Dagen blev inte som planerad

Hade tänkt plugga hela dagen eftersom jag latat mig hela veckan, men inte då. Fick ett sms från Kina som undrade om vi skulle ta en promenad vid sågen. Självklart! Så på med en massa kläder och så åkte vi ut dit. "en liten stund" slutade i två timmar och 250 fotografier senare. Och de var väldigt mysigt att stå mitt på isen, några pimpelfiskade, 7 hundar som sprang som tokar fram och tillbaka, en sol som värmde gott. Sen efter de for vi hem, käkade lite lunch och begav oss till Fjätten för att prova åka långfärdsskridskor, men de gick inge vidare för de var aldeles för mycket snö på isen. Så de blev 150 fotografier till och så åkte vi hem.

Nej nu ska jag knata ned i bastun och njuta av värmen ett tag, sitter framför datan i tre långärmade tröjor, så lite värme behövs ;)

                        
 
                       

Lättare sagt än gjort att få alla sju hundara på samma bild. Tror inte jag lyckades en enda gång...


sista februari

Idag är det den sista februari. Herregud vad tiden går fort!! Många av kompisarna ska ut ikväll och festa men jag orkar inte. Ligger istället hemma på soffan och tar de lugnt, har fortfarande ingen ork i kroppen. Förkylningen har fortfarande inte gått ur mig, men jag överlevde trotts allt ett jumpa pass i torsdags så jag ska försöka med ett i morgon igen.  Då är det Carina som leder, med andra ord, de roligaste passet i veckan! Så äntligen ska jag få köra det igen, har inte gjort de på tre veckor nu tror jag.
Funderar på att dra igång bastun och basta lite, har redan tidnatt upp från alla timmar utomhus men det kan vara skönt med en stund i bastun. Har även lyckats knäppa närmare 400 fotografier idag, ska se om de är några bra eller inte.

Har en kvällspromenad kvar med två av hundarna. Sen är de soffan igen :) eller kanske bastun. Beror på hur lat jag är ;) Och så är det ju melodifestivalen ikväll, men det är väll lika värdelöst som alltid annars oxå. Tur att jag har köpt en bra bok jag kan läsa :)

Nej nu ska jag ut och promenera igen, innan hundarna kissar på sig.


Fasen för datorer

Trodde jag skulle bli galen i natt!
När jag väll var klar för att hoppa i säng, var klockan närmare ett, trött som fasen och ville bara nanna kudde. Då får syrrans vovve för sig att hon ska hoppa upp i mammas säng och kissa, sagt och gjort. Så de blir bara att bädda rent, kasta ut henne på tomten och glatt gå med ut. Klädd i pyjamas
Sen runt halv två hade jag fortfarande inte somnat, för jag hör ett återkommande ljud, de piper, men jag kommer inte på från vad! Letar lite, ger upp och lägger mig igen. Då ser jag att de är något färgspel i taket oxå, "nej nu har jag blivit galen" är första tanken, men sen kommer jag på att  jag har datorn under sängen. och tror ni inte det är den som spökar? Självklart är det så, visste inte hur jag skulle få tyst på den, så jag ligger och retar mig på den ett tag innan jag somnar. Som de har blivit den senaste tiden, att jag vaknar med jämna mellanrum, antingen av hundarna eller av ingenting Ända tills Flisan för ett tag sedan kom och använde sängen som lek och spring plats. Så nu är det dags att hoppa upp, även om de tar emot, för de är så varmt och gott här i sängen.

Men men, om 45 min ska vi ta hundarna och möta en kompis i skogen så hundarna får springa av sig lite :)

27 februari

Shopping på ge. Idag skulle pappa till läkaren i farsta så vi passade på att åka med för att shoppa lite. Jag och syrran gick runt i farsta och shoppade lite har gjort av med några hundra kronor idag. Men det gör inte så mycket eftersom studiebidraget trillade in ganska passande. Får hoppas att de inte skadar för resten av månaden bara ;)

                                                
Så sex stycken linnen, en polotröja (fick 100kr rabatt på den bara för att kasörskan inte kunde läsa prislappen, så jag tackade och tog emot) en mössa, några böcker från bokrean, några halsband, två nattlinnen, lite shampo, balsam, deo och allt sånt nödvändigt ont införskaffades även.

Hur kan man?

Fastnade som vanligt framför tvn, denna gång framför efterlyst. Först är det någon som tänt på ett hotell i Eskilstuna, vad tänker man på när man gör en sådan sak? Vill man hamna på förstasidan i en tidning som idiot, som mördare? Jag förstår inte hur en sådan person tänker. Hoppas den j*veln åker dit så de skriker om det!

Även de tre killarna som hoppade på en åttaårig pojke för att sno hans mobil, tre stycken mot en stackars försvarslös åttaåring! Även i detta fall kan dom inte ha tänkt särskilt mycket, stackars liten kommer ju inte våga göra särskilt mycket själv. Inte särskit moget av killarna att hoppa på den lilla pojken, hoppas deras kompisar skrattar ut dem eller något, så de kanske får lite dåligt samvete och fattar att de är små mesproppar! En åttaåring!

Usch, blir bara arg av att titta på detta. Nu är det reklam, så jag tänker stänga av och sova istället!


Hade hoppats i alla fall

Men icke sa nicke även denna gång. Hade hoppats på att våren skulle vara på gång eftersom det regnade hela natten. Men jag vaknade upp till ett isigt nynäs, när de väl blivit is fläckar på alla trottoarer ska de självklart börja snöa igen. så det är bara vänta och se när man åker på rumpan :P

Men men, hellre snö än slask, för de är inge roligt alls att vara hundägare när de är slaskigt ute!

Jamie Lee utomhus

  

Hon ligger inte bara inne och sover ;)

Jamie Jamie Lee





Min lilla tröttmössa :)
Hon är så underbart goo, hon kan somna vart som helst, hur som helst :)

26 Februari

Idag är det en månad kvar tills man fyller år. :) Hela 19 år blir man denna gång.

Men men, de är ju en månad kvar!
Idag har jag sett på filmen mamma mia för 100de gången tror jag :P varit nere på bokrean och tittat, men som vanligt finns de inge roligt att köpa, varit och tränat och självklart varit ute i de vackra vädret med hundarna :) Hann även med att städa köket så mamma blev lite glad.

Men nu ska jag se klart på bondi, sen blir det en dusch och sova.

