Valparna är "stora" nu

Idag var det några valpar som kommit upp över ett och ett halvt kilo (1½ kg).
De börjar bli tungviktare nu, fast de är underbara att bära runt på. =D
Förstår inte hur jag ska kunna lämna bort dem till de nya ägarna om ca sex veckor.

De har även börjat äta köttfärs och uppblött torrfoder. De ser inte mysigt ut, men några av dem äter med glädje och visa får man trycka ner det i halsen på.
De har även smakat på A-fil idag, de gick väldigt bra, för de var bara en tesked. De ska även dricka vatten nu, men det är roligare att bada tassarna och leka med än att dricka.

Sen var de ute för första gången i fredags, när jag inte var hemma, men de gick tydligen bra. Jag var även ute med dem idag och de är helt underbara att sitta och titta på. När de leker och har sig, när de försöker att springa och istället trillar omkull.
Nu låter det som de ska tutta lite, men jag vet inte. Mamma håller på en massa i valphage, vi har tagit bort valplådan nu och gjort en hage av kompost galler. De är mycket effektivare.

I morgon ska jag ladda upp alla bilder, hoppas att inget kommer ivägen då igen.

Men nu ska jag sova för jag har tydligen "morgonpasset" i morgon.
Vet inte när de börjar, får se när mamma väcker mig.

NCIS - 080727

Jag hade spelat in gårdagens avsnitt av NCIS, det är en serie som går på trean på söndagar (de är nya avsnitt, annars går de repriser oxå). Och gårdagens avsnitt händer det som inte får hända.
Jennifer "Jenny" Shepard
Befattning: Verkställande direktör
NCIS Spelas av: Lauren Holly
Hon dör, mitt under en skottlossning.
Sen sista minuterna av programmet kommer det någon, som jag inte vet namnet på, och splittar temet. De blir inte alls samma sak om de splittar temet, de bara går inte. Då kommer inte jag att fortsätta titta. För så får man inte göra, de är Leroy Jethro Gibbs, Anthony "Tony" DiNozzo, Timothy McGee, Abigail "Abby" Sciuto, Dr. Donald "Ducky" Mallard, Ziva David, Jenny Shepard.

Det blir inte samma serie utan någon av dessa, de räcker med att Caitlin "Kate" Todd redan har blivit mördad, nu ska Jenny oxå försvinna, de kommer inte att bli samma sak längre. Okej att Jenny och Kate dog under en skottlossning, att de inte kommer att vara med längre, men man kan inte splittra temet. Då är serien förstörd.
En sak om en dör, men nu har två stycken gjort det och de ska splitras!!
Ursh, man ska inte bli beroende av serier, de är bara dumt, man blir upprörd när det inte går som de ska, när skådespelarna bestämmer sig för att sluta. Eller när något man inte räknar med händer ändå händer.

Men men... Vi får se nästa söndag vad som händer, om temet splitras kommer det inte bli samma sak, de kommer inte vara lika roligt att titta.
Man ska inte skriva om de häller, för man är så upprörd att de inte kommer ut något vettigt, bara upprepningar.

2008-07-28

Idag har jag jobbat igen, de är inte alls ro givande, jag gillar inte mitt arbete som "lokalvårdare" även om jag tjänar pengar på det så skulle jag nog helst slippa det. Jag har redan fått in lite mer än sju tusen för mitt första sommarjobb och det känns ganska bra, att tjäna egna pengar. Men det är inte roligt att veta att det är sista sommarlovet, sen kommer det verkliga livet, och på de sista sommarlovet man har ska jag arbeta sju av tio veckor. Med två olika arbeten. *suck*
Ett roligt, där jag fick hjälpa äldre med funktionshinder.
och nu när jag är lokalvårdare (finare ord för städerska)
Första jobbet var redan dagen efter att skolan slutade. och tre veckor framåt.
Sen var jag ledig en vecka, innan jag började jobba som lokalvårdare en vecka.
Sen var jag ledig igen en vecka - då åkte jag till Finland och hälsade på släktingar.
och nu har jag fyra veckors arbete framför mig igen, som lokalvårdare.
De känns inte alls roligt, jag vill vara ledig.
Jag vill ta hand om valparna dygnet runt, jag vill inte åka iväg mitt i allt för att jobba.
För mamma och pappa arbetar på dagarna, sen arbetar jag på kvällarna. Så vi hinner nästan aldrig träffas, mer än över deras lunch och middagen. Sen när jag kommer hem är det fullt upp med valparna och så ska man ev. hinna se på tv.

