oxå, men de spelar ingen roll. Gårdagen var superbra, åkte från Nynäs vid två tiden och var inne i stan runt kvart över tre, därefter promenerade vi kvarter upp och kvarter ner! Hur underbart som helst, var en fika (vart kommer jag inte ihåg, någonting på S) innan vi traskade utav bara fasen igen :) Vi har sett många fina platser och gator i sthlm må jag säga!

Efter det blev det middag på The Dubliner, en Irländsk pub, om ni inte käkat där. Så gör det!! Underbart god mat :) Vi käkade tills vi rullade ut ;) Sen började vi promenera igen... Hamnade på tågstationen med varsin varm choklad i handen innan vi tog tåget hem ganska tidigt för att njuta av kvällen i soffan med massor av tända ljus och bra tv program! Eller var de så att våra förkylningar tog över så att vi inte orkade mer? Jag tränade lite med Jamie Lee och hon var överlycklig innan hon däckade i soffan.




Sen gick jag ut en sista sväng med min vovve vid halv tolv, men klockan fyra skrek hon att hon var kissnödig igen, så på med kläderna och ut... Jag somnade om, men hon bufflade och hade sig i sängen självklart, så jag fick inte sova, sen när klockan närmade sig fem skulle hon upp för att spy... Då började jag fundera på varför jag skaffat hund! Jag behöver sova sa jag till henne, men då nästan flinade hon tillbaka på mig. Hundskrälle...

Sen när jag vaknade av mig själv runt nio tiden och insåg att vi låg så mysigt så, hade jag nästan inte hjärta att väcka henne och ge henne mat, för de var så underbart mysigt!! Såklart var de bara hoppa upp och ge henne ett skrovmål. Hon var överlycklig, sen somnade vi om igen och sov till 11. Förstår att de inte  är någo vidare roligt att läsa om detta men se hur humöret kan ändras fort :P

En bra lördag enligt mig, om de inte hade varit för kissen vid fyra och spyan vid fem...

Var verkligen evigheter sen jag åkte pende...

dsc01544 (MMS)

Var verkligen evigheter sen jag åkte pendeltåg! Men nu så, in till sveriges huvudstad :) vi får se Vad dagen/kvällen har att bjuda på... Ha en bra dag!!! Det ska jag iallafall ha :)


Natti natt

Eftermiddagen spenderades i Länna, en del nya prylar till lägenheten införskaffades så nu längtar jag efter att komma helt i ordning där. Vad som behövs är ett gäng tapeter till köket och sovrummet, samt ett samtal till han som lovat att hjälpa mig :) Även en rullgardin måste upp!!

Morgondagen (eller rättare sagt dagen) ska spenderas inne i den stora staden :D Ingen shopping (nu är de fanemej shoppingstopp i min plånbok) men bio och middag ska de bli! *pengarna rullar iväg*

Söndagen är ännu oplanerad, men de känns ganska skönt, hoppas på en ledig dag men sol och en långpromenad med alla hundarna i skogen. För mycket att hoppas på?

Nu ska jag nanna kudde, har bott hemma hos päronen en del igen, bland annat för att få sovmorgon och det har verkligen behövts! Förkylningen börjar äntligen att ge med sig!! :D Dock ska jag inte ropa av lycka ännu, man vet ju aldrig om den ska vända eller försvinna... Nu ska jag pussa på alla tre gullungar innan jag kryper till kojs, hoppas att min lilla busunge sover nere i natt... Lite elakt att hoppas på det, men hon snor hela täcket av mig och jag är en fryslort! Inte snällt!


En gammal bild, men nu rinner tiden iväg!! Sov gott :)


HELG

Ligger just nu på soffan med en vovve på magen efter en lång arbetsdag. Finns det något bättre sett att avsluta dagen på?

Sen undrar jag, kan inte Gotläningar köra bil? Måste man ligga i 25-30 på en 70 väg?! Nog för att jag hatar att köra i mörker och regn, men snälla någon... Sen att jag hamnade bakom en som ÄLSKADE att bromsa gör inte saken bättre! Och varför jag klagar på just gotläningar i detta fall är att jag åkte hem från jobbet vid åtta tiden, precis när båten kommer in och de är mils långa köer både från och till Nynäs. Nog för att de är vägarbeten ÖVERALLT så borde man kunna köra på högre växel än tvåan...?

Sen kanske jag ska tillägga, jag älskar Gotland och hatar att klaga. Men dessa vägarbeten + båten efter en lång arbetsdag = inte en bra kombination.