Syrrans skadade fot


Jag är glad att jag inte sett de mer än på bild!
Såg bara innan de åkte till sjukan första gången, då såg de lite trevligare ut...

Movie time!

Kom in i vardagsrummet till min handikappade syster och ser att hon startat mamma mia, utan att säga det till mig! så hon fick glatt starta om filmen och jag startade surround systemet :D 

Bara det att ½ döva Jamie Lee inte riktigt förstår sig på skillnaden mellan tv ljud och verkligheten.
Så hon ser glatt på tvn och springer ut i hallen och tittar emellanåt :)

Nej nu ska jag sjunga med i filmen ;)

25 Februari

Nu när man äntligen är ledig, går tiden så underligt fort. Eftersom det är sista sportlovet man har borde inte gå så fort, man borde få njuta lite. Men icke sa nicke, Tiden ska gå fort. Det är redan onsdag och det är endast två dagar kvar på detta lov sen är det självklart helgen oxå, sen kommer verkligheten i kapp. Men som en klok "dagispappa" sa, "det är inte tiden som går fort, det är livet"  så sant som det är sagt.

Idag har jag inte gjort allt för mycket, kom inte ur sängen förens 20 över 11 tror jag klockan var. Delade säng med tre supermysiga hundar. Zindy hoppade upp, la sig breve mig med huvudet på kudden, inte kunde man låta bli att mysa lite med henne då. Även Flisan och Jamie Lee låg i sängen och myste ett tag, innan de fick något fnatt och jagade varandra i hallen uppe. Så underbara och mysiga.
Hann precis gå upp, klä mig och äta frukost så kommer farmor och farfar. Farmor kom och lagade lite mat till oss, laxsoppa och potatis/skink gratäng. Supergott, käkade tills jag nästan sprack! Så i morgon slipper jag laga mat i alla fall. :)

Sen har jag ägnat kvällen åt att söka jobb, har sökt fyra stycken nu. Så jag hoppas jag får något av dem, så de kommer in några kronor i kassan även denna sommar.

Nej nu ska jag hoppa i säng, natti natti

natti natti

Får väll skriva igår eftersom klockan är efter 0000 nu, hade inga direkta planer för sportlovsveckan. Trodde jag i alla fall. Idag kommer farmor och farfar hit, vi ska laga lite mat och käka tillsammans, på torsdag ska syrran till läkaren igen för att plåstra om paketet på foten igen, vet inte riktigt men troligen är resan till västerås inställd och på kvällen ska jag, mamma och cathrine på jumpa, sen på fredag är det shopping som gäller. Men vad som händer i helgen har jag ingen aning om. Har ju en del läxor jag inte orkat ta tag i... Så de får jag väll oxå göra någon dag. Skulle behöva göra det snarast, men de är såååå tråkigt!

Skulle skickat iväg fotografierna till morfar idag oxå, men de har jag inte gjort. Började spela monopol med syrran istället :P  Så nu ska jag upp och stänga av stor datan. Bädda sängen och sova :)

Natti natti

Fartdårarna





De går såååå segt att ladda upp bilderna denna kväll, så jag ger upp.
Ska istället gå ned i bastun och värma upp mig :)

Några av alla galler som finns på gården

Här är några av alla galler som finns på gården, ändå smiter hundarna emellanåt!





Dagens arbete

Tänkte säga att jag varit super duktig idag, men de har jag nog inte.
Har dammsugit nästan hela huset, tagit en lång promenad med hundarna, dammat, kastat ut mattan i snön och bäddat ur sängen. Men nu ska jag käka och gå ut med hundarna, ska släppa dem nere på estö så de får leka av sig lite och kanske tränas lite. Beror på hur de går med tre hundar och två människor eftersom syrran är fortfarande inte kapabel och gå utanför dörren. Men men, sen blir det väll bastun :) Om nu någon orkar starta den.

Har även testat att spela monopol på tvn, inte så jätteroligt, mer än några "interna" skämt syrran och jag drog för varandra, vi skrattade nästan så vi kissade på oss. De dåliga med spelet var att de slutade inte ens när vi hade förlorat, utan tvn fortsatte att spela mot sig själv. Sen när de två spelarna spelat färdigt, då startades de om. Lite konstigt.

Nej nu är maten klar för länge sedan.

[Mitt 650 inlägg på denna blogg, de är nog rekord]

Om jag orkar sen, så ska jag ladda upp alla bilder jag tog på rallydårarna till hundar från igår, men då måste jag starta stora bärbara, får se om jag kommer ihåg det :)

24 Februari

Då var det dags att städa igen, hela huset ser ut som ett bombnnedslag. Syrran är dock inte så hjälpsam, hon har fastnat framför tvn och kommer inte därifrån än på ett tag. Mamma och pappa jobbar så jag får med hjälp av gullungarna städa lite. Jamie Lee hjälper mer än gärna till att dammsuga.

Lite små knäppa är hundarna dock, Flisan är livrädd för båda dammsugarslangarna.
Jamie Lee vill leka med både dammsugarslangen uppe och nere.
Zindy springer för livet när man petar på dammsugarslangen nere, men den uppe vill hon gärna leka med.
Och då är de precis likadana dammsugarslangar, för vi har en centraldammsugare. Men jag förstår inte att man kan vara rädd för den ena men inte den andra :/

Nej tillbaka till städningen!
Eller så kanske man fastnar framför datorn och tittar på massor med gamla kort, när man för en gångs skull kommer åt dem relativt snabbt :)

23 februari

Tänkte ladda upp en massa bilder jag tog idag, men självklart ligger alla på den andra datan.
Så jag tackar för mig och säger natti natti nu.
Börjar känna mig ganska trött.

Så natti natti, i morgon är de en ledig dag igen :D

Hjärntvättad

Att jobba med barn är inte de lättaste, man blir lätt hjärntvättad. Sen när man inte har matte i skolan heller, blir de inte precis lättare. Ibland klarar jag knappt syrrans läxor (hon går i sjuan), sen kan ett vanliga enkla plus tal bli komplicerade som fasen, bara för att hjärnan inte är med i matchen. Van vid att räkna och användas. och stava kommer jag nog aldrig lära mig att göra :P

Så vad ska man bli i framtiden?!

Har inte den blekaste aningen om vad jag ska göra efter studenten. Inte den blekaste. Men plugga det ska jag i alla fall inte!