Jag har endast tre veckor sommarlov, fast jag ska inte klaga, jag jobbar kvällar och är "ledig" på dagarna. För jag tar hand om alla små hundvalpar på dagarna tillsammans med syrran. Sen städar jag på kvällarna.

Men just nu är jag så övertrött att tårarna rinner för ingenting. De brukar göra så när jag inte sovit ordentligt. och tankarna vandrar tillbaka på den tiden jag hade Nessie kvar och när farbror Jappe var i livet. Då kommer det ännu en omgång tårar.
Men man ska tänka framåt säger alla, det säger även att tiden läker alla sår, jag vet inte om jag tror på det.


Bloggen känns tom

Det känns lite konstigt att ha en "tom" blogg. Den första jag hade på aftonbladet hade jag i nio månader tror jag och då var arkivet väldigt stort, sen bytte jag till en annan här på blogg.se men den hade fel namn, jag kom inte ihåg det själv. Så jag skaffade denna. Men det känns ganska tomt när man tittar på arkiv eller vad den nu heter och det endast finns juli månad.
Men förhoppningsvis ska jag ha kvar denna ett tag, så jag får några månader med denna!!

Föresten, vet ej om jag hinner sitta mer vid datorn idag, de kommen en elektriker hit antingen ikväll eller i morgon. Men kommer han i kväll går datatiden åt att visa honom vad som ska göras.
Bland annat fläkten i badrummet som har packat ihop och gett sig av, så den ska bytas ut och så ska vi dra lite el ut på altan så vi kan få några lampor dit.

Men men, vi kanske hörs sen!

Valpisarna

Nu har valparna ätit, skitit, kissat och somnat ute på gräsmattan.
Jag måste säga att det är en massa pyssel, man ska mata dem en och en, sen ska man torka kiss och bajs. Samtidigt som man har två tvättmaskiner att hänga och en valplåda att rengöra. Så jag undrar varför jag sitter här egentligen. En fem minuters paus som blev lite längre än så? Japp!!
Men men... Nu ska jag ner i tvättstugan, borsta tänderna och gå ut till valparna igen.

Ska se om jag hinner få in lite bilder sen ikväll, valparna har blivit grymt stora under den veckan jag var borta!!
De är helt otroligt va de växer. Men de börjar bli lite roligare nu, de ska leka med varandra och med oss runt om, byxben är mycket omtyckta att hänga och dingla i!!

Vi hörs sen!

"Uppraggad"

Idag blev jag uppraggad av en snubbe på ca 35 bast. Jag och min kusin satt i en gång på viking line och fördrev tiden med att titta på människorna och den underbara naturen utanför båten. När en grymt berusad man kommer och frågar om han får bjuda på en bira (jag sitter då och pratar med min mamma i telefon), jag tackar artigt nej, men han tjatar på, han verkligen vill bjuda mig på en bira. Jag tackar åter nej och han sträcker fram näven för att presentera sig, Danny tror jag han sa men jag vet inte riktigt. Oartig var jag väll men jag tog inte emot den. Han tjatar och tjatar och undrar vem jag pratar i telefon med (när har efter ett tag märker mobilen vid örat på mig). Han får för sig att det är min pojkvän (fast jag inte har någon, det var min kära mor jag pratade med) och vill tala med honom, säga att han bara ska bjuda på en öl, inget annat.
Sen kommer det fram att det är ett vad, han har slagit vad om någonting med sina kompisar att han ska ragga upp någon. Jag fattade inte allt för han började sludra sådant. Och jag sa till honom att han har förlorat detta vadet, för jag vill inte ha någon öl.
Då ger han med sig och går därifrån, tror han försökte ragga upp någon annan, men lyckades inte.