Nu ska jag sluta klaga och bädda ner mig i sängen ist, i hopp om att vakna upp frisk. Men de är väll bara drömma vidare? Kan i alla fall skratta mig lycklig över att jag går på en tredagars helg idag! :) Börjar inte förens på måndag klockan tio igen!! :D

En egen påminelse: Flisan löper... Så nu är de bara rulla ihop alla mattor igen! (hoppas att alla tre kommer igång nu på en och samma gång. Men som vanligt, de är väll bara hoppas, vi får nog njuta av nio veckors konstant städning ist) ;)


Snart är de helg, bara 10½ h kvar :)

Så var man åter på jobbet, men de börjar bli problematiskt att ta sig runt i nynäs den senaste tiden! det är vägarbeten ÖVERALLT! Har prövat lång omvägar bara för att jag vet att de är vägarbeten på vissa ställen men vad händer då? Joo, de är vägarbeten där oxå... Och pendeltågen går som de går, de är som gjort för att man ska bli fast i denna håla ;)

Nu ska jag laga lite frukost och invänta min kolega, hoppas även på att brukaren ska stiga upp snart, i hopp om att vi ska göra något roligt idag! :)

Ha en trevlig dag!

Ruggiga dagar :/

Då var de dags för dessa tider igen...


Eller snart i alla fall. :(

Emellanåt får vi faktist njuta av riktigt fina dagar, som tur är! :)


Flera tavlor från Nina Ottosson

http://www.johannthedog.com/Images/casino_large.jpg


http://olivegreendog.com/images/P/dog_trubble_M2.jpg



http://www.veterinarbutiken.se/68-131-home/nina-ottosson-dog-turbo.jpg



Är sugen på att köpa lite mera leksaker till hundarna! Dessa bilder är lånade från Nina Ottossons hemsida. De är superbra, hundarna älskar dem och vi har super roligt tillsammans, synd bara att de ska vara så dyra... Samtidigt håller de superlänge (frågan är om de kan gå sönder...?)

Vi har fyra stycken sedan tidigare och hundarna klarar dessa utan några som helst problem! Så något mera avanserat skulle behövas! Har du och din hund prövat dessa tavlor? Vad tycker ni?

Taco bjudning

Jag ser inte klok ut, blir nästan rädd när jag tittar mig i spegeln! För de första är jag vrålförkyld något jag kan tacka dagisbarnen för ;) (hade en släng av feber oxå, men den verkar ha gett med sig), så näsan ser ut som Rudolfs röda nos när den lyser, påsar under ögonen + gamal maskara, likblek och allmänt hängig, har även fått några konstiga utslag på kroppen (som tack och lov verkar vara på väg bort). Kanske dags att sjukskriva sig? Ja, egentligen men då förlorar jag pengar och de vill jag inte... Så i morgon ska jag gå till jobbet sjuk. Kul nästan jämt ;) Har bara 16 timmar denna vecka, då jag tackade nej till två helg nätter... Dumt? Kanske, men min hälsa klarar inte av att sitta vaken en hel natt just nu. Och då skulle helgens planer spräckas! Bland annat en resa till sthlm och fix i lägenheten.

Tänk om de vore så att pengarna inte styrde alla gånger!

Nu ska gaddarna borstas, Jamie Lee ska bäras från soffan till sängen och jag ska oxå kasta mig på sängen, tröttare än någonsin!

Dagen har bestått av taco bjudning till familjen + farmor och farfar som uppskattade att äntligen få titta förbi och se hur jag har det i mitt egna krypin! Dock saknade de hiss, men vad fasen ingen har dött av att gå i trappor :P


Bjuder på denna gamla bild, bara för att jag saknar Gotland så grymt mycket! Hoppas på en resa dit nästa sommar. Men man vet aldrig?!

Höns mamman Jamie Lee

Gammal bild. Men de bjuder vi på!

(här ligger hon och myser med min mamma)

Ända sen vi kom hem till lägenheten igår så har min lilla vovve traskat efter mig, minsta steg jag tar. Lika så när vi kom hem till päronen ännu senare på kvällen.
Hela natten har hon sovit tryckt längst min sida, enda gången hon var borta var mellan 7-8 när hon fick mat och en promenad med mamma och dom andra hundarna, sen skyndade hon sig upp hit igen och somnade om vid min sida! När jag gick in i badrummet och duschade, la hon sig precis utanför duschkabinen... Jag vet inte om hon känner av att jag är sjuk eller vad det är, men hon är som en höns mamma! :) Jag får inte göra någonting ifred.

Just nu ligger hon på golvet vid mina fötter och gnäller, vet inte vad som är fel... Kanske att jag sitter vid datan?!

Dags för frukost för mig och lunch för hundarna. (kl är 12,00)

Sjukstugan !