Kom på en annan sak, tror Jenny Å skrev om de för nån dag sedan :P , på vägen hem från Cathrine i lördags, satt vi tre stycken mörkrädda tjejer i pappas bil. Jag körde och så började Å prata om att "de kanske hoppar fram någon på vägen" "tänk er en äcklig gammal gubbe, eller en mördare" hahaha fega som vi är, vi låste alla dörrar i bilen och skruvade upp musiken på radion och sjöng med, i hopp om att klara oss hela vägen hem utan att stöta på en mördare.
Hem kom vi och jag somnade i en fåtölj så fort jag satte mig.

Natti natti

Nu ska jag sova.
Har inte mycket ork, så antingen
somnar jag på soffan framför
ett CSI eller så pallrar jag mig
upp i sängen...

I morgon vaknar man upp, helt frisk och kry, full av energi!
Eller hur?!

Natti natti

I taket lyser stjärnorna

Kanske inte blir en så tråkig dag trotts allt, ikväll blir de bio med några vänner. Fast de är nog en sorglig bio vi ska se. Men men, tråkigare än så här kan man inte ha. Så bättre lär de bli  i alla fall :)

(bild från plaskis.se)


Nu ska jag kasta i mig lite mat, byta kläder och bege mig till biografen :)

Uppdatering: Det var en superbra bio, verkligen att rekomendera!
Kom dock lite tårar, för den var så sorglig.
När hennes mamma ligger på sjukhuset och begravningen kom, kunde jag inte hålla tårarna tillbaka, minnena från att mormor var sjuk, låg på sjukus och hennes begravning kom tillbaka.

Spökare eller ej, jaa du en bra fråga

Nu ringer mormors klocka 26 över...
Undrar om hon ställer om den till sommartid redan eller om hon bara jäklas lite med oss.
För något galet är det, klockan ställer om sig själv.

Snöbollskrig!!

Mohahaha vaknade och var inte alls på bra humör. Men en promenad med draghundarna och lite snöbollskrig nere på nicksta mot mamma och hundarna gjorde dagen lite bättre. Hundarna sprang som tokar och käkade upp snöbollarna. Jag och mamma såg ut som två snögubbar efter den promenaden, både för att hundarna hoppar som tokar och för alla snöbollar.

Men nu ligger man i soffan och ser på nån skidsport på ettan, såååååååååå jäääääääääääääävla tråkigt! Men pappa vägrar se på något annat... Hoppas att de är slut snart....


(bilden är tagen från svenskidrott.se)

21.30 nu har det snöat nästan ett helt dygn...

Sjuklingen

 

Känner mig inte alls pigg idag, har ont överallt och är trött som jag vet inte vad.

Känns som att stiga ur sängen är onödigt, men man kan väll inte ligga här hela dagen?

Då får stackars hundarna ingen promenad.
Tur att de är sportlov nästa vecka så man är lite ledig och kan vila upp sig.

Nej, ska väll göra ett försök att ta mig ur sängen och ta en kopp te i alla fall.



Lite läskigt. Igår kväll när jag skulle borsta tänderna, så snurrade allt i huvudet, allt gick bara runt och jag såg dubellt. Kroppen bara skakade och jag vinglade som en tok (nej jag hade inte drukigt, hade tagit bilen till Cathrine och hem igen). Men allt gick bara runt, kännde mig helt borta, så jag hoppade ned i sängen, stängde av mobilen och somnade på tre minuter. Känner mig lite bättre än så idag. Men är fortfarande grymt trött...

En trevlig kväll

Tack Cathrine för en tvevlig kväll, även tack Jenny och Jenny!
Va roligt att träffa er igen, snacka skit, se melodifestivalen och käka allt gott Cathrine bakat :)

E.M.D var i alla fall bäst av alla bidrag
Melodifestivalen är inte den samma längre
De är inte alls samma schlager festival känsla längre...

Hihi, måste även säga att de var super roligt att köra pappas bil igår.
De var lite roligt att köra automat, men jag gillar ändå min bil mer! :)
Det behövdes endast 9½ månad med körkort innan jag satte mig bakom ratten i v70:ian...

Vovvarna :)


  
Jamie Lee och Flisan


Min mage tycker inte om godis längre, mår bara illa av att äta godis..
Hahahah men vad gör det?

syrrans fot


(kommer en bild till, när pappa tömt sin kamera)

tillverkning av semlor








bläääää, tycker inte om semlor...

lite bilder


Nya och gamla datan :)
hahahaha lite storleksskillnad

Min lilla vovve :)


Lilla tröttmössan :D

21 Februari

Vaknade för en gångs skull i tid, men tror ni jag kom upp då? Nej inte alls, jag låg kvar i sängen en timme och gosade med hundarna. Sen var detfrukost, en promenad i skogen och nu slappar man i soffan. Har även kört automaten lite idag :D Så jag får låna den ikväll när jag ska ut i skogen och nu sitter jag och sniffar hyve salva i soffan. Förstår inte att den kan lukta så gott :) Hahahaha har även förlorat mot syrran på bilspel, hon utmanade mig på PS3an :P
Har tömt kameran så jag ska ladda upp lite fotografier snart :P

Mamma köpte godis idag, käkade lite så nu mår jag illa, klarar inte att äta godis längre... Men de är ju ingen förlust :P


Banken blev rånad

Idag var jag på jobbet och syrran smsade, "banken är rånad" jaha tänkte jag och orkade inte tänka mer på det. Förens en kollega kommer instormandes och säger att "banken är rånad, fick ta en omväg till jobbet" för någon hade stoppat henne och sagt åt henne att vända och gå en annan väg. Då började jag fundera vad som hänt egentligen. Tydligen var det några föräldrar (som har barn på dagiset jag jobbar på) som blivit hotade, något barn som passerat ganska precis när det hände, men inte riktigt förståt vad som hänt. Tur var väll det :)

Men ingen hade blivit skadad eller så. Dock hade en bil brunnit upp och de ser inte så roligt ut nere på stan. Men vad kan man räkna med efter ett bankrån, där en/flera ak4[or], en bil blivit uppeldad och en bank blivit rånad.

Det är i alla fall ett rikslarm utfärdat efter rånarna. Så vi får hålla tummarna vid att de åker fast snart.

snyggaste frillan i stan!

Hahahahaha mamma har precis upplyst mig om att jag inte ska klippa lugg. ;P
Har trotts allt världens snyggaste frilla just nu :D

Sportlov!!