Sen en halvtimme senare flyttar vi (jag och min kusin) oss närmare kareoken för att lyssna på lite musik, då ser vi Snubben som försökte ragga på mig och hans kompisar sitta med en massa öl och de var lagom högljuda måste jag säga, de var inte särskilt bra på att sjunga heller.
Tack och lov såg han inte oss igen, men vi såg dem =)
Men vi fick njuta av lite musik, några sjöng bra och några sjöng inte lika bra.

Men jag måste säga borta bra men hemma bäst!!

Valpisarna

Har varit borta en vecka nu, det ända det märks på är valparna, allt annat flyter på precis som vanligt. Som de gjorde innan jag åkte. Valparna har nu börjat äta köttfärs och uppblött torrfoder, de luktar hemskt att blanda. Vissa äter och vissa trycker man ner maten i halsen på. De ser ganska brutalt ut, men de är nog inte så farligt, hoppas jag. Jag är glad att de började ge detta för en dryg vecka sedan, jag hade fått nipran av allt jobb mamma, pappa och syrran har lagt ner under denna vecka.

Men nu ska jag sova, har varit uppe sen fyra (svensk tid tre!!) i morse och i morgon (måndag) ska jag börja arbeta igen, *suck* Men jag tackar och tar emot de slantar jag får för att jag arbetar. =)


En vecka borta, de märks knappt

Nu har jag varit på en veckas semester, eller om man kan kalla det semester vet jag inte, men jag gör det.

Har tagit ganska mycket bilder under resans gång, ska se om jag får in några på datorn i morgon, de var full fart med alla valpar så fort jag kom hem. Först upp med kusin vitamin till sig och sedan åka hem och packa in allt. Hade inte tänkt göra av med så mycket pengar, men jag brände nog en del ändå, tyvärr.
Sen har farmor sponsrat med en del, massor av mat och sådant som inte alls fanns med i planerna, men jag tackade och tog emot, för annars hade hon tryckt in det i bilen ändå. Hon är grymt mycket envisare än vad jag är. Det är ingen mening att bråka med henne, hon vinner ändå.

Imorgon bär det av...

I morgon drar jag iväg, till Finland en vecka.
Det känns lite jobbig, har aldrig kört själv så jag hittar inte alls.
Sen är det superjobbigt att lämna alla hundar hemma och självklart familjen.

Men samtidigt ska det bli roligt.
Träffa gamla släktingar, inte ha några måsten.
Göra det jag vill.

Ha en trevlig vecka, jag är hemma på söndag igen.
Söndag kväll så vi höres på måndag igen.

Ensamen hemma

Nu sitter man helt ensam hemma.
Har inte mycket att göra, syrran är ute med Zindy på en promenad, mamma och pappa är på den årliga suparfesten (grannträffen) som är hos någon granne varje år. Jag fick inte hänga med för någon måste passa valparna. Det är 2 år tills det är våran tur att hålla i den. Då ska jag vara framme med kameran, för att de ska få minnas hela kvällen, inte bara halva.

Men men...
Får väll plocka och städa lite, för Internet åker hela tiden, så det känns hopplöst att sitta här och hoppas på att de ska fungera, det är roligare att titta på alla valpar. När de drömmer, när de går (lite stapligt men de går framåt), när de äter och allt va de nu gör!!

Ha en trevlig kväll, det ska jag ha... Eller i alla fall försöka...

Dagen inköp

Igår tvättade ju mamma sönder mitt täcke, så idag var jag en sväng förbi hemtex, för att handla ett nytt. Men när jag kom dit och såg alla skylltar där det stod 50% rabatt på allt i hela butiken. Så det slutade med att hela familjen fick nya sommartäcken. För de var ju halva priset på dem.