Min vovve älskar numera mig, för vi bor "hemma hemma" som jag kallar päronens hus för.

Vid åtta tiden tog jag ett bad efter en sväng på norvik med hundligan, för jag frös otroligt mycket.
vid nio snurrade allt i huvudet, axlar, nacke och huvudet gjorde ont och jag både svettades och frös så jag tryckte i mig både ipreen och alvedon samt bäddade ner mig i soffan med mjukisbyxor, nattlinne, tjocktröja, filt och ca 25 värmeljus tända och en kopp te... Ändå frös jag ett bra tag till innan jag började svettas otroligt mycket, gick ut på balkongen i enbart mjukisbyxor och nattlinne, de var lagom!
vid elva tiden tog jag tempen och hade 37,8 (har i vanliga fall ganska lågt 36,4) så jag smsa mamma och hon tyckte jag skulle komma hem ist. Så de finns någon som kan ta hand om Jamie Lee. Så jag packade väskan och gick hit.

Nu är klockan strax efter midnatt och jag ska krama kudden. Täcket kommer jag inte få, de har min kära vovve tagit. Vill inte ha de heller iofs, men ändå :P Det är mitt ;)

Morgondagen planer sprack, totalt, har bjudit upp farmor, farfar samt familjen på middag hos mig men de är bara ställa in... Vill inte riskera att smitta farmor och farfar, men de har jag väll redan gjort då jag träffade dem idag? Får se vad jag orkar med i morgon? Om jag ens kommer ur sängen...

Efter ca tre veckor med något skit i kroppen bryter de ut, ordentligt! Men hellre ha allt nu än att de hade legat och jävlats med mig i tre veckor till.

Min favvo blomma




Nina Ottosson

Bilderna är från Nina Ottossons sida

Dessa hundaktiverings tavlor har vi redan och jag skulle mer än gärna kompletera samlingen med några till! :)

http://www.petplanet.co.uk/shop_dev/assets/extra_images/8995/10_Nina_Ottosson_Plastic_Dog_Tornado.gif

 

Det finns plast bitar som man kan stoppa snurrandet med, dessa är jätte bra och gör att de svårare för hunden. Dock slemmar våra hundar så mycket att dessa inte går att få bort sedan, om man inte har någonting att peta med.


http://www.djurhemma.se/images/Nina%20Ottosson%20Dog%20Smart%20tra.jpg
Super lätt, hundarna klarar denna på noll tid. Lite för lätt, tyvärr men lika rolig för det!
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41Dz8OYok8L.jpg
Hehehe, min favorit, de tar ett tag för hundarna att klura på denna. Zindy klarar den galant varje gång, men valparna funderar ett par gånger innan dom fixar den!
http://www.supercoolpets.com/pictures/ninapuztoy.jpg
Full rulle och ett herrans liv, fram och tillbaka åker brickorna även om godiset är borta!
http://www.canis.se/bilder/aktball_thumb.jpg
Jamie Lees favorit, hon kan jaga denna i timmar! De andra springer efter henne i hopp om att hon ska missa godisarna. Vilket händer emellanåt, för de roligaste är att jaga bollen :P

Tre trötta Tollare




Rubrik?!

Börjar sakna vintern lite... Och jag kom på varför! För då kommer våren snart, nu har vi stora delar av hösten kvar OCH hela vintern... *suck* hade det varit december hade inte alls varit lika långt kvar tills solen började vara uppe längre, värmen kommer och jag börjar njuta av livet igen!
Gnäll, gnäll, gnäll, men oktober månad är den jag hatar mest av årets 12 månader! Skulle jag få ta bort en månad skulle jag utan tvekan välja oktober. *hat hat hat*

Inte allt för mycket att uppdatera om, tre olika arbetsplatser på en vecka och jag trivs lika bra på alla tre! :) I morgon blir det jobb igen, inte allt för roligt att jobba under helgen... Men men *pengar* :P Hade egentligen tänkt bo i lägenheten i natt, men jag orkade inte... Är väldigt bekväm av mig för tillfället :P För jag kan sova lite längre i morgon och slipper morgonpromenaden! hehehe är lite lat, men jag har träningsvärk och så har jag gått mer i skogen denna vecka än jag brukar, så jag tycker jag kan få ledigt en promenad :P

Känner för att åka och shoppa lite till lägenheten, men ack vad de sved i plånboken... Men jag har lite saker kvar att köpa, eller kan man någonsin bli klar??

* Blommor
* Korgar
* Förvaringslådor
* Fotölj
* Sidenband

Nu ska jag ta en snabbdusch (eller ska jag spara det till i morgon?) och dejta kudden... Trött som en tok! :)

RSS 2.0