Änligen är det sportlov!!
Har längtat som fasen efter detta lov, är så grymt trött på skolan, läxor och allt. Så vad ska man ägna lovet åt? Joo läor, eftersom jag varit såå grymt lat den senaste tiden. Annars har jag ingenting inplanerat, troligen ut i skogen och se på melodifestivalen på lördag och så kankse en resa till v-ås. Men de beror på hur syrran mår =)

Men vad ska man göra mer? Promenera med hundarna och kameran i skogen och njuta av livet?
Hahahaha får se vad som händer...

god morgon

Nu sitter man underbart skönt i soffan, men inte länge till, börjar arbeta om 16 minuter så jag ska packa ned datorn och bege mig till jobbet. Hoppas ni får en bra dag!

Håll tummarna att vi blir klara med projektet idag, för jag och Åsa ska jobba på rasten :) Det ska tydligen lämnas in idag, något som vi missat eller ignorerat. Men men, vi ska kämpa på.

Oj oj, 14 min tills jag börjar, dags att dra sig hemifån kanske... :P

Kram kram

sorry


sorry för allt tråk prat, orkar inte skriva och ladda in bilderna nu.
så här kommer en "gammal" bild.

kram kram
nu ska jag duscha och sova

19 Februari

En "vanlig" dag på jobbet/praktiken. En liten promenad med barnen för att kolla på gotlands båten för att sedan gå tillbaka för att äta en god lunch. Barnen vilade ett tag medans jag var på rast och sedan var de full fart, skrik, gap, bråk och tårar. Barnen är extremt trötta och bråkar nästan lika mycket som de leker. Inte så roligt när man med jämna mellanrum tappar rösten. Men de gick bra ändå! Hoppas bara att de är lugnare i morgon, dagen innan lovet! Efter jobbet bar de av hem till min handikappade syster, lille klanen! Kryckorna har hon kastat, men haltar de gör hon, så vi får väl se vad läkarna säger i morgon. Förhoppningsvis att allt går åt rätt håll  fick även en semla när jag kom hem, en hembakad. hahaha gissa vad jag hade på? Inte mandelmassa och grädde i alla fall :P  käkade den som den va med lite smör på. Mycket godare och lite nyttigare

Sen somnade jag på soffan precis när jag skulle ned och möta cathrine på svanis, men jag han i tid ändå :P som tur var  Hon åkte skridskor, Jamie Lee lekte bamby på hal is och så snackade vi en massa  Får se om ska ut i skogen på lördag eller inte, vi skulle troligen samlas ett gäng tjejer och se melodifestivalen. Men vi får väl se.

Sen hade mamma varit snäll och lagat mat istället för mig  så jag kom hem till dukat bord. Inte helt fel :P efter middagen bar de av på en runda med hundarna igen och nu ligger man halvsovandes på soffan tittandes på ett CSI.

Vet inte hur jag ska lösa morgondagen dock, men de får vi ta i morgon.
Samma sak med bilderna jag tagit idag :P

Mitt lilla troll

1600kr i sladdkostnader har min lilla vovve orsakat denna familj. Först en sladd till PS3an, när den var helt ny, sen nu ikväll hittade hon Affes datasladd, till nya data. Så nu har vi lagt en leverans på en ny.

Men lika gald är hon för det, hahahaha henne gör de inte ett skit att hon gör satyg, men pappa är inte den gladaste :P

Fegisarnas fegisar

*suck* säger jag bara, den fegaste hunden i denna kommun är i all fall Flisan. Hon är rädd för allt! Då menar jag verkligen allt! Skulle borsta hundarna för de började få lite tovor, vem springer och gömmer sig då? Joo Flis. Jamie Lee däremot ville leka med borsten, tills hon insåg att jag skulle borsta henne. Då fegade hon ur lite, men hon stod i alla fall kvar. Zindy är en liten pärla, hon står snällt kvar och väntar på att bli borstad.

Men nu har vi kämpat ca 30 min att få fram henne, då kommer hon och sätter sig vid dörren istället och ryggar tillbaka vid dörren, så vi får väl se när det blir en kvällspromenad idag. Om Flisan fegar länge till, blir de väl runt midnatt...


Syster ryster har varit i farten igen

I morse vaknade jag av att Zindy skällde som en tok. Syrran skrek som en gris och jag var såååå underbart trött att jag inte kom ur sängen. När jag kommer ned 45 minuter senare sitter syrran med foten i handfatet och de bara rinner iskallt vatten över den. Hon har tappat ett glas med kokande vatten över foten

Så det blir bara att ringa till sjukan och få första bästa tid, efter det har hon bara legat raklång på soffan med foten i ett paket. Knaprat några piller läkarna skrev ut och bara latat sig :)
Men vem skulle inte göra det om skinnet lossnat från mer än halva foten?

ajajajaj!!! De såg så äckligt ut, fy fan!
Stackars lilla Affe, kunde inte låta bli att köpa lite Ben and Jerry på vägen hem från jobbet, något ska hon väl ha för att hon är sjuk... Lite avis blir man ju, hon har redan nu påbörjat sitt lov, fast hon kan inte göra mycket, hon tar sig fram på kryckor...

Nej nu ska jag sparka ut henne i köket så vi kan äta lite.

Det spökar här hemma

När vi tömt mormors lägenhet så tog vi med en jättefin klocka hem, de ringer en gång i timmen. Den låter ganska mysigt och man ängar en tanke extra på mormor. Från den dagen vi tog hem den så har den ringt 2 minuter över, varje heltimme. Men igår ringde den kvart över och idag ringde den 17 över.
De lustiga med den är att ingen har rört den sedan vi fick den, ändå ringer den senare än vanligt... Kan det vara så att någon jävlas med mig, nu när jag varit hemma själv med hundaran i två dagar?!? :S

Nu ska jag se ett avsnitt med Bouns. Kanske sova lite för att orka gå ned till estö i kväll och träna lite med hundarna :)


Sjuklingen

Inte bara jag som ligger hemma sjuk nu, har hört att fler i klassen börjar bli sjuka. Men men, så kan de gå. Inte så lätt att hålla sig frisk bland alla småbarn.

Har föresten fått världens hosta, så jag har träningsvärk i största delen av kroppen :/ Det finns inget så underbart som att ligga på soffan eller i sängen. Då mår man som bäst :) Har nog aldrig knaprat så mycket alvedon som den senaste veckan, inte heller druckit så mycket tee och juice som jag gjort de senaste dagarna... Men nu fasen ska jag bli frisk!! :D


Jennifer har kört automat!!

hahahaha rita ett stort X i taket för idag har Jennifer kört pappas "stora" bil! För första gången!!
Jag har hela tiden sagt nej nej nej, jag tänker inte köra den där stora klunsen, jag vägrar! Aldrig. Men idag körde jag från lövet och hem, väl hemma igen fick mamma ta över och backa in den på gården igen.