Tre stora och två små.

Det var två små, ett gult och ett lila med Nalle Puh på och tre stora röda som det får plats 200 bilder i varje.
Ett har jag lagt alla bilder där valparna är ensama som vi vet och radat upp dem 1-10 och de andra är de totalt blandat i och de tredje tomt. Sen har vi samma sak med de små... Så jag kan ta med mig på resan och visa upp (farmor har bett om miljoner kort!)



Men det verkar som om internet inte håller med mig. Så fort jag ska lägga upp en bild hoppar internet och ingenting fungerar. Så därför tar vi en från "arkivet"... Får se om de fungerar lite senare.


Internet strular igen

Så fort pappa gick hemmifrån så började internet strula. Som vanligt, men nu verkar det fungera igen, hoppas jag!!

Full fart i morgon

I morgon är det full fart, ska upp runt nio tror jag, ska hämta "min" systemkamera (det är pappas "gamla"). Det är en jobbarkompis till pappa som lånat den när han reste till USA en månad.

Sen kanske jag ska jobba, om jag hinner, annars gör jag det på söndag.

Sen är det gårdsfest. Alla i kvarteret samlas och äter och dricker gott, fast vi måste lämna någon hemma, för valparna kan inte vara själva.

Sen måste jag packa det sista, ska ju åka på måndag.

Skriva ut alla kort som jag ska visa upp på valparna.
(några som bett om det i Finland)

Köpa ett nytt täcke, fast de finns nog inte. Inte sånt jag vill ha, så jag får nog fara till Handen och shoppa.

Köpa ett fotoalbum, vi har inga kvar hemma, allt ligger på datorerna.

Leta reda på min klicker så jag kan träna valpen när den blir stor nog.
Även träna Zindy. Fast hon är nog fellärd med den. Men det går att lära om... Hoppas jag.

Kör ej täcken i torktumlaren - även om de står att de ska gå.

Idag så hade jag storstädning av mitt rum, jag tvättade täcken och hängde ut madrassen och allt. Men sen la mamma täcket i torktumlaren (vilket det stod på lappen att den klarade) och sen när vi plockade ut den igen så var det en enda stor hög. Täcket hade smält samman till en stor klump. En stor varm snöboll.

Så inatt har jag varken täcke eller madrass.
Täcket är sabbat och madrassen hänger ute.

Ännu ett stort grattis! Valparna fyller ju två veckor idag!!!


Det är inte bara Åsa som fyller år idag.
Valparna fyller ju två veckor!!!
Ett stort grattis till alla tio!!

Kille på sex år kommenterar körning

Tog en liten paus i städandet och hamnade på tjuvlyssnat.se
En skön liten kille på sex som är på väg utomlands...

Det är dimmigt. Helt plötsligt hamnar planet i en luftgrop, som varar i några svindlande sekunder. När allt är normalt igen sitter alla passagerare och är smått chockade. En pojke ~6 hoppar snabbt ur sitt säte och springer fram till cockpit-dörren.
Pojken (mycket argt): HUR FAN KÖR DU EGENTLIGEN?!
Ett fniss sprider sig i planet

Storstädning pågår!!

Efter att jag börjat få en massa konstiga utslag på armarna och benen så tänkte jag, det är dags för en storstädning!
Så nu har jag rivit ur madrass, täcke, kuddar, överkast m.m. Antingen ligger det i tvättmaskinen eller hänger ute för vädring.
Och sen kom dammsugaren fram, och de var damm överallt! Så jag rev ur hela skrivbordet på en gång och rensar allt gammalt skit som ligger där också! Så snart är det rent och fint igen *hmmm... inte*
För på hela golvet ligger massor med papper, pennor, block, allt som finns i skrivbordet... Men när jag fått i ordning det och dammsugit de sista hoppas jag att det ser strålande ut igen!!

Vad har ni för er en fredags eftermiddag??

Jag fördriver tiden, väntar fortfarande på uppfödaren som ska komma någon gång idag... =D


Hundarna

Hundarna ni ser på korten, det är Nessie och Zindy.
Nessie (den svarta hunden) har vi tyvärr fått avliva, hon fick cancer när hon var nio år och fyra månader. Hon var den mest underbara hund jag någonsin träffat. Lydig som tusan, trotts att hon nästan aldrig tränades i lydnad. Mysig, älskade att vara med överallt. Åka bil, äta mat och busa med bollen, vara med familjen, de var det hon levde för.
Hon blev överlycklig när vi kom hem efter skola och jobb. Hon var lycklig ända in i det sista, trotts att hon hade så ont. Men hon var nöjd och glad ändå.

Zindy, den röda spralliga saken, henne är det nästan alltid full fart på. Hon älskar allt!! Just nu har hon tio små valpar, de fyller två veckor idag! Grattis på er små pluttar. =)
Hon har en enormt bra hörsel, skalar man en banan i köket och hon ligger en trappa upp och myser i en säng så sitter hon två sekunder senare och tigger banan vid fötterna. Morötter är oxå väldigt gott, man kan aldrig röra påsen med morötter utan att hon vet om det!
Hon är hälig, oxå ganska lydig, fast henne får man träna lite mer med. En av de största intressen hon har är agility, spriga mellan alla hinder som finns. Varje promenad ska hon hoppa upp på allt hon hittar, sen ska hon ha en godis, för hon var så duktig, tycker hon.

Nessie och Zindy tyckte mycket om varandra, helst gick de sida vid sida på promenaderna, lekte lite när Nessie mådde bra, lekte med bollar som Nessie hade tuggat sönder och älskade att mysa brevid soffan på kvällarna när alla satt i soffan. Nessie älskade även att sjunga med när kyrkklockorna ringer, Zindy däremot skäller bara på dem.

Men ni är/var helt underbara, ni gör/gjorde vardagen helt underbar, helgerna blir ännu bättre. När ni skulle gå långa skogspromenader, springa ikapp, busa och ha roligt. Även när ni bråkade och gjorde jävliga saker så kunde man inte låta bli och tycka om er, för ni är/var så skarmiga!!

Jag saknar dig enormt mycket Nessie!!! Och Zindy, du är underbar, du och dina tio valpar. Ni gör verkligen liver helt underbart för oss i familjen.

hahaha märks det att jag har setat och kollat på en massa kort och mins massa saker från tiden när vi hade Nessie och Zindy.

Ostindienfararen


Ostindienfararen var och hälsade på för ett tag sedan, tyvärr hittar jag inte alla kort som pappa tog på den. Ska fråga vart han lagt dem, för den är ganska häftig.
Att se den på kort är inte alls samma sak som att se den i verklighet!

GRATTIS PÅ 18ÅRS DAGEN ÅSA!!



MÅNGA GRATTIS PÅ 18 ÅRS DAGEN!!
OCH VÄLKOMMEN I GÄNGET! ;P

Nu är det krogen nästa, eller?
Skulle vi dra på kryssning?

080718

Undra vad som kommer att hända idag, man vet aldrig.
Jag hade tänkt att sola, men de verkar inte som om vädret håller med mig.

Sen vet jag inte om jag ska jobba ikväll eller i helgen, får fundera lite på det.
För i kväll så kommer tydligen uppfödaren hit, hon kolla lite på valparna, ge oss lite namn på dem, väga dem, klippa klorna och fika. Väga dem klarar vi själva, men det är för att hon vill se så att de sköter sig och att alla går upp i vikt. Se hur de "uppför" sig när man håller på med dem.

John Blund kallar på en igen

Nu är det så att John Blund kallar på en igen. Konstigt att han gör det varje kväll...
Varför kan man inte vara vaken dygnet runt?

Men en sak är säker, jag är som vanligt uppe sist.
Men det är oxå superskönt att hoppa i säng, när man har sett hur alla andra ligger och sussar.

Sov gott allihoppa!


Känner mig lite orolig

På måndag ska jag ut och åka, med min kusin, vi ska åka till Farmor och Farfars sommarstuga, som ligger i Finland! Och vara borta en vecka. (enda lediga som jag har kvar detta sommarlov)
Jag ska köra dit hela vägen själv. Eller vi åker med viking line emellan oxå. Men jag börjar bli lite nervös, har ju trotts allt bara haft körkort i lite mer än två månader... Rättare sagt 72 dagar... =D

Och inte nog med det, jag är redan inne på mitt andra körkot... De först blev stulet, men kom tillbaka efter några dagar. Men då hade jag redan spärrat det och ett nytt var på väg. Så det var tur i oturen.

Tusen tack - för tusende gången

Tusen tack igen Denise för denna underbara design!!
Jag kan inte sluta titta på den, den är super snygg!!

Tusen tack!


Takida


Tv gör lite reklam - det gör jag med!

Zindy - 10 barns mamma


Efterlängtad kväll

Nu sitter jag här med en kopp te, tittar på tv och slappar.
Även om jag inte har gjort så mycket idag mer än att jobba två timmar och passat elva hundar så känns det ganska bra.
Föresten, tusen tack mamma för hjälpen med hjälpen att städa.

Just nu har jag har jag titteln: Lokalvårdare ett finare ord för Städerska.
och det är mitt andra sommarjobb, denna sommar. Första jobbet var på den dagsverksamhet, hjälpa gamla, baka och sådanna saker. Och detta är nu ett städjobb. De konstiga med att jag har dessa jobb är att jag endast har sökt jobb på olika förskolor i kommunen.

Tusen tack Denise!

Tusen tack Denise för den underbara designen!!

Jag är supernöjd!!!

Lite tid att ta igen mycket på

Fyra dagar kvar sen far jag iväg en vecka... Hur ska jag klara mig utan datorn...
Jag har i alla fall kameran med mig... =) om det nu är någon tröst, för jag har varit utan dator i tre veckor (eller Internet rättare sagt), för att bredbands bolaget strulat som f*n.

Så jag har tre veckors bloggande och ta igen!!

John Blund kallar

Har snart varit uppe i 18 timmar och det börjar kännas i kroppen nu, lille John Blund kallar på mig =)
Men om valparna får bestämma, så är det party i lådan nu. Alla bara skriker och gapar.

För de har sovit hela kvällen, när vi andra varit vakna.

Natti natti
Söta drömmar

Gladast i stan

Denise http://naztysbunny.blogg.se/ Ska hjälpa mig, ni ser ju hur bloggen ser ut, det är verkligen dags att jag få lite hjälp nu. Först klarar jag inte allt själv, sen när jag väl börjar gör jag det bara halvdant... Eftersom de oftast kommer någonting i vägen. Som exempel någon av de 11 hundarna.

Men nu är hjälp på väg!!

Tusen tack!!

Håller tummarna

Har bet http://naztysbunny.blogg.se/ att hjälpa mig med en ny design, som ni ser är inte min särslikt snygg längre, bara för att jag har testat miljoner saker på den. =S Men vi får se om hon har lust eller inte... Men jag håller tummarna!


En lugn stund i solen - joo tjena!

Tog en solstol och skulle sola i den på altan, vad händer då? Jo man får en tjock sticka rakt in i foten!
20 minuter senare har jag fått ut den somnade jag nöjt i solen.



4 Timmar tills man ska arbeta igen...

Ger upp

Nu ger jag upp allt som heter bakgrund, jag tar med mig kudden och lägger mig på studsmattan ett tag.
Ha de nice, de ska jag!

Lämnar över vaktandet till syster min, för mamma och pappa drar en sväng till södertälje...

Hur gör man? Hjälp mig!

Jag har gjort en bakgrund i photoshop som jag ev. vill ha som bakgrund, hur gör jag då?
Hur gör jag för att få den som bakgrund??

Snälla hjälp mig!!

Valparns sover - vad ska jag göra?

Jag sitter och funderar på vad jag ska göra nu när valparna sover, gå ner och träna - de va länge sedan man gjorde eller gå ut och sola - kanske ska passa på nu när det äntligen är lite sol ute? Eller bara sitta och beundra alla gulliga valpar som ligger i lådan?

Vad tycker ni om det nya utseendet på bloggen?

alohawaulaoe.blogg.se
trollartollaren.blogg.se

Gemför dessa bloggar, det är hur min blogg såg ut från början och hur den ser ut nu... vilken är snyggast?

Beroende framkallande musik

Jag tänkte att jag behöver en ny cd, så jag beställde Celine Dions cd, den nya med tre skivor i.

Och nu helt plötsligt är jag beroende av vissa låtar.
De spelas varje dag sen jag fick hem skivan!!

Vaken sen sju

Har varit vaken sen sju i morse, men jag har ändå inte fått mycket gjort.
*Duscha (alltid bra att göra emellanåt) =D
*Passa valparna
*Passa valparnas mamma
*Hört valparnas klagosång
*Fått 1000 rivmärken av valparna
*Släppt in och ut valp mamman
*Uppdaterat bloggen

Detta har jag kvar att göra
*Borsta tänderna och Håret
*Tvätta
*Bädda rent i valplådan
*Tvätta lite till + hänga tvätten
*Sen allt vanligt

*Sen ikväll ska jag jobba igen, suck... men men jag får ganska bra betalt i alla fall! =D

Klocka på bloggen??

Var inte på designadinblogg.se och hittade en länk så man kan få in en klocka på sin blogg

http://www.clocklink.com/

Blev ganska nöjd med min, men jag hade gärna förstorat bilden ovanför klockan, för jag tycker den ser lite löjlig ut  nu=)

Favoritbilden - omgjord


Orättvist

(min) Mamma är på jobbet
(min) Pappa ligger fortfarande i sängen och sover
(min) Syster hon snarkar inte så illa hon heller
och själv sitter jag här, med en dator och 11 hundar.

Har endast varit uppe i 2 timmar, men jag känner mig redan helt slut, kan det bero på att man inte sover på nätterna längre? Att man vaknar en gång i timmen och inte fattar varför?

Knäppa valpar

Man kan aldrig sluta förvånas över vad valparna kan hitta på.
Vet ej om de var trean eller nian. men det spelar ingen roll. (de är identiska, de enda som skiljer dem åt är 2st trampdynor)
Hon ställde sig mot en av de extra kantpinnarna i lådan, började suga på gosedjuret som står där och ser allmänt stolt ut,  jag har hittat mamma det har inte du...men men... sen när jag tar bort gosedjuret, blir hon så förvånad att hon sätter sig på baktassarna med framtassarna i luften men ballansen är inte den bästa så hon ramlar omkull och ligger med alla 4 i vädret och bara sparkar och skriker.

Men uppenbart är hon hungrig så det är bara kalla in mamman igen med alla tuttar och låta henne snutta ett tag till.

Valpen blir lycklig, mamman blir olycklig!
(hon har börjat tröttna på de små liven)

Nästan alla har öppnat ögonen nu

Nu har nästan alla valpar öppnat sina ögon, de som inte fått upp dem helt har i alla fall börjat öppna dem.
Det måste vara ganska läskigt att helt plötsligt kunna se, från att bara kunna känna dofter/lukter till att kunna se. Sen ska de börja höra oxå, men det tycker jag att de kan vänta med ett tag.
De räcker med de sånglektioner de tar som döva, har aldrig hört några låta så mycket som dessa små!

Statistiken försvann

vad var det som hände? varför försvann min statistik från gårdagen?
Någon som kan förklara det för mig?

Den 15 juli bara försvann från min sida.... vad gör man då? Det står endast den 16 juli kvar....

*fundersam*

Sov gott i alla fall!!

"Morgonpasset i P3"

Eller rättare sagt "morgonpasset vid valplådan"

Nu ska vi sova, för jag ska tydligen ha "morgonpasset" med valparna i morgon. *suck* Även om de är goa och gulliga, så är de lite jobbiga på natten, varannan timme vill de ha mat och varannan timme vill mammsen (hundmamman) ut och uträtta sina behov, men de kan inte köra samma "varannan timme" utan de väljer varsin, så man springer varje timme.

Hoppas jag sover gott fram till sju-åtta, när (min) mamma går upp och behöver en "avbytare".

Sov gott alla, det ska i alla fall jag! 

Foto: internet (google)

Denna lilla skönhet funderar vi på att behålla


Vi funderar på att behålla denna lilla skönhet, trotts att hon skriker och gapar mest av dem alla.
Hon är även en av dem som ökat mest i vikt.
Så vi får se om hon slutar som en "Brottar Berta"

Valpen som hoppade i vattenskålen

En av valparna, tror det var tvåan, hon fick för sig att bada i mammans vattenskål.
Först ena tassen och sedan andra, sen var dumma matte framme och lyfte upp henne, så hon han aldrig plurra ordentligt. Fast lika bra var väll det.


Hon ser ju bara halvt, men hon känner desto mer.

Grattis på 11 dagars dagen!


Alla små gullegrisar i denna låda fyller 11 dagar idag!!
Många grattis
(Zindy fyller 2 år, 5 månader och 12 dagar)
Grattis på dig med, nyblivna mamman =)

Lite kort på bebisarna

  
Datum: 20080705


Datum: 20080707

Vet inte om jag sagt det, men de blev i alla fall 10 små bebisar som Zindy fick.
Alla är friska, krya och välskapta.
Men nian hade lite svårt att komma ut, så den har halvt död när den kom.
Men vi fick igång den så nu mår den prima!

Men men... nu måste jag sticka till jobbet, ha en fortsat trevlig kväll...
Kanske hinner uppdatera sen, beror på hur länge jag jobbar.
Har miljoner bilder och valparna fyller bara 11 dagar idag!

En favorit


Innan jag sticker till jobbet, måste jag lägga ut denna låt på bloggen.

En timme kvar

... tills man börjar jobba...
Jag känner inte alls för att jobba,  jag ska städa en vårdcentral.
Även om den är ganska liten så tar det nästan två timmar att göra en "lätt" städning på den.
Men jag fasar för söndag, när jag ska göra en storstädning helt själv för första gången!

Men det gick bra att städa igår så varför ska det inte göra det idag?

Inbrott i bilen...

Den 25 Juni hade jag inbrott i bilen, klantig som man är lämnade man väskan i bilen och tänkte "snart tillbaka" och jag vart bort 20 minuter, trodde att det skulle gå fortare, men har man mundiarre så har man.

och sen var väskan, plånboken och almanackan borta.

Men nu har jag fått tillbaka väskan,  almanackan, present korten och körkortet!!
Fast almanackan har legat ute i regnet så den var nästan helt förstörd, körkortet hade jag beställt ett nytt och presentkorten har jag stoppat i säkert förvar.  Även handlat lite på de ena.
De ena var från lindex, de andra från kicks.

Zindy för en månad sedan


Detta var när vi inte riktigt viste om hon var med valpar eller inte.


Men här viste vi säkert att de var några valpar

50/50 Hälften sover, hälften tuttar

Hälften av alla valpar ligger nu och tuttar hos mamma Zindy, hon ser inte så glad ut, men vad ska man göra?
Valparna behöver ju mycket mat nu. De växer så de knakar!!
De är nästan dubbelt så stora nu som när de föddes.

080715

Idag har jag haft körkort i 68 dagar!
Inte illa, har ju bara varit 18 i fyra månader.

Men men... nog pratat om det, ska uppdatera lite om valparna, men så fort jag ska göra det, börjar valparna och gnälla i lådan. Så det är väll dags att kolla vad felet är.
De är troligen hungriga.
Som vanligt.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0