De blev en resa till veterinären!

Efter att ha övervägt runt 100000 gånger om jag ska till veterinären eller inte så åkte jag med tanken i huvudet "hellre en gång för mycket än en gång för lite, dom har ju trotts allt stängt i morgon!" Så jag åkte till veterinären och drygt en och en halv timme senare åkte vi hem igen med en hund som ser lite lätt rolig ut... Hon har en stor vattenbalong i nacken med vätska då hon inte dricker ordentligt samt en massa mediciner som förhoppningsvis ska hjälpa magen... Så nu håller jag tummarna att hon blir frisk, de sa att jag måste tvångs mata henne i morgon om hon inte börjar äta själv snart igen!

Så nu ska jag koka fisk (huuuuuuuuuua ligen, blääääääääää) men vad gör man inte för gullungen? :P Hon ska bli frisk, snarast, helst igår ;)


Jag vill ha en puppy :)

De har varit full rulle på den magsjuka vovven idag, eller i alla fall på norvik :P hon hittade en 4-månaders Golden valp som hon älskade att leka med (kan säga att hennes matte blev knä svag oxå!)

Nu ligger hon och sover i soffan igen och jag ger henne salt&honungs blandat vatten med "spruta" (sån som småbarn får flytande medicin med som små) med jämna mellanrum då hon varken äter eller dricker längre... :/ Tror att hon förknippar vatten med att spy, då hon spytt varje gång dricker vatten vilket leder till att hon undviker vattenskålen... Dock så vill hon hellre sova än svälja vattnet, så en del rinner ut ur truten på henne... Förhoppningsvis är de bättre i morgon! *håller tummarna* Hon hade även blod i rumpan, så jag har ingen aning om vad som kommit ut, eftersom vi släppte henne lös på tomten ett litet tag!

I morgon är de endast jobb en timme, eller rättare sagt personalmöte, efter de blir de "vård av hund" hehehe klagar inte på att få ligga på soffan med vovven min :) Hoppas bara på att hon mår bättre!


Tillbaka på ruta ett

Jaha, då var man tillbaka på ruta ett igen, Jamie lee spyr :( Men de är bara hoppas och be att hon blir bättre till i morgon annars ringer jag veterinären... Eller ska jag ringa redan idag?? Nej avakta...?
Tankarna går fram och tillbaka. Hon vill inte äta, hon spyr och skiter onormalt... Men i övrigt är hon inte påverkad, alls! Hon är samma gamla soffpotatis.

De positiva med dagen är i alla fall att jag numera har ett elavtal! Så jag har el i lägenheten! :D Nu ska jag återgå till matlagningen innan vi far till Norvik och träffar alla kompisar hundkompisar! Hoppas att Jamie Lee orkar med det, för någon gång måste väll energin ta slut när man inte äter något? Eller äter minimalt...

Försäkringsbolag, adressändrat, magsjuka, icke "bra för tänderna" ben...

Har skickat in ansökan till ett försäkringsbolag samt adressändtat, lyckades även beställa hem en Mio möbler katalog då jag ännu inte har något köksbord! :)

Nu ska jag bära min magsjuka (?) vovve i säng innan jag själv stupar... I morgon är de jobb igen! Men bara 10-15, som tur är.

Mamma min kom på idag att hon gett Jamie Lee ett "bra för tänderna" ben och frågan är om det är de som spökar nu eller om de är magsjuka? För "bra för tänderna ben" är inte bra för hundar, de har hänt tidigare att Zindy inte mådde så bra utav detta så vi får se...

Idag har Jamie Lee i alla fall fått behålla två måltider (den första var lunchen lite afil och två matskedar ris, den andra var lite afil och tre matskedar ris) frukosten dissade hon totalt! Behöver inte gå in på detaljer men de lilla som kommer ut där bak är långt ifrån normalt...! Men de possitiva är i alla fall att hon inte längre spyr! :)

Kort och gott är de vad som hänt idag, har även firat farfar som fyllde år igår med en massa tårta (fyra olika tror jag. Rulltårtor, smörgåstårta och tårta).

Så var de söndag igen :(

Tusen tack tjejer för en trevlig kväll! :) De måste vi göra om snart, men då i min lägenhet! :D

Har inte så mycket att skriva, har en grymt värdelös dag idag, kan de bero på att de är söndag och jobbdag i morgon? Att vovven är sjuk? Att jag inte har allt klart tills jag kan hämta nyckeln, som försäkringsbolag och elbolag? Att jag inte adress ändrat ännu?

Dags att ta tag i det kanske?  Jaa, de är dags, men jag skjuter lite till på det ändå, för jag skulle vilja ha lite hjälp av mina föräldrar (läs av min mamma) för pappa och jag pratar inte längre med varandra.

Elbolag? försäkringsbolag?

Blir galen snart... Inte nog med att hunden är magsjuk, jag har ännu inte hittat något elbolag eller försäkringsbolag!! Och jag får nyckeln till lägenheten på onsdag! Bra planering?!?! Inte direkt... Men när de kommer till saker man inte riktigt kan, skjuter man mer än gärna upp det, i detta fall på tok för länge... Nu sitter jag med paniken i halsen och undrar vad jag ska göra?

Så, ni som inte bor hemma längre, ge mig tips! Vad har ni för elbolag och försäkringsbolag, vad rekomenderar ni och vad rekomenderar ni inte?
Snälla, tips tack! :)

Magsjuka...!



Så ser lillfian ut idag :/ Hon har åkt på magsjuka :(

Och hennes elaka matte trodde inte de var så faligt så hon släpade med vovven sin på marknaden! Inte snällt! :(

Behöver inte gå in på detaljer, men så fort hon gnäller lite är de bara till att springa ut! Annars orkar hon inte mycket mer än att sova...


Sitter som sagt på jobbet och ser på tv......

dsc01466 (MMS)

Sitter som sagt på jobbet och ser på tv... Tycker att de är super härligt att lyssna på dialekter!!! :-P


Gullungen min :) sitter på jobbet och gör ...

dsc01440 (MMS)

Gullungen min :) sitter på jobbet och gör inte så mycket... Har tidigare varit i haninge och Shoppat lite! Men nu sitter jag bara av tiden och käkar godis...


Nostalgi!!! :-D Fan vad jag älskar denna s...

dsc01464 (MMS)

Nostalgi!!! :-D Fan vad jag älskar denna serie :-P


Less på allt



Allt känns bara värdelöst, de känns som livet bara passerar utan att man hinner tänka. Utan att man hinner med allt man vill, allt känns bara tråkigt och jävligt.
Jag har ingen ork att göra någonting, känner inte inspiration till att göra någonting...

Hösten närmar sig med stormsteg och jag HATAR hösten och vintern, många anledningar finns. De känns som att de inte finns något att se fram emot även fast de finns, bland annat en Flytt och en resa.
Varför känns då allt så värdelöst?!

Har även tre hundar (Min är på bilden) som förgyller vardagen, men inte ens det biter på tröttheten, grinigheten och att allt känns värdelöst just nu. Jag är Less på allt!

Ullared säsong 2

Jag hoppas och ber att jag inte syns i den kommande serien, jag vill verkligen inte det! De var ett helvete att springa runt i Ullared när kameran var överallt! Så jag hoppas att vi klarade oss undan, måste säga att de är pinsamt att de ska spelas in en serie om ett varuhus och hur folk shoppar... Framförallt när de blir en 2 säsonger. Jag behöver väll inte kommentera allt vad jag tycker om dem som ställer upp friviligt att bli filmade...

Men vi hade en trevlig tripp ner till Ullared och Örnatorpet, mysiga små stugor där de fanns både hästar och hundar som sprang runt, vilket efter många om och men uppskattades av våra hundar oxå! Framförallt av Flisan som Precis innan vi skulle åka hem hittade en STOR hög med hästskit som hon gladeligen tryckte i sig, vi andra stod och hejade på enligt henne när vi egentligen skrek halsarna av oss för att få tillbaka henne... Lycklig som en tok kom hon tillbaka och tyckte livet var underbart, vi höll inte med!

Shopping blev de självklart, dyrt lika så, de enda som saknas till lägenheten nu är mattor, tapeter och småsaker som man inte tänker på nu. Men i överigt har jag nog allt :) Och som sakt, vi hoppas att vi slapp undan kamerorna, annars åker filmteamet på stryk!



Även om vi åkte hem nästan ett dygn tidigare så är jag glad för det, för de första var inte vädret på våran sida, så någon vidare träning och promenader med hundarna blev det inte... Fort ut och in för att slippa få in skit i stugan (som smuttsar ner grannens vita lilla vovve) ;) och sen var sängarna sååå grymt obekväma, fy farao säger jag bara, kroppen sammarbetade inte för fem öre efter en natt där! Grannarna delade på en dubbelbäddsoffa, innan den ens var utbäddad hade den gått i bitar... Kvalitet? Nja, inte direkt! Annars var allt på top i stugan, jag skulle inte tveka att bo där igen OM de blir flera resor nedåt i landet. Men då följer troligen en extra madrass med! :)

Dock var de lite tråkigt att vi inte fick se Varberg och falkenberg som vi planerat, men som sagt, vädret var inte med oss... De hade varit lite roligt, men de får kanske bli en annan gång, OM vi vågar oss ner till Ullared igen. Känns som de är lite "nörd" stämpel på att handla där numera, sen är de inte alls lika billigt där nere längre, TYVÄRR! vissa saker är billigare men andra inte. Tyvärr har klädpriserna gått upp, men sen sånna produkter som finns på tex rusta/ÖB m.m är lite billigare men de finns ju att köpa på Rusta/ÖB så varför åka så långt för att köpa dessa saker?

Men det är en rolig grej att handla där samt att man får komma ut och se lite andra ställen än bara de gamla vanliga OCH man får se ett enormt varuhus ;)

Sorry för ett långt inlägg, nu ska jag nanna kudden! I morgon är de jobb som gäller igen! :)

Lövhagen med hundarna!



(kolla hur dom har svansen!!)


Måndag 23/8-10

 

Som bilden har jag kännt mig hela dagen, man ska fan inte kliva upp klockan sex en ledig dag!! Men vi mötte upp farmor och farfar som varit några månader i Finland. Nu vet man vars man har dem i alla fall ;)


Efter de blev de en promenad med tre bråkiga vovvar, hualigen vad mycke bus de kan finnas i dem ibland :D efter de somnade vi alla fyra på soffan fram till lunch eftersom jag hela natten kämpade emot migrän...

Massor med foton har tagits under dagen, får se när jag har tid att ladda in dem i datan bara då jag har fullt upp resten av veckan... Har även lyckats få en massa gjort hemma idag, satte full rulle på både mor och far min så
gräsmattorna är fina och häcken klippt! Bra jobbat! ;) Tyvärr kom vi 20 minuter försent till hundträffen, men de är smällar man får ta... Som tur var väntade dom snällt på oss (tusen tack för det!!)

Nu är de dusch och sovtajm, morgondagen ska spenderas på jobbet *jippi*

Tisdag: Jobb 10-15
Onsdag: jobb 10-15
Torsdag: jobb 9-20 (egen påminelse, glöm ej matlåda!!)
Fredag: Vad f*n skulle jag göra då??
Lördag: "nynäsdagarna" tjejkväll, farfars födelsedag, loppis.
Söndag: Fira farfar, "nynäsdagarna"

Även en resa till Länna ska hinnas med, aktivering av hundarna, fixa pass och stå ut med de "underbara" vädret som är på väg in... Kanske klarar denna veckas planering? Eller spricker den som vanligt? ;P


Pain in the ass

Min vovve är otrolig när hon är skendräcktig! Det är faktist så illa att jag överväger att kastrera henne... De låter hemskt, men det är för hennes skull! (även för min)

Men hon får en tendens att vara heldöv när hon är skendräcktig, hon skiter i allt!
Hon kissar i en av alla miljoner hundsängar i detta hus.
Hon äter ALLT! Både gott och sånt som är mindre gott...
Hon vill inte gå ut och gå, man får släpa med henne på promenader! - ni som sett mig gå vet hur de ser ut, de ser värre ut än det är.
När man gått halva promenden drar hon helt plötsligt framåt, för hon ska hem först!
Hon samarbetar inte alls på samma sett som vanligt, tex. när man ska torka tassarna.
Går det inte på hennes vilkor, så skiter hon i det helt och hållet.

Så sötast är hon när hon sover, när hon är skendräcktig! Då är hon verkligen ett pain in the ass!


Så här ser det ut hemma hos oss, för tillf...

dsc01460 (MMS)

Så här ser det ut hemma hos oss, för tillfället :-P


Så satt man i bilen igen, ett dygn före pl...

dsc01449 (MMS)

Så satt man i bilen igen, ett dygn före planerat, men de gör inget då vädret inte var på våran sida. Inte heller sängarna! Hela gänget har nu ont i ryggen... Ena bäddsoffan brakade sönder när den bäddades ut... Men för övrigt har allt varit superbra! Vi har spenderat mer pengar än planerat, köpt mer än planerat, tagit för lite foton men är på strålande humör och super nöjda! Nästa stopp blir troligen i linköping för lite mat och rastning av rastlösa hundar :)


Jag säger då det :-D

dsc01459 (MMS)

Jag säger då det :-D


Nu har vi kommit hela vägen till värnamo, ...

dsc01452 (MMS)

Nu har vi kommit hela vägen till värnamo, efter en timme på max och klockan är halv ett... Hundarna är kissade, fått lunch så nu är dom glada och nöjda :) vi ser från emot att komma till stugan samt Ullared nu! Ett par timmar kvar?


Passerade just katrineholm och klockan är ...

dsc01451 (MMS)

Passerade just katrineholm och klockan är strax nio... Det kommer bli en lång dag! Men de äre värt :) de är beräknat att vi är framme lagom till lunch, då blir de en promenad med hundarna, lunch, inspektion av stugan och sedan SHOPPING !!! :-D men jag måste säga, efter två timmar i bil är man ganska mör...


Bye bye

Nu ligger dom alla tre och sover sött och jag har kommit hem från en trevlig kväll i Haningen med vännerna, först blev det en go middag på Millas i VH innan vi for vidare för att träffa fler vänner. Trevlig trevligt, dock var vi tvugna att åka hemåt igen ganska fort, då jag skulle fixa lite i farmor och farfars lägenhet så dom kan komma hem igen, förbi kyrkogården och titta till farbror min som numera bor där och packa inför helgens äventyr! Nu är de dags att nanna kudde igen, då klockan ringer vid fem tiden i morgon, bitti! *suck* Men ack så roligt vi ska ha det! :D

Jamie Lee, Jamie Lee, Jamie Lee säger jag då..

På vägen hem från Haninge möter jag mamma och syrran, båda två är lite små sura och jag undrar självklart varför...
- Mamma säger då lite muttrandes "din hund är billig på blocket!!"
- Jaha? vad har hon gjort nu då...? för jag vet att hon kan hitta på  en del satyg nu när hon är skendräcktig.
- "HON KISSADE I HUNDSÄNGEN BREVE MIN SÄNG, IGEN!"

Jaha... Nu igen, de är inte första gången, varje gång den kommer upp från tvättmaskinen gör hon de, men enbart när hon är skedräcktig. När mamma kom in och hittade henne ståendes brevid sängen så tittade hon på mamma ungefär som att "titta här matte, det är någon som KISSAT!" Jaa, kan de vara du..? Bushund!


Ullared!

Jaha, i morron drar familjen + grannarna (pappas kusin + fru) ner till ullared för att shoppa loss! :D
Ha de så bra, man vet aldrig när vi kommer hem igen ;)

Men datan hänger med denna lilla mini semester :)
Även hundarna får följa med! (hur nu allt ska få plats på hemvägen, de återstår att se)

Grannen tittade förbi med ett gäng kartor ...

dsc01447 (MMS)

Grannen tittade förbi med ett gäng kartor över Ullared :) gissa vars vi ska i helgen? (Självklart ska grannarna med) :-P


Ligger matte i solen så gör även Jamie lee...

dsc01445 (MMS)

Ligger matte i solen så gör även Jamie lee det!


kort hårig...!

Har klippt till frillan idag, så nu är de ca 2,5 dm kortare! Ruggit kort, bara till axlarna inte alls halvvägs ner till rumpan som jag är van vid! Men de är super, varför klippte jag inte så inför sommaren??

Som tur är växer det ut igen!

Annars har de inte hänt mycket här hemma, städade nerevåningen (istället för övervångingen som verkligen behöver en omgång) och fixade en massa till Stina skulle komma och klippa oss. Lyckades även baka underbart goda muffins med syrran! Bra jobbat :P I morgon är de övervångingen som ska få sig en omgång med skurtrasan och dammsugaren, även bilen ska fixas till och packlinen ska på taket! Sen får vi se vad morgondagen har att bjuda på! :)

Visst är de roligt att vara ledig? Regnet står som spön i backen, himlen är mörkt färgad, då passar det alldeles utmärkt att göra sånnt man inte hann med i sommras, städa, tvätta, dammsuga, tvätta bilen och sånna "roliga" saker!

Högsommaren är som alla säkert redan märkt borta och hösten närmar sig, även turisterna börjar försvinna från hamnen... Lite tråkigt eftersom det är ett säkert tecken på att hösten, vintern och snön är på ingång om ett par månader...


...



Vad har spindlar och fästingar emot mig?

Usch vad jag hatar dessa två djur!

Först "opererade" jag bort en fästing på Jamie Lee, på insidan av hennes ena lår hade hon en stor böld som jag försökt hålla lite koll på ett par dagar, tillslut tröttnade jag och rev upp såret.. *mysfaktorn är hög* Ut rinner det en massa vätska och var! Jaha, inte mer med det?
Så ser både mamma och jag något mörkare en bit inne i såret, Jamie Lee rör inte en min när vi klämmer och trycker och gör allt för att få ut skiten och det är en äcklig fästing(!) som levt inne i henne!! BLÄÄ! Men ut kom fanskapet! - Nu gäller det bara att hålla gropen ren... För de blev inget litet sår efter den där... :S

Och till spindlarna som verkar försöka ta över hela vårat hus, dom har tillomed flyttat in i MINA vinglas!! Det är andra gången nu som jag tvingat ner mamma för att dammsuga upp spindlar ur glasen! Vad f*n ska dom ner i mina "flytta-hemifrån-saker" att göra?!?! Låt mina ikeakassar vara!


Läs detta fast du har ont om tid!

En dag bad en lärare sina elever att skriva ner ner namnen på sina klasskompisar

på ett papper. Dom skulle sätta ett litet mellanrum mellan varje namn.

Sen bad hon tänka på det bästa dom kunde säga om varje person och skriva ner det under namnet.

Det tog klassen resten av lektionen att göra det, och när dom skulle gå så lämnade dom sina lappar till läraren


På lördagen gjorde läraren en lista till varje elev där det stod vad dom andra hade sagt om dom, och på måndagen fick dom den.

Efter ett tag log eleverna. Är det verkligen sant viskades det.

Jag visste inte att jag betydde så mycket för någon,

och att dom gillar mig så mycket var dom flesta kommentarerna.
Hon visste inte om dom visade eller diskuterade sina listor med sina
föräldrar, men det gjorde inte så mycket.
Uppgiften hade haft den effekt, hon hade önskat.
Eleverna var tillfreds med sig själva och varandra. Gruