Jag är mållös - villa i djursnäs brann i natt

Shit, jag vet inte vad jag ska säga, göra eller någonting. En go vän till mig har precis berättat att hennes hus har brunnit ner till botten. Ingenting finns kvar. Allt bara brann. Dom hade katter och en kanin, allt dom hittat är en katt... Dom andra katterna kan de hänt vad som helst med, antingen är dom i skogen runtom eller så var dom inne. Dom vet inte.

http://nhp.se/nyheter/1.749989-villa-vid-djursnas-brann-ned

Allt hon äger och har finns inte mer, alla hennes minnen från resan till england är borta, allt från studenten är borta, alla fotografier från att hon och hennes syskon var små är borta, DOM HAR FAN INGENTING KVAR! Dom har ingenstans att bo, dom har nada! Shit, jag är mållös, jag vet inte vad jag ska säga.


Norvik med fyra tossiga hundar :)

 





En för mig misslyckad promenad, men tvärt emot för hundarna! Dom var överlyckliga :)
Jag kom hem med snö i både skor och byxor...


Beslutsångest!

Beslutsångest!! Jag har liiiite beslutsångest... Har redan skickat efter två beställningar med kläder och skulle mer än gärna vilja skicka efter en tredje. De är en del pengar de handlar om, jupp! Men samtidigt har jag rensat ut mer än halva min garderob, så lite nytt behövs... Så jag vet inte hur jag ska göra, får sova på problemet! :P

I-lands problem, så de skriker om det!

Nu ska jag ta min lilla gullunge och gå & sova! Hon sussar redan sött brevid mig :)


Då smälter ju snön!

Det var ett litet barn som för några dagar sedan satt och finulade hur han skulle få snön att smälta. Tillslut kom han fram till att om alla spotade en massa skulle ju snön smälta, sagt och gjort, han började spotta en massa i hopp om att snön skulle smälta...


Fy fasen vad vi har snö detta år!

En j*vla massa snö!! Och de kommer bara mer och mer, ser inte fram emot våren när detta ska smälta och försvinna...

  
 

Ser ni julgranen? Och min matta här i snön?


Jaha...

Nu ska vi städa! Usch vad tråkigt... Men de måste göras. Efter det vill jag planera sommaren, men jag tror inte dom andra är med på noterna, då dom inte planerat in sommaren ännu... Så kan de gå!

Några ställen jag vill till i sommar:
* Finland
* Norrland
* Gotland
* Västerås (dagsutflykt)
* Dalarna (en helg)
* Sparreholm (dagsutflykt)
* Trosa (dagsutflykt)

Nej städa var det! :/

En massa bilder från 5 Februari

  
  
  
  
 


25 februari, redan?!

I morgon är det en kort arbetsdag som gäller, bara mellan halv sju och tolv! :) Gillar inte att börja så tidigt, men de är bara att bita ihop, har ju ledigt i helgen :D

Idag hade jag tänkt träna lite med min gullunge, men tyvärr har hon tryckt i sig en massa hästskit. Så jag struntade i det, slalom två gånger fick räcka... Annars hade väll allt maginehåll kommit upp igen... Tur att hon inte sover i min säng på nätterna :P

Nu ska jag sova! Sov gott :)


Är det måndag idag? Nej det är torsdag!

Jag funderar många gånger "hur ska jag orka med mitt vikariat?" jag blir helt konstig av att jobba nätter... Klev av klockan nio i går morse, sov några timmar och led hela dagen efter det, sov som en stock hela natten och nu sitter jag här, minst lika trött ändå. Men det är bara bita ihop och bege sig till förskolan och jobba några timmar... Det som får mig att tänka lite mer positivt på vikariatet är att hundarna kommer nästan aldrig att vara hemma själva, jag kommer tjäna bättre med pengar och att jag trivs bra där jag jobbar, det är bara ett problem... HÅLLA SIG VAKEN! Jag måste vara vaken hela natten... Ett litet problem... Oftast går det bra, men ibland går det mindre bra...



Igår morse när jag skulle gå och lägga mig var Flisan såååå Underbar hon kom inspringades i mitt rum i 180 med en pipleksak i munnen! Gissa om de lät... Så de var bara gömma den om man skulle få sova lite... Sen på eftermiddagen när jag klev upp, gjorde min "frukost" och satte mig i soffan så började det  låta konstigt i köket, då hade min gulliga vovve bestämt sig för att städa efter mig... Sötnöt! Hon hade hoppat upp på bordet *morr* och tagit osthyveln och smörkniven och "diskat" dom... Hennes matte var inte lika nöjd som hon.

Nu ska jag packa ner alla mina saker i jobbväskan och bege mig till jobbet, endast 6 timmar tills jag slutar och kroppen skriker redan efter mera sömn och vila! Tur att jag ska jobba med energiska femåringar ;)

"Det är din skyldighet"

Det är din skyldighet att parkera inom rutorna på en parkeringsplats, även om ALLA linjer är täckta av snö!!
Hur i h-vete ska man ta sig fram? Tågen går inte, bussarna strular och man måste parkera perfekt trotts att linjerna syns... Jaa, vart är detta avlånga land på väg?


Mitt i natten på jobbet

Då var man tillbaka på jobbet igen då! Har precis lyckats få mens så jag har så grymt ont i magen och ingen Ipren. Lyckat! Men de är bara 6 timmar och 5 minuter tills jag slutar...

Nog om det, på dagen åstakom jag inte så mycket, jag somnade strax efter att jag kom hem och klev inte upp förens halv fem. Inte helt utvilad då jag fick springa efter min lilla vovve några gånger, den lilla loppan rotar i papperskorgar efter kartonger att riva sönder. Något hon roade sig med, tyvärr åkte några av syrrans läx papper med i farten och blev till molekyler... Smällar man får ta! :P Dom andra sussade gott ända till mamma och pappa kom hem på lunch och syrran slutade skola, då blev det liv i luckan! Sen sussade dom vidare igen :) Gullungarna!

Sen blev det middag, tandborstning och en sväng med hundarna, lite träning med hundarna (snabba svängar under gång och slalom) sen var det bara att bege sig till jobbet igen. Och nu sitter jag här igen.

Vet inte riktigt vad jag ska göra, träning orkar jag inte med pga magsmärtorna, på tvn finns inget vettigt och hela världen sover... Så voddler kanske bjuder på något roligt?


Trött, tröttare, tröttast

Lagom trött! Usch vad jag mår just nu, men det är bara en timme kvar tills jag slutar trotts att min avlösare redan är här. Så kan de gå! Ska väll vara lite social här, packa ihop mina saker och bege mig hemåt snart...

Denna natt har jag spenderat med att gå igenom en hel blogg som bara handlar om hundar, sett på pinocchio, tittat en del på tv och käkat frulle.

Har nästan varit vaken i 22 timmar nu, hade en brejk mellan 16-17 igår när jag sov lite innan jag tränade med min gullunge igen.

Denna gång blev det ligg träning (något som jag är på tok för dålig på, min hund kan inte ligg!!),
"stå på en låda" (ooops vad min pappa blev snopen när han såg vad hon kunde) :D ,
hämta apporten (gick grymt mycket bättre än sist, superkul att se att träning ger något),
och de gamla vanliga "stampa på papptallrik" (gick lika lysande som alla andra gånger!)

Sen lämnade jag mamma och syrran för att gå en sväng i kylan med trion, själv fick jag slappa i en soffa på jobbet :)


Pinocchio

Nu har jag sett  klart på pinocchio, måste säga att den bara blev bättre och bättre! Vet inte om det är för att jag är så trött som jag är så blödig eller va det är... Men ögonen tårfyldes några gånger! Nu är klockan halv sex på morgonen och jag vet inte hur jag ska få tiden att gå... Kanske blir lite träning, men jag känner mig inte så pigg. Trött, grinig och har hemlängtan! Men jag ska klara mig natten igenom, för jag måste!



Jag gillar den ! :)


Andra sussar gott medans jag jobbar...

Brukaren sussar gott och jag sitter här rakt upp och ner. Måste säga att voddler är superbra! Just nu kollar jag på pinoccio, den är ganska bra faktist, över förväntningarna. Det är den modernare versionen av de hela :) Från 2008.

Nu ska jag göra nattens tredje kopp med tee, se klart filmen och  leta fram tränings dvdn... Men jag känner inte alls för att träna, jag vill sova! Blev inringd liiiite för sent, så jag han bara sova en timme extra :/ Så kan de gå! Mera tee nu :)

Hoppas ni andra sover gott i era sängar, ett varmt täcke, en stor kudde och en mysig pjyamas, ååååh vad jag saknar sängen hemma! Nej nu ska jag se vidare på filmen med en kopp te i handen! :)

Veckan som kommer!

Hade hoppats på en ledig vecka till, men tji fick jag :P Men de är bara bra att de trillar in lite arbete igen, de gör väll inte så mycket... Behöver ju pengarna :)

Måndag: 20-00 vaken natt som assistent
Tisdag: 00-09 & 20-00 vaken natt som assistent
Onsdag: 00-09 Vaken natt som assistent
Torsdag 11-16 på en förskola - får ingen sovmorgon, kl 08 kommer gubbe hit och skulle kolla på vårat larm.
Fredag: 07.30-12 på en förskola

Sen kanske de blir en ledig helg ändå? Bara vänta och se! :) Nu ska jag ta med mig kameran och bege mig ut i snön, när sooooolen för en gångs skull tittar fram är de lika bra att vara snabb med kameran! :) så de blir väll en sväng till ut innan jag lägger huvet på kudden igen...

Vi hörs i natt igen, om jag lyckats fixa de mobila bredbandet!

"Dagens träning"

Igår skulle jag skriva "dagens träning" men av någon anledning glömde jag det! Har i alla fall tränat lite med Jamie Lee, vi tog en bytta, ställde den upponer och så skulle hon ställa sig på den med framtassarna... Första gångerna sparkade hon runt på byttan som en tok och den for över hela köket. Men efter ett tag kom hon på vad f*asen matte menade, självklart blev det "klick" och godis då!! 1000 gånger om :)
De är lite svårt med klickers, vissa hör hon, andra inte. Men jag har en sort som verkar fungera bra än så länge, inomhus, utomhus är det kört...

Även mamma och syrran försökte sig på detta med sina hundar, de gick inte fullt så bra, men med lite träning går det nog!

De blir lite träning nästan varje dag, men tyvärr inte riktigt alla dagar... Tex på promenaderna så brukar jag låta henne gå slalom, hoppa på ryggen, "snabba svängar", apportering eller något annat roligt! Men nu när terometern nästan visar -18 grader så blir det ingen utomhusträning. Snarare gå en kort runda, kissa bajsa och hem igen... De är lite tråkigt men alla tre små damer fryser sååå om sina tassar, dom bara krampar hela tiden.

Nu längtar vi till våren och agility igen! Men de lär dröja ett tag till... De kommer behövas många plusgrader för att smälta alla meterhöga vallar med snö innan våren tittar fram! Men de är lite små mysigt med all snö, jag gillar det på något vis ändå. När de ligger fint på marken och glittrar, solen skiner, fåglarna kvittrar de gillar vi! Men inte som de varit dom senaste dagarna, snöstorm! Hoppas på ett gäng fina dagar nu. Men de verkar inte så...

Nu ska jag dyka in i filmens värld via Voddler. Vi hörs!!


Grymt besviken på årets melodifestival!

Denna gång räcker det med rubrik!


20 Februari

Vad händer idag då? Inget som jag hade planerat i alla fall! För jag trodde farmor och farfar skulle komma hit och käka lite mat och tårta, men de får tydligen bli i morgon istället. För inget kan ju gå som planerat när en viss person i detta hus får lägga sin åsikt (utan att fråga oss andra)!

Så idag ska jag träna lite och ägna en massa tid åt min döva lilla hårapa :) Just nu sussar hon gott brevid mig i soffan :)

Kommer inte att spendera många minuter utanför dörren idag heller för den delen, när man kollar ut genom fönstret blir man bara deprimerad... Snön flyger och far åt alla håll och kanter :/


Nya datorn fungerar!

Sitter vid den nya datorn och försöker pröva allt på en och samma gång! Lite program som ska instaleras och sedan är den i full gång :)

Webkameran i den är ganska rolig att leka med :P

Usch nu blir det bara en massa svammel!

Men jag har fått hem nästan allt jag beställt i veckan, bara några saker kvar!

Kläderna kommer troligen nästa vecka, Böckerna likaså!
Datorn, jackan och hundleksakerna har jag redan packat upp! Så nu är det full fart igen som gäller :)

Hoppas jag får en massa jobb nästa vecka så jag kan betala allt detta ;)

Nu ska jag sova några timmar så jag orkar upp och fira farmor och syrran i morgon, dom har nyligen fyllt år så de blir lite tårta och en massa gott!

Natti natti


Denna vecka!

Aja, inte mycket att göra åt, jag tackade nej till en massa jobb och jag kan inte ångra det. Får hitta på något annat när jag för en gångs skull har ledigt. :)

Visst jag har haft ledigt hela veckan men jag har haft "fullt upp" med tre tossiga tollare istället och kurera lite av förkylningen... Så i helgen får vi se vad vi hittar på.

Måndag: Träna
Tisdag: Nada
Onsdag: Träna
Torsdag: Tvätta, runt ringvägen
Fredag: Träffa JJ
Lördag: Farmor och farfar kommer förbi och äter
Söndag: ???

Sen återvänder vi till vardagen igen...

Känns super att varit hemma och återhämtat sig lite, man blir lite sliten av att byta arbetsplats var och varannan dag (jobbar som vikarie på förskolor och som personlig assistent) Förkylningen ger förhoppningsvis med sig snart, men man vet aldrig...

Flera veckor som dessa tackar jag inte nej till! :P Men de kommer märkas när lönen kommer...


Skitförbannad!!!

Idag vaknade man och mådde ganska bra, har fortfarande en förkylning som ligger i kroppen och spökar men den ger nog med sig snart, hoppas jag. Då ringer en från ett av mina jobb och undrar om jag kan jobba hela helgen. Yes! tänker jag, bra med pengar, då blir åtminstonde datan betald. (hade tjänat ca 6500 kr denna helg, något i den prisklassen jag beställde en dator för) Men sen kommer jag på att vi ska fira min lillasysters födelsedag och min farmors födelsedag så de var ju lika bra att tacka nej, för vi har redan flyttat på det firandet en helg.

10 minuter efter att jag lagt på ringer min kära mamma och säger att vi inte ska fira i helgen, de har blivit flyttat en helg framåt :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: !!!

Gissa om jag höll på att gå i taket!!! Så nu ska jag kasta frukosten på fönsterrutorna (skämt), smeta hundskiten på bilen (skämt) och sedan gå en sväng med hundarna! Så nu är jag skitförbannad!!! Blir det inget firande i helgen, då tänker inte jag vara med när de blir istället, hur många helger dom nu tänker skjuta de framåt, så spelar det ingen roll, jag firar inte längre då!


Plånboken skriker

Det är livsfarligt att gå hemma för länge! Usch på mig som "tog en veckas ledigt" Det var inte bra gjort! Har redan spenderat på tok för mycket pengar på internetshopping... En drös med kläder har jag klickat hem, en dyr jacka från arrakoutdoor, "kursliteratur" trotts att jag inte ska plugga och en dator! Kan de bli bättre? För mig, nja men för den där stackars plånboken kan de nog blir mycket bättre! Men den återhämtar sig snart...? :P

Idag har jag inte gjort många knop extra, en timme i gymmet är väll vad jag åstakommit, två promenader med hundarna och lite bus med dom, även några utskällningar har dom fått sig dom små liven, men de är gammalt och glömt nu (?), jag får alltid sån ångest när jag skällt på dom, så för att bättra på det får dom en massa godis... Något som inte löser problemen... !

Sitter fortfarande och drömmer om en liten valp, men jag ska inte ha någon, de räcker med tre rackarungar! :) Men jag skulle kunna ha en till låns lite då och då bara :P För dom är ju sååååå socker söta!


I morgon måste jag nog anstränga mig lite mera, baka lite till födelsedagsfirandet i helgen, städa lite, tvätta och träna med dövörat :) Nu ska jag ut i snöovädret och kissa Jamie Lee och Zindy, annars blir det en massa pip och gnäll inatt istället.

Sov gott!


Nu spökar det!

Nu har jag varit nere och tränat, blev både boxbollen och gymmet så jag antar att jag kommer att vara ganska mör i morgon... Men nu är jag på ett strålande humör istället :) Hundarna är hur goa som helst, en ligger precis bakom mig i soffan och snarkar, en brevid och den tredje ligger antagligen i köket och väntar på något gott!

Jag ska fortsätta dataletandet... Inge roligt, men jag har mer eller mindre bestämt mig för att köpa en ny!
Hahaha måste vi köpa en ny tv nu oxå? Verkar som den vi har nu spökar :S Den startade sig själv med ljudanläggning och allt... Nej då, de var bara ett skämt, vi behöver ingen ny tv, men den spökar för varken jag eller hundarna har någon fjärris...


En dans på rosor?!

Usch nu är jag för arg för att sitta här! Hundarna har skällt som galningar och bara bråkat med mig! Så jag ska ner i källaren och banka av mig all agrition på box bollen, blir antagligen en vända i gymmet oxå... Usch vad arg jag är på dom alla tre just nu!

Det är inte en dans på rosor alla gånger med tre hundar...


Galenpannan Jamie Lee

Jag har på senaste tiden funderat mycket på att köpa en valp, jag älskar valparna, så små och söta, gulliga och ulliga, helt underbara! Jag har funderat på ras och en massa saker, men när vi var ute på promenad idag och mötte två hundkompisar så insåg jag att jag behöver ingen valp! Jag har ju redan Jamie Lee!! Hon är en förväxt valp :) Hon är fortfarande lika busig som när hon var några månader, trotts att hon är 1,5 år, hon bitts fortfarande i både händerna, tröjorna, ska ta vantarna när man är ute och går, får tokryck och är bara så grymt barnslig! Hon är en liten valp i en stor kropp helt enkelt, hon kommer troligen aldrig att växa upp helt och om hon gör det, då blir jag faktiskt lite ledsen, för hon är såååå underbar!

Hon bevisar detta gång på gång! Sina små rackartyg av alla dess slag och jag har oftast inte hjärta att bli arg på henne. Mattes lilla bebis!

På kvällspromenaden började hon busa igen, de gick en schäfer bakom oss en bra bit (just den svängen vi brukar gå på kvällen för att de ALDRIG brukar vara någon där)! Men idag gick det en ilsken schäfer bakom oss något som våra hundar inte brydde sig om, dom hade hittat en handske att leka med så hela världen var bortkopplad och mor och dotter lekte på för fulla muggar. Sen kom vi till den delen att Jamie Lee inte hade bajsat under kvällspromenaden, så jag kopplade henne och gick in på en liten stig, gissa om lyckan var total för hennes del? De hade ju gått massor med rådjur, harar och andra djur där som både gjort de ena och de andra, de luktade ju sååååå gott!! Hon tittade flera gånger på mig med en blick som mer eller mindre sa "tack matte, du anar inte vad jag har saknat spårandet" Så hon tassade glatt på åt alla håll och kanter, att snön gick mig till knäna, de spelade ingen roll! Några harpluttar slank även ner, trotts mina ropp på henne... Så kan de gå!

När vi väl kom hem sen var de dags för semlor, jag är ingen semmelätare så vi bakade bröd som jag hade smör och ost på istället :) Då kommer Jamie Lee och ställer sig precis brevid bordet och rå glor på både mig och semlan. Sen helt plötsligt började hon titta i TAKET ungefär som "titta i taket matte, de är något roligt där! Titta då!!" När jag väl tittade (sneglade på henne) så tittade hon på semlan ungefär som hinner jag ta den, springa till ett annat rum, äta upp den och sedan tillbaks innan hon märker något?
Självklart kunde jag inte motstå hennes små ögon, så vi delade på den... :P

Så än kommer det inte att bli någon valp, de får dröja några år till! Jag har ju min lilla barnrumpa, Jamie Lee! Även om hon är nästan helt döv, hänger inte med när man "pratar" med henne, hon tittar åt helt fel håll när man ropar, så är hon underbar och hon är min! Bara min!


I valet och kvalet - en ny dator eller ej?!

Sitter fortfarande här och velar mellan att köpa en ny dator eller inte... Det står mellan tre datorer, HP dv6-2003, HP dv6-2057 och HP 6730B. Jag måste säga att alla tre datorer värkar superbra, men jag vet inte om jag riktigt har råd att slänga ut så mycket pengar på en dator just nu! Känns väll aldrig roligt att slänga ut större summor, men jag skulle behöva en ny då denna strular mer än gärna. Ibland lite för ofta... Det känns som jag skulle kunna vänta tills denna dör helt och hållet. Frågan är bara när den gör det?! (både vill och inte vill)


Ny data eller inte?!

Sitter här och letar efter en ny dator, vet inte om jag ska köpa en ny eller inte. Den jag sitter vid nu börjar ge upp lite lätt men samtidigt den fungerar, ibland... Så jag vet inte vad jag ska göra, ska jag lägga ut närmare 8000 på en dator eller inte? Är det värt det eller inte? Jag misstänker att denna kommer lägga av snart. Men den kanske håller ett tag till?!

Det får bli en promenad och fundera över detta!

Vovvarna funderar vad som händer!

Idag blev vovvarna lite smått fundersamma, vad fasen håller dom på med?!
Först in i ett trångt utrymme med bilen, sen börjar de låta konstigt, sen sprutades det en masssssa vatten på bilen... Hualigen vad händer?!

Flisans reaktion: LIVRÄDD, de va nära att hon kissade ner sig!! Sprang runt i bagaget och pep, gnällde och ville bara försvinna.
Jamie Lees reaktion: Funderade vad som hände och varför syrran och morsan bettede sig sååå konstigt.
Zindys reaktion: Skulle självklart jaga vattenstrålen, även om den bara studsade på rutan och så skälde hon som en tok!

Självklart var vi upp till shell och tvättade av bilen innan vi körde in den i garaget för upptining! Men det förstod inte hundarna... :P



Nicksta även denna gången!

  
  

  


13 februari

Märks att man inte setat vid datorn på några dagar nu (4 dagar ganska exakt)... närmare 300 blogginlägg att läsa, 30 mail, 30 förfrågningar om olika saker på FB, xxx antal bilder på bilddagboken, massa kommentarer på bilderna jag slängt upp. Så dagen är i alla fall räddad! ;) Ska ta tag i lite innan jag gör något vettigt!

Om jag nu orkar med något vettigt...
Syrran är inne i sthlm och shoppar, käkar och ser på bio. Klart som fasen hon ska fira sin födelsedag med kompisarna i sthlm :) Hon behöver göra något roligare än bara plugga!!


NKs julskyltning

  
  



   
  

Även dessa bilder är tagna med kompakten, så kvaliteten kanske inte är 100% men dom duger ;) har blivit så grymt lat att jag inte orkar släpa runt på systemkameran längre...

Lite seg jag är på att tömma kameran känner jag nu. Dessa bilder är från december någon gång...


Kastrering av tre tikar...

Nu ska jag krypa ner i sängen brevid skendräktiga lilla Zindy, usch vad hon är jobbig just nu! Hon bara piper, gnäller och bäddar överallt!! Först hade vi nästan nio veckors löp i streck, nu byter dom av varandra med "skendräktigheten"... Jag överväger att kastrera hela högen!! ;)


Zindy och Jamie Lee


En promenad vid nicksta

  
  


  
 


En promenad på norvik är inte att rekomendera!

Vi var ute på norvik och traskade med hundarna idag, efter 100000 snöbollar undertassarna några fotografier och en massa bus så skulle vi börja gå tillbaka mot bilen... Lättare sagt än gjort! Jag fastnade med foten i en spricka i ett berg och var tvungen att sätta mig i snön. Efter det såg jag nästan ut som en snögubbe... Mina svarta byxor var vita, mina skor var fulla med snö, vantarna dyngsura, strumporna gick nästan att vrida ur... Syrran gjorde nästan samma sak, men blev inte fullt lika snöfylld. Men nu är vi hemma igen och njuter av värmen :)


Bråkstakarna






Ljus



Snyggingarna


Efter en heldag inne i sthlm!

Dessa bilder tog jag i december förra året, men seg som jag är har jag ännu inte laddat upp dom. Men här kommer några av dom. De är från kungsan, NK och andra delar av sthlm! Dock är dom tagna med en kompakt, så kvaliten är inte 100% alla gånger.

  

  


6 Februari

Ikväll har några tjejer varit här och snackat en massa skit med mig :) Mycket trevligt!! När vi var ute en sväng med några av hundarna fick jag ett sms, jag kommer troligen få mitt vikariat redan nu i februari!! :D
På tisdag hoppas jag på lite mera information!
Annars har de varit en massa snack om allt mellan himmel och jord. En massa gott har vi tryckt in, så nu rullar vi fram ;)

Nu ska jag bege mig ner och prata lite med mammsen!


En hel månad fel...

hahahahaha jag är inte riktigt med i matchen, självklart ska de stå 5 FEBRUARI inte Januari!!

Så kan de gå när tiden går alldeles för fort!

Nu ska jag nanna kudde för att orka med morgondagen... En sovmorgon, Handla, en långpromenad i skogen, några vänner kommer ner. Jaa, visst låter de jobbigt? ;)

Känner att de verkligen behövs en slapp dag nu! Eller kanske en vecka?!


5 Januari

Nu har jag gjort om lite, sorterat upp bilderna och lite sånt. Har funderat på en ny design men jag vet inte... Får se vad de blir.


Idag har de varit några timmars arbete, en sväng till södertälje för att inhandla hundmat och hundprylar samt en snabb sväng till Ica maxi, en helt värdelös butik måste jag säga!! (då menar jag Ica maxi i södertälje...) kvällen slutade med en supergod middag hos farmor och farfar. Självklart blev det en lång promenad med hundarna!

Om ni inte missat det så var de superfint väder ute idag, solen sken och snön glänste så fint! Nu längtar man ännu mera till våren och sommaren! Hoppas på en massa fina vårdagar nu! :)

Kameran har börjat samla på sig bilder igen, men jag bjuder på en gamal!


Fyra års dagen!

Eftersom jag inte hade något internet på datorn igår så uppdaterar jag om gårdagen nu istället!

Igår var det Zindys födelsedag!! Hon och alla syskonen fyllde hela FYRA år! Men de märks inte kan jag säga, hon är precis lika barnslig som valparna, om inte barnsligare ;)

Tur är väll det! Tollare är tydligen kända för att ha full fart långt upp i hög ålder och de gillar vi! Inga lata soffpotatisar ;) Då ska vi inte prata om Jamie Lee, soffpotatisen själv! :P

Ett stort grattis till Vattubrinkens "Isfolkets kull" på fyra års dagen!


Flisan


  

  


Trion med Tollare!



  



Nu har jag äntligen tömt kameran, namnmärkt en massa bilder och kastat upp dom på bilddagboken! Kommer även ett gäng här :)


...

Dagarna blir sällan som man planerar... Idag har jag gått runt ringvägen med alla tre hundarna! De gick ganska bra, ända tills vi kom hem till farmor och farfar... Det satt en katt utanför dörren!! *panik* men de gick ganska bra faktist, dom visste ju att vi skulle till farmor och farfar, då styrde dom om! *TACK OCH LOV!!*

Där packade vi upp en massa skrot rent ut sagt, fattar inte vart alla deras prylar kommer ifrån...  Igår packade ja och flytta med kusinerna och idag packar jag upp åt farmor och farfar... Ingen lugn och ro! :P

Men nu ska jag leka och träna lite med hundarna! De jag egentligen skulle skriva har jag redan glömt... Återkommer om jag mins :P


Flyttlass även denna månad

Glömde helt bort igår, men idag ska mina kära kusiner flytta. Så jag ska väll dit och hjälpa till lite innan jag hittar på något annat. Efter en låååång skön sovmorgon känner jag mig lite piggare, men inte 100%

Nu ska jag starta ett gäng tvättmaskiner, dammsuga och käka lunch/mellis innan jag beger mig till flyttfirman ;)


Ledig!

Halva dagen gick åt till att jobba, gå en sväng med hundarna i kylan och sedan bänka sig för att se Wallander. Självklart strulade tvn mitt i allt så vi fick bara se början och slutet... Inge vidare roligt, men vi vet hur den sluta i alla fall.

Har setat halva kvällen och redigerat lite mera bilder, som jag inte är så nöjd med. Men laddar upp dom ändå... Måste bara säga, är det inte typiskt, hela helgen har de varit fint väder och jag har jobbat, sen när jag har två dagar ledigt, då blir de direkt skitväder...



En av alla bilder som finns på BildDagboken.

Nu ska jag se vidare på CSI innan jag bäddar ner mig. I morgon ska jag ha en lååååång sovmorgon! Mysa ner mig i sängen med alla hundarna. Det behövs nu!

RSS 2.0