Klantiga jag har varit i farten igen!

Tänkte att jag skulle tömma alla mineskort, har tre stycken olika... Bara det att ur ena kameran tog jag batteriet ist och kameran ligger kvar i lägenheten! Bra jobbat ;)

Jobbar natten mellan måndag och tisdag och då tänkte jag kasta upp en massa bilder här, skäms när jag säger det men jag har bilder från NOVEMBER som inte är uppladdade ännu... Delvis försvann många när datorn kracha men de är tre månader med bilder som ska upp, jag kommer stor rensa bland dem och små delar kommer upp, efter det ska jag försöka skärpa mig (igen).

Nu ska jag leta reda på kudden och sova några timmar, vakna upp, träna lite, duscha, gå en sväng med hundarna och sedan somna om... Tror ni de kommer fungera eller går de som vanligt? (åt helsike med mina planer...)

Annars inget nytt, jobbar jämt känns de som, sover för lite och tack o go natt!

Sussa gott!

Inget speciellt att säga egentligen... Tränat lite med JL nu på kvällen efter promenaden. Tränade bland annat ligg, buga, stå med baktassarna på en låda, rullarunt och pussas :)

I morgon är de jobb igen så jag fattar inte varför jag sitter här egentligen... Eller som vanligt, har svårt att slita mig!

Nu ska gullungarna få sig varsin puss och bäddas ner, just ja, de är hundar inte småbarn ;)

Busiga Flisan som mördar en död säl, i min säng...

Mamma Zindy som hittat godislådan... Tur att hon inte kan öppna den!

Inga bilder på JL, hon ville inte vara med på bild idag... *sådan matte sådan hund* ;D

Sorg...

Inte mycket att uppdatera om, helgen är en arbetshelg igen... Idag har vi gått två långpromenad med vovvarna, hade tänkt ladda upp bilderna jag tog idag men jag fastnade i telefon ist :D Måndag kanske? Jobbar natt då...

Annars inget nytt!

Mormor skulle ha firat sin 78de födelsedag idag den 28 januari om hon hade funnits kvar på jorden, något som hon inte gör... Istället sitter hon uppe bland molnen med andra älskade och saknade och skålar i något mumsigt... Självklart tände vi ljus till er uppe på kyrkogården <3

Såg även bland dödsannonserna att en brukare jag jobbat hos somnat in, hoppas att även han vilar i frid!

Nu låter allt sorgligt och deprimerande, så natti natt!

Gott o blandat! :)

Nu är jag trött på vintern, nu vill jag ha vår och sommar! :) Kan det vara för att jag såg solen idag? :D

Har käkat lite ipreen o alvedon idag iden för nacken gör så förbenat ont, tror de är en blandning mellan träningsvärk och jackan... Jackan? - Har en krage på min jacka som grymt hög och jag "lutar" nacken på ett dumt sett när jag går i den... Längtar efter våren och vårjackan! :D

dagen har spenderats i lägenheten för lite fix och nu sitter jag i soffan och är  allmänt lat med en kopp tee :)

Vovvarna: Zindy har lärt sig att vi alltid har med en boll och kastar till henne, så hon taggar till redan hemma när man öppnar ytterdörren, hon skäller och skäller... *suck* så idag var vi lite elaka, hon fick ingen boll! Gissa om hon blev snopen...! Istället fick de bli lite extra träning :)

Flisan: Hon kliar sig fortfarande som en tok, ögonen är lite bättre men långt ifrån bra... Min magkänsla säger att de är dammallergi eller likande, de har inget med fodret att göra...Mamma håller med men vi ska köra slut på säcken med mat hon äter nu och sen prata med veterinären.

JamieLee "JL": Hon är som hon är... hahahah de är hon väll alltid ändå ;) Hon är den gamla vanliga godisgrisen som älskar att ligga på mattes mage i soffan och följa mig vart jag än går...

Tror att vovvarna oxå får lite extra energi nu när solen tittar fram och det är ljust lite längre för dom är extra pratglada, busiga och mysiga :)

Lite nya trix har dom fått lära sig, senaste är att vi "tappar" en vante och sedan spelar dumma och låter dom leta reda på den :) väldigt uppskattat!
Har även tränat, slalom, hopp på ryggen (stod med två Tokiga Tollare på ryggen ett tag idag, inte de lättaste!) och gå fot idag. Måste ju blanda in lite gammalt ibland oxå ;)

Nu ska jag prata med honom på msn ett tag innan de är dags att sova igen! :)

Ta en sup så ser du två......

Ser du ljuset i tunneln? Nej jag ser bara fuktskadan som ruinerar oss...

Ser du stjärnan i de blå? Ta en sup så ser du två! - GE MIG HELA FLASKAN!! (skämt, men de kunde ha varit bättre...) Fuktskadan växer och växer, sen kommer de tio problem till utanför fuktskadan som försäkringsbolaget inte täcker upp... så i princip ska halva övervåningens tak rivas nu... Så bye bye med:

Lule resan - en natt i norrland för att vara med på "ceremonin" när kusinbarnet namnges.
Gotlandsresan - en vecka på gotland för avkoppling och
Finlandsresan - semester och hälsa på släkten och njuta av lugnet i stugan...

Sommarens semester kommer att "firas" innanför 70 skyltarna... (tror jag hämtar flaskan ändå...) ;) *skämt*

Ska inte måla fasen på väggen, men de är så de känns just nu!

Tisdag morgon...

Vi kör på en positiv dag ;) varför ska hantverkare vara så förbenat morgon pigga??! *mutter mutter gnäll gnäll med mitt braiga morgonhumör* och varför ska de vara kallt och snöa när jag för en gångs skull är uppe tidigt när jag jobbar 15-20 *morrrr* tror jag ska äta en lätt frukost, ta mina hörlurar och sova på soffan ett par timmar! (inte för min skull, för omgivningens skull) ;) ha en bra dag!!

Skrevs strax före klockan åtta...!

Syrran på tv ;)

Syrran, kusinen och min gamla skola är på tv ikväll ju! Ettan klockan 22.00 :)

Humörsvängningar !

Ibland blir de för mycket, de vet ni alla om... Igårkväll när jag kom hem efter en supertrevlig dag inne i stan höll allt på att brista, vågor av känslor bara välde över mig och tårarna var nära... Gamla minnen och händelser bara spraka loss i huvudet. En släkting till mig har gift om sig efter att hennes man gått bort (ni som läst länge/känner mig vet vem/vilka jag pratar om). och av någon anledning så kändes allt så jobbigt bara för det, de kändes så defenitivt allting... Det gick upp för mig att han aldrig kommer att komma tillbaka, de har bara tagit 4½ år och ett bröllop att förstå...

Självklart önskar jag henne all lycka med sin nya man, utan tvekan! De kan inte vara lätt att förlora den stora kärleken och sedan ta sig upp på benen igen! Så all lycka till familjen, helt klart!

När farmor ringde på dagen idag och hade gråten i halsen kom alla känslorna tillbaka, han är verkligen borta, de bara är så. Vi kommer aldrig att få honom tillbaka, han vilar i frid <3 Alla dessa känslor som hoppar fram och tillbaka har varvats med bråk, tjafs, prylar, saker och tunga möbler.

Huset ser numera ut som ett bombnedslag och jag orkar inte bry mig! I hopp om att hantverkarna är snabba så vi kan få tillbaka allt igen så får de se ut som de gör...! Kvällen har spenderats på soffan med Thaimat, baccardi, "vampyrer suger" och CSI. och självklart en timmes promenad med hundarna som är understimulerade till tusen.


dock ser jag två positiva saker med denna j*vla fuktskada, golvet (bilden nedan) ska bytas ut (detta har vi pratat om i 15 år men de krävdes en fuktskada för att de ska hända något) och pappa ska rensa alla prylar, sladdar, pärmar och va de nu finns. - detta är en liten del av ALLA prylar, förstår inte hur detta fått plats :O


Äntligen slipper vi detta :D

Vissa dagar

Vissa dagar som igår, var superbra och sen kommer det en dag som blir så här. En skitdag rent ut sagt! Syrran har brytit ihop en gång redan, mamma och pappa bråkar, pappa och jag bråkar, alla är envisa som åsnor. Skrik, gap och bråk!
En vanlig dag i denna familj innehåller lite av detta men inte som nu när ett överfyllt rum ska tömmas och rensas. Väntar bara på att internet ska åka :/

Ha en bra dag!

P.s. något bra, jag är inte längre 85 år, bara 60 drygt ;)

Stackars hanhundar ;)


Fick detta kort på mailen med texten "Vi måste sluta hugga ner träd!!! Jaa, för hundarnas skull, om inte annat. :-) "

Sthlm nästa!


Det ser bara värre o värre ut, men tack o lov läcker de inte in vatten längre! I veckan ska reparationerna börja... KUL! Not. vart ska vi göra av alla hundarna när vi jobbar och de springer hantverkare överallt?

Har haft ett par "dötimmar" idag men insåg nyss att dessa timmar skulle ha spenderats med att titta på tapeter! Så kan de gå, får ta o göra det någon annan dag ist... Har i alla fall tvättat sju maskiner tvätt på två dagar, massa promenader med hundarna och lite annat nödvändigt ont som måste göras...

Morrondagen ska spenderas i sthlm! Mer om det senare eller i morgon!
:P

Insåg just att jag inte uppdaterat på en vecka här :O dock är BDB uppdaterad varje dag :) Så kika där ist! (detta för att jag kan uppdatera BDB med mobilen men inte bloggen) Skärpning, ja då!

hej och hå!

bild snodd från: http://adamtranar.blogg.se/2010/september/sjuk.html


känner mig så där, typ, huvudet sprängs snart, örongångarna är allmänt konstiga och gör lite små ont, febern känns som den går upp och ner. Men vi kör på ändå!
Är ändå ledig i morgon och har inga planer på något, så jag tvekar inte en sekund att spendera hela dagen på soffan (som om jag skulle klara det) höhöhö!

Bara till att kurera till fredag för då är de jobb 10-15 + tjejmiddag! Sen väntar fyra stycken 9-20 pass :/ (bit ihop och kör, plånboken tackar för de senare) ;)


Bild bomb!

*drömmer mig tillbaka till Sommar, stugan och Finland*
Hoppas på en resa även denna sommar, får se hur de blir med semester och resor då även Gotland står på reselistan!

VILL HA SOMMAR NU!!














Nästan så jag får tårar i ögonen, vill ha sommar och semester nu!! Hatar snön, hatar vinter och kyla! Vill ha värme och ledigt... Jag saknar stugan, hoppas verkligen att de blir en resa detta år oxå.

Sant?

Snott av vän:Det tar 7 sekunder för maten att passera från munnen till magsäcken. Ett hårstrå kan hålla 3 kg. Längden på en penis är 3 gånger längden på tummen. En kvinnas hjärta slår fortare än en mans. Kvinnor blinkar 2x så mycket som män. Vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står. Kvinnan har läst hela texten. Mannen tittar fortfarande på sin tumme. Återanvänd om detta gjorde att du ler :)

"Livsfarliga husdjur"

Tycker inte att man ska ha vilda djur som husdjur... Dom ska vara fria, dom ska jaga, dom sak inte vara instängda... Men denna man har en massa vilda djur hemma hos sig, frugan håller med honom och jag blir bara arg!

Jag blir rasande på gubbfan! Skiter i att han riskerar sitt liv, men låt djuren leva i de fria, där dom hör hemma! inte i en bur på hans går...

Men de är vad jag tycker...

Agility! :D

I morron kör vi igen!! Inte bara JamieLee som har saknat detta :D
Dock lär vi lukta ganska skumt efter detta då vi ska vara i ett ridhus :P

ÄNTLIGEN AGILITY IGEN :D
Varje söndag januari - mars
Dock kan jag bara varannan då jag jobbar varannan helg :(
Bättre än inget! :P


Göteborg!

Vill åka till Göteborg typ nu! Har länge velat åka till My dog, men de blir aldrig av för de är alltid fullt upp med jobb och allt efter jul. Nästa år kanske? Som man säger varje år! Drömma kan man i alla fall :)

(så långt har jag kommit på två timmar drygt)

Vill i vilket fall som helst till Göteborg :P
Någon annan som ska dit 2012

we will rock you

Dags att röra sig mot stan för att se "we will rock you" :)

Ha en bra dag, jag har en viss person i tankarna hela tiden...! Så de kan inte bli annat än bra!
Snackade lite för länge i telefonen i natt, men jag ville inte lägga på så nu är jag dö trött ist.
Smällar man får ta :P

JamieLee

"de är ingen hund, de är JamieLee"
"är inte JamieLee en hund?"


"Jag ska bara!"

och så passerade klockan 12 ännu en gång, som vanligt är jag fast vid datan!

Fryser som en tok så de ska bli skönt att krypa till kojs :) men jag kan inte slita mig för det... :$

jag ska bara, de sa Alfons Åber oxå ;)

på tok för trött

Alla med mobil måste göra.

skriv exakt vad det i ditt nionde sms? - kan inte räkna mina sms...
några snygga killar där? -här eller i telefonen?
Vem ringde du senast? - banken för att kolla saldot

Vad har du för bakgrundsbild på din mobil? - har två bilder, en på två champange glas och texten "happy new year" och den andra är de en mus med massa julsaker.

Vilket språk är din mobil på? svenska
vad heter din ringsignal? - gitarr riff

Hur många sms har du i din inkorg? för många...
Vad står det i ditt tredje sms uppifrån och vem var det ifrån? - tråkig som jag e, men de e mina sms! så de får ni inte veta :)
Vem är din 13:e kontakt? - Assistansia = jobbet
Vem är din 20:de kontakt? - blomstersnäckan :)
Gillar du nr 5 ? - Martina - hon är trevlig :)
Har du varit i hop med nr 7? - hahhaha nej.

Vad har din mobil för färg?  - har ett blått skal på nu :P annars svart.

Min telefon, i brist på annat!

Hur många mess får du på en dag?
Beror på,  skickar i snitt 800 i månaden.

Vad står de i ditt 50:e mess?
Har inte ni med att göra :) för de är minna sms!

Va heter alla dina kontakter på D, L & M?
oj, blir för många att radda upp här ^^

Hur många gånger raderar du inkorgen?
har inte gjort de en enda gång med denna telefon :P

Vem skickade ditt senaste mess?
konstig fråga...?

Vad står de i ditt första mess i inkorgen?
"Affe gör ;) "

Och de var ifrån?
Lilla mamma :P

Vad skickade du senast, Och till vem?
skickade mms till syrran, den snygga bilden:


Vilken ringsignal har du?
Piano riff tror jag den heter

Sms ringsignal?
tri-tone

Bakgrundsbild?
Bilder från iphonen, ena är på champangeglas och texten "happy new year" och den andra på en liten mus med julsaker runt sig

Hur mycket batteri har du kvar?
46%

Har du skickat nått under tiden du skrivit detta?
Nej de har jag inte


Sengångare!



så pigg är jag oxå ungefär... känner mig inge vidare alls och jag får verkligen inte bli sjuk nu! ska ju på "we will rock you" den 6e

Förhoppningsvis får jag sova i natt men man vet ju aldrig, har sovit drygt fem timmar på dagen. Efter nattjobbe mår huve som de gör, tankarna snurrar fortare än jag hinner med och allt jobbig kommer tillbaka, men nu är ni väll vana vid detta?

Måste ta mig hem till päronen i alla fall för att hämta vovven och aktivera henne lite även installera lite mera program på datan... Suck, orkar inte!

(ca en o en halv timme senare, dags att röra på sig)

Sega timmarna väntar

Har seta framför datan sen tio drygt och prata med en go kille :) Trevligt värre! Har dock sprungi fram o tillbaka mellan datan och brukaren.

Nu går vi in på de jobbiga timmarna, fyra och framåt är värst. :/ Har starta en film "Dumpa honom" men jag hänger inte med alls, har titta för mycke på datan ^^



Nu ska jag återgå till att räkna hårstråna på huvudet... Nej juste, se på tvn.

Klipp klipp

Har bokat klipptid! Måndag klockan tre sitter jag under saxen igen... Hur ska frillan bli denna gång? Lugg eller inte? Kort eller bara klippa topparna?

Favvo i repris



Gillar denna bild mer och mer :)
I brist på annat, just nu går klockan extremt segt. Åtta timmar kvar tills jag ska hem och sussa lite igen. Vad händer i morgon då? Ja en bra fråga... :P är ledig söndag 09-onsdag 09!

Nytt år!

Kvällen slutade inte riktigt som planerat, men vi hade trevligt ändå! Sen blev de snöstorm lagom till tolv slaget så vi såg ut som ett gäng vandrande snögubbar! Raketerna såg vi inte mycket av, så vi gav upp och gick in igen :)

Hade nog ändå föredragit en lite lugnare kväll hemma, blev lite för sent med tanke på att jag ska jobba idag...  Bara några timmar kvar tills jobb igen.. Men innan dess har jag några högar med disk att ta hand om och ett badkar att njuta av!

Nu kan man i alla fall skriva 1.1.11 :) Gott nytt på er alla!

RSS 2.0