Jag har alltid sagt att jag kör bara små och smidiga bilar, men icke, nu har jag kört en volvo v70 oxå. Måste säga att de var lite skillnad på att gasa i min bil och denna, ändå körde jag endast på 30 vägar... :P

Får se om jag vågar sätta mig bakom ratten igen på den eller inte, för den är inte lika lätt att köra som min :P Men men, en vacker dag kanske :)

Hemma hela dagen

Idag har jag varit hemma hela dagen, men jag har inte gjort mycket för att anstränga mig.
Tre promenader med hundarna, varav en i skogen, annars har jag inte gjort mycket.

fått in msn och massa smilisar :P men offic paketet och PS har jag inte fått in ännu... Behöver pappas hjälp med det, men de verkar som de tar lite tid innan han reagerar. Så jag får använda båda datorerna ett tag.

Måste även bränna en cd till morfar eftersom den första jag gjorde inte blev rätt...

Men men, lite tv tittande och sedna duschen och sova...

Förkylningen tar dö på mig. Men i morgon ska jag arbeta lite igen! Måste fasen göra det...

Dagens knasbollar

Idag var jag, mamma, hundarna, Kina och hennes hundar ute på en promenad i skogen. Så mysigt så!! Vi stod ett tag på en parkering och pratade, lät hundarna kissa lite och hälsa på varandra innan vi började promenera. Då kommer det en gubbe som kör buss, han parkerar mitt i, går mot soptunnan, säger lite små surt att de är koppeltvång inom detta område, att vi kan åka på böter om vi inte kopplar hundarna... Vi pratar lite med honom och han går tillbaka till sin buss. Hmmm... tänker vi, varför kör man en stor j*vla buss, mitt i ingenstans, slänger en påse med sopor och åker därifrån igen?
Sen tänker vi inte mer på det, hundarna får springa bäst de vill, för de var inga andra i skogen. Sen när vi kommer tillbaka till parkeringen en timme senare, står och pratar lite, då kommer det en bil! Panik panik, in med hundarna i bilen, om det är någon som kommer för att ge oss böter?! Tänk om gubbfan "skvallrat" för någon?

Men så var de inte... De var en hundägare som skulle ut med sin hund i skogen och precis som vi, men kopplet i fickan!

Hoppas ni haft en trevlig dag, det har jag! I morgon ska jag kanske jobba, får se vad jag orkar... Bestämmer mig när väckarklockan ringer... Nu ska jag knapra alvedon, ta några klunkar hostisin och kanske en halstablett.



Natti natti alla nattugglor =)

Lite bilder från idag

Idag har jag inte orkat så mycket, förskylningen tar dö på mig! Men en timmes promenad i skogen, en sväng på kvantum och bilen genom tvätten. Så nu står den i garaget för att tina upp lite. Ska försöka dammsuga och få ut mattorna ur den oxå. Stackars lilla bil, kan inte påstå att jag behandlar den särskilt bra...

Men men... Här kommer tre bilder jag tog idag.
Lättare sagt än gjort att fånga fem hundar på samma bild!

 




Grattis marie!!



Nyfärlovad
Många grattis till er =D

Lite bilder


Lättroade hundar... De blev överlyckliga när de fick tee kartongen och bita lite i...


 
Blomman farmor fick av oss :)
Hon fick en massa saker igår när hon fylde 70 år.
Orkade inte ta kort på allt :)

Men men, nu väntar en skogspromenad med hundarna, ska möta Kina mitt ute i ingenstans och ta en promenad, bli inte rädda om ni möter oss, vi har "bara" fem hundar med oss ;P

Grattis farmor


Idag fyller farmor hela 70år!!
Många grattis till henne :D

Melodifestivalen

Har sveriges alla bidrag sjunkit så lågt eller har vi för höga krav på låtarna som är med? Det känns inte som de är några direkta bra bidrag, en eller två var helt ok, men inte direkta deltagare till melodifestivalen.

Men men, kanske jag som gått och blivit kräsen? Ine vet jag, klockan är inte så mycket än, ögonen går ändå i kors, har inte mycket ork i kroppen.



i morgon ska vi, vad som än händer möta några hundkompisar ute i skogen för en promenad och lite fika :) mysmys :)

Nu spelas ett csi på tv, men jag ska nog sova ett litet tag :)
Natti natti, ska ladda upp bilderna i morgon, men då måste jag släpa fram klunsen som ligger under soffan. =) (min andra bärbara).

Alla <3 dag

Idag är det alla hjärtans dag, som singel firar man väll inte någonting. I alla fall inte jag.
Har istället firat min galma farmor som idag fyller 70 år! Smörgåstårtor, tårtor, kakor och allt hon nu dukat upp. Sedan en massa prat med släkt och några vänner till farmor och farfar. Väldigt trevligt måste jag säga.

Men nu sitter man nedbäddad i soffan med värdens förkylning, gör allt för inte få ont i öronen bara. Eller något annat roligt, de jag har nu räcker och blir över, kan kanske få vara frisk resten av året sedan?! Hoppas kan man ju alltid göra :)

Praktiken-skolan-livet

Måste säga att jag trivs superbra på min praktikplats, känns som man jobbat där hur länge som helst. Samtidigt känns det inte som jag vill arbeta på en förskola resten av mitt liv, jag vill inte  bli en gammal tant som arbetat med barn hela mitt liv, fastklistrad på samma stol, samma avdelning, då tror jag man blir en grinig pedagog som inte längre har någonting att lära barnen. Men vad skulle jag istället bli, om jag inte blir barnskötare?
Jag har inte den minsta aning... =/

Så när studenten är avklarad, har jag ingen aning om vad jag ska göra med livet, det är som ett stort tomt blad. Ingen som skrivit, kladdat eller påverkat...

Varför ska man alltid bli sjuk?

Varför är det alltid så att man ska bli sjuk när man är ute på praktik? ALLTID åker man på en förkylning som heter duga, ont i kroppen och allt djävulskap. Men men, ungarna är helt underbara så de väger ju upp det hela.

Måste även säga att jag har ett bra schema för att jobba på en förskola, halv nio till halv fyra. Lite sovmorgon så man hinner ut med hundarna och sedan kommer man hem när de fortfarande är ljus ute! Men en eller annan öppning och stängning ska jag nog vara med om. Får prata med mina handledare nästa vecka, så jag kanske får ett lite mera varierat schema, fast de är väldigt lyxigt de schemat jag har just nu =)

Nej nu ska jag hämta en kopp tee :) känner att halsen behöver det...

Fredag den 13 februari

Peppar, peppar ta i trä. Skrockfull som jag är trodde jag självklart att något skulle hända idag, men än har de inte gjort de! Men kvällen är inte slut än, både på gott och ont. vad som helst kan än hända... Men förhoppningsvis inte.

Har spenderat kvällen med några goda vänner mitt ute i skogen, lite god mat, massa prat och trevligt sällskap, även lite dans vid stången.
Sen var vi på väg ned i diket (med bilen) en gång när de inte gick att styra bilen alls, men klarade det galant! Även lite sladdar här och var på de där små och minimala grusvägarna mitt i ingenstans. Klarade oss hela både dit och hem, tack och lov! Även en och annan rivstart inom kommunen :P Måste säga att de är lite småkul att sladda och ha sig, även om det är läskigt, gör de inte med flit, de blir bara så när de var halt :P
Men nu ska bilen tvättas på macken och in i garaget eftersom den är full med vatten från alla blöta skor. Så jag kör väll inge mer under denna snö period =/ hahaha kanske lika bra det med...


Nu sitter de på tåget in mot den stora staden och ska ut på krogen, var nära att jag åkte med, men jag orkar inte. Är trotts allt på väg att bli sjuk/är redan sjuk, så jag orkar inte. Men nästa gång ska(!) jag med!! Blir troligen på något av loven som kommer...


men men, en kopp tee, en god natts sömn och en 70åring att fira. Sen är jag ledig igen!



Min Jamie Lee


Min lilla busunge!
Hon är så underbar, trotts sina hörselfel :)

Kände att jag behövde lägga ut en bild emellanåt, inte bara en massa text.

12 februari

Idag var en vanlig dag på jobbet, var såååå grymt trött, ögonen gick i kors flera gånger. Men jag klarade en hel dag! Hoppas bara att ingen märkte att jag var så trött, barnen tittade ioförsig lite skumt på mig några gånger. Men en kopp te, ett äpple senare var man lite piggare.
Sen skulle man till tandläkaren *nervös som jag vet inte vad!* Borstade så snällt tänderna och gick in till L.D en snäll och trevlig sköterska tog en massa bilder på tänderna och kunde inte hitta något fel, Lennart kollade ändå, konstaterade att jag hade en visdomstand på väg upp, men förhoppnings stannar den där den är nu. För detta var sisa gången man går gratis och jag tänker inte betala för att eventuellt ta bort den senare... Aldrig!
Men när jag satt i stolen så tittade L.D konstig på sköterskan och sa en massa konstiga saker, herregud stod de i pannan på mig, då säger han, "förlåt för alla kod ord, men allt ser lysande ut, jag hittar inga fel, men något måste det väll ändå finnas" säger han och gräver lite till. "aaaaaaaaaaaah, jag hittade jättelite tandsten, ända felet, välkommen tillbaka om två år"
Sen går han och sköterskan frågar om jag vill bli kallad igen om två år eller själv ta kontakt när det är dags. Men de får sköta sånt, mycket lättare så :P Så varannat år kommer jag springa till tandläkaren framöver, inte roligt med tanke på att de inte är billigt :/

sen har jag även sovit en stund på soffan, tränat två av tre hundar (lättare sagt än gjort) uppdaterat minidatan, skjutsat mamma och alla väninnor, handla thai, sett 24 och snart väntar en promenad med mamma och hennes väninnor.

11 februari igen

Igår var de teater med barnen på förskolan. Men efter jobbet gick jag, Åsa och Marie nere i centrum och tittade lite i affärer och så, handlar lite små saker till syrran. Sen möter vi Sabina och Therese, pratar lite och de slutar med att vi sitter nästan en timme inne på Torsan och fikar. *mums* Sen handlar vi lite saker till Cathrine och går hem.

Då hinner jag ine mera än innan för dörren innan Therese ringer och säger att vi måste ned och byta en av sakerna, så 30 min innan affärerna stänger så går vi en vända till på stan. Byter d vi ska och går hem igen.

En trevlig dag med några kompisar, hem till en god middag och en mysig soffa :)
och en fika till med födelsedagsbarnet =)

Krångel på blogg.se

Som vanligt är de lite smått krongel med blogg.se s hemsida. Med inloggning, byta sida och allt. Men just nu sitter jag vid min nya dator, en MSI U100. Den fungerar ganska bra måste jag säga. Lite seg att surfa på det trådlösa nätet bara, men de fungerar ändå hyfsat. Ska se till att få in lite program i den oxå, men de tar vi en annan dag, lördag kväll eller söndag. Bland annat PS och offic paketet SKA jag ha!



Körde lite taxi åt mamma och hennes väninnor tidigare i kväll, men de blev krångel med maten så jag fick ut och åka en extra gång. Men de gör mig inget, de är lite småroligt att köra när de är halt. Men fråga inte Zindy vad hon tycker bara ;D


11 Februari



Många grattis till Cathrine som fyllde 19 år och Affe som fyllde fjortis!!
Grattis grattis till er!!

Veckan

Måndag: Praktiken börjar 
Tisdag:  "vanlig dag på jobbet"
Onsdag: Syrran och Cathrine fyller år, många grattis till er!!
Torsdag: Tandläkaren... INGA hål, fel eller något!!
Fredag den 13 :S  Hem till Cathrine
Lördag: Alla <3 dag, farmor blir 70år, 70års fest.
Söndag: Sova?

Gårdagens aktiviteter

Eftersom de inte gick att uppdatera här igår får jag skriva om allt som hände igår nu istället.

Jag och några andra vuxna var med barnen på teater och de uppskattades mycket utav barnen, de pratade om va de sett och hört. vad de själva har för rutiner. Då teatern handlade om en liten pojke som alltid skulle ha allting precis lika dant. Var sak hade sin plats, samma god nattsaga varje kväll och allt ska vara precis desamma.



Idag har de däremot varit utelekar och pyssel, de ligger ett tjockt lager med snö på marken som barnen hoppat runt i, åkt pulka i, stoppat i munnen och kastat på varandra.
Sen var de lite pyssel inne igen, mestadels tillverkning av blommor. Det är superroligt att se hur barnen har utvecklats sen jag var där sist på praktik.

Men nu ska jag skjutsa mamma och hennes jobbarkompisar, handla  lite Thai  mat för att käka lite gott hemma när de är ute och käkar. Sen ska jag aningen plugga eller sova vidare på soffan =)


usch usch usch för sötsaker

Jag ska aldrig mera käka godis!! ALDRIG ALDRIG ALDRIG mer!! Usch vad jag har mått illa efter alla sötsaker jag stoppat in idag, man märker värkligen att magen är van vid lite nyttigare mat.

Men men...

Nu ska jag uppdatera min nya data lite innan jag hoppar i säng.

Svullonas dag =)

Idag fyller syster min år, självklart måste det firas :)
Först en fika nere på stan med kompiarna, hem och hittar en nybakad kladdkaka, får en påse med godis och så finns de semlor (bläää) i kylen. Tror jag får en chokladboll istället för en semla. :) Fyyy fasen, spriker snart!!

Får nog gå en extra lång promenad med hundarna, ett par jumpa pass extra och ett par timmar på soffan ;)

Har föresten fått min nya dator idag =D  en MSI U100 (tror jag den heter, har bara inte fått in internet i den ännu)
427336
Nu börjar ögonen gå i X, så de är dags för en promenad med hundarna snart, jag ska "bara" som Alfons alltid sa...

Dagens arbete

Har inte orka skriva på nån dag nu, har ställt om mig totalt och börjat praktisera. Så nu är de fyra veckor på en förskola som gäller, ingen tråkig skolbänk!
Har mycket bättre tider än i skolan, känns det som i alla fall. Är hemma på fem minuter, går genom "centrum" och shoppar efter jobbet om jag känner för det och kommer hem till tre glada hundar! :) Sååååå underbart att slippa pendla!!

Idag har de varit som vilken dag som helst på en förskola, busiga barn, krokodiltårar och en massa skratt! Hur underbara ungar som helst!! Man faller lätt in i ett gott skratt när barnen hoppar runt och apar sig. Samtidigt som man måste vara beredd på att vad som helst kan hända.

I morgon är det en ny dag med nya äventyr. Ska iväg och se en teater med barnen då. Redan idag hoppade de runt och tjatade om den. Så de lär väll vara helt uppspelta i morgon! Tur att vi slipper åka kommunalt då, de har abonnerat en buss till oss =P



Har även spenderat en och en halv timme med Marie på stan idag efter jobbet, kan ju inte påstå att de slutade som jag trott de skulle göra, men får inte avslöja detaljerna än. De kommer senare i veckan! ;D

Syrran blir Fjortis!

Idag har några kusiner, farmor och farfar varit här och firat min lillasyster som fyller FJORTIS!
Stackarn vad jag kommer mobba henne för det. Hämden är ljuv =)

Hon fick lite paket och så käkade vi tårta, bullar och allt vad som dukades fram. Tack och lov pallar inte min mage allt för mycket så den sa ifrån efter en halv tårtbit, då var jag proppad!

Men nu är det en promenad som väntar och kanske ett jumpa pass. Får se om jag orkar med det eller ej, fast de behövs väll efter tårtan =)


Steget efter

Nu sitter jag och kollar första avsnittet av melodifestivalen... Ligger bara 40 minuter efter alla andra. Bara för att jag slängde  hårfäg i håret!
Så nu äntligen ska jag slippa utväxten, men jag missade en detalj när jag valde hårfärg. Jag valde tvåan istället för trean, så denna kommer tvättas ur... =/

Men då är de bara färga igen =D

Mormor Liza




Ännu en bildbomb


  

  


I skärgårdens famn nynäshamns hamn - bildbomb

 
  

  
  

  

När leksakerna tar slut ryker allt annat...




Syrran får lite plugg hjälp :)




Ior

Lilla Jamie Lee är en höjdare på att hoppa! Hon kan stå breve en och hoppa rakt upp i luften och slå med nosen i axelhöjd...
Hon släpar tidningar som en tok...

Vad ska de bli av min lilla toka =)
Hon har massor med energi, vill träna hela tiden
men hennes matte har ingen energi till det =/

Längtar till sommaren, då kan de trilla in massa pengar
och jag kan vara hemma och träna Jamie :P
hehehe få pengar för att göra ingenting :D

Apportören

Igår var jag, mamma, Jamie Lee och Zindy ute på en vanlig kvälls promenad.
Vi går förbi pizzerian nere i centrum och Jamie Lee försvinner runt hörnet in på pizzans "ute servering". Jag går ca fem meter bakom henne och när jag ser att hon står och flörtar med tre killar inne på pizzerian kan jag inte hålla mig för skratt! Hon står med huvudet på sne, svansen går som en propeller och killarna tittar så glatt på henne, OXÅ med huvudet på sne! *hahahaha* vilken syn de va!

Sen slår tanken mig, bara för att Zindy inte gillar att bära tidningen betyder det inte att Jamie Lee inte heller gillar det! Så jag ger henne tidningen och hon går så stolt med huvudet högt och svansen i så fin böj! Har aldrig sett henne såå stolt! Dock blev hon inte lika glad när jag tog tillbaka tidningen när vi kom hem igen...


En blivande apportör??

090206

Hejsan Hallu!
Idag har de varit en lång skoldag, inte allt för mycket att göra, massa lärare var hemma och vabba. Så de var inga riktiga lektioner, sen var svenskan inställd, så på håltimmen spelade vi kort istället för att plugga... =/ inte så smart men ändå =)

Sen var de fotokursen, superroligt!! Lite mycke dötid, men ändå!

Nu ska jag hjälpa till lite med middagen och käka.
Sen ska jag skriva lite om galningen Jamie Lee :)

Jamie Lee = Ior

Har börjat kalla min lilla Jamie Lee för Ior.
Bara för att när hon är nyvaken ser hon precis ut som Ior :)

Hon kommer med svansen nere och ögonen hängades.
Gäspar stort, sträcker sig lite och vänder om till sängen igen.

090205

Idag har jag inte gjort mycket, datorn för de mesta.
Så nu ska jag ta mig i kragen och plugga lite. Har en uppgift i pedagogikst ledarskap som ska lämnas in i morgon. ajajajaj Jennifer, nu e det brottom!

Istället har jag haft en underbar sovmorgon, tvättat, tömt diskmaskinen, spenderat en timme (om inte mer) på lövhagen och nu äntligen ska jag plugga!! Med msn igång, får se hur det slutar... =P

Busungar är rätta ordet

hahahaha mamma visade Flisan en tub med messmör.
Sen var inte den tuben särskilt hel...

Snarare två bitar...

Busungarna

Torsdagar är underbara!
Sov ända till klockan 11 idag, hur underbart som helst. och nu sitter jag med frukosten och tre galna hundar i köket. När jag vaknade i morse så hörde jag att de lät konstigt nere, "åååh nej har de kommit på att man kan äta skorna" var första tanken. Men så illa var de inte! De hade hittat alla sina leksaker nästan och dragit runt på lekkorgen på golvet. Hehehe de var en liten lättnad att de inte gjort några satyg.

Men jag släppte ut dem och sedan fick de lunch, då skulle de promt ut igen, de fick för sig att mamma var där ute. Så de nästintill öppnade dörren själva. De var ute ett tag och sedan var de omöjligt att få in dem igen! Zindy kom så glatt, men inte valparna, de kom till dörren och vände. Flera gånger om innan de tillslut kom in.

Men snart ska vi ge oss av till skogen och gå en promenad med hundarna i skogen innan jag ska plugga lite...



O så börjar det snöa igen, hur ska man klara att gå ut nu då?
Isgatan blir ju gömd under all snö :P
Hehhehe får starta en tävling, "vem ramlar flest ggr?"

090204

Igår kan jag inte påstå att de var min dag, allt jag gjorde gick åt helsikes.
Började på morgonen att jag inte kom ur sängen, var så grymt trött. Sen när vi gått en runda med hundarna och mamma lämnade mig vid tåget, fanns de inga tåg att åka... Så först fick man stå på perongen och frysa länge och väl, sen när ersättningsbussen väl kommer går den endast till ösmo. Chaufören lovar dyrt och heligt att vi ska hinna med anslutningståget där. Väl framme i ösmo 9.47 står det ett tåg inne. Yees! tänker alla, springer som tokar för att hinna med tåget. 10 minuter går, tåget åker inte och en muntergök meddelar att vi missat anslutningen till VH... och att nästa tåg går om 20 minuter... Jaja, kommer väll komma sent då... Missade pluggtimmen med Cathrine på tåget, så vi får fixa de på lunchen istället...
Kommer till skolan vid tio istället för halv tio, inte så fasligt sent. Men på ett grymt dåligt humör...

Sen på lunchen kastar vi i oss lite mat, och hittar de segaste datorerna på hela skolan, sätter ihop en PP och går ned till huset för att göra redovisningen. Vi klarar oss ganska bra för att vara så dåligt pålästa och snabbt kastat ihop en PP. Så i eftermiddag kommer Cathrine kanske hit och så ska vi göra klart arbetet...

Underbart roligt, Grattis!!


Sabina och Robin ska få en liten baby tillsammans!
Många grattis till er! Ni kommer bli superföräldrar!! =D
Undra om de blir en tjej eller kille... De får vi se i augusti :)

Grattis även till lägenheten!! Både sambos och föräldrar under ett och samma år!

Grattis, grattis, grattis till er!
Önskar er all lycka!

50 dagar kvar...

... sen är man gammal.

090203

Zindy fyller 3år idag!!
Grattis lilla gumman :)



Skolan suger, hittar inte allt som behövs till redovisnigen i morgon, cathrine fixar en PP.
Har lite andra läxor jag inte orkar ta tag i.



Nån ringde till mamma och frågade om hon var jägare...
Vart har de fått de ifrån?!?
Men h*n hade minsan fått för sig det...



Msn är så grymt mycket roligare än allt annat...
De visas fasen inge roligt på tv, alls.



Tack och adjö, skiter i allt nu!

090202

Idag har vi varit och bowlat med klassen, jag kom trea av fyra. Spelade mot Frank, Jocke och Jerry. =)
Enda som vi gjort idag, resten av dagen har jag bara slappat, stekt pannkakor och varit på valpkurs. Har ingen vidare ork till någonting. Men så får de väll vara ett tag, orkar inte ta tag i någonting. Väntar till praktiken när man får lite mera fritid igen! Då är det fem min till och fem min från arbetet, nu är de 70 min till skolan och 70min hem igen...

Måndag: Bowling
Tisdag: vete fasen vad vi ska göra i skolan, troligen halvdag med projekt.
Onsdag: vanlig skoldag
Torsdag: Ledig!!
Fredag: vanlig skoldag
Lördag: SOVA och städa
Söndag: Fira syster min...

Måndag: äntligen börjar praktiken, valparna ska till veterinären..
Tisdag: Jobb
Onsdag: Jobb, Syrran fyller fjortis, Catrine blir 19 år
Torsdag: Jobb, tandläkaren... :/
Fredag: Jobb, Fredag den 13 :S
Lördag: Alla <3 dag... Ska hjälpa farmor med hennes 70års firande.
Söndag: Ingen aning

Var hemma i nynäs redan vid två tiden idag, måste säga att de var underbart att se nynäs i dagsljus och solen tittade till och med fram, så lite vårkänslor började äntligen komma! Men de kommer väll inte att hålla så länge...

Ont i kroppen

Kroppen är helt skakis, känns som jag tränat lite för mycket nu. Men de går väll över med en god natts sömn, kan ju hoppas i alla fall!

I morgon är det en kort skoldag, ska in till sthlm och bowla med klassen. Sen om vi behöver så ska vi stanna till vid skolan oh arbeta lite på projektarbetet. Troligen så måste vi det. Sen kommer väll allt att rulla på som vanligt.... Som alla andra måndagar, valpkurs bland annat. och sen är det inte sista skolveckan men de känns nästan så, eftersom fyra veckor praktik väntar och en veckas lov.

Men nu är klockan mycket och jag ska sova!
Natti natti!

090201

Vaknade på fel sida, eller rättare sagt, jag har sovit för några timmar....
Men några promenader, ett jumpa pass och några lada ord från vänner så blev de lite bättre.

Men jag har fasen ingen lust att att skriva, har tappat lusten helt...

Vila i frid...


Vila i frid på ditt rosa moln.
Hoppas du har de bra och ska fira med pompa och ståt.
Vi tänker som alltid på dig och alla där uppe.
Ni finns i våra hjärtan, men inte på vår jord.
Kommer förbi en sväng i morgon med ett ljus eller två.

Vila i frid och hoppas du få en underbar födelsedag.


Grattis på 51 års dagen Jappe!
R.I.P


RSS 2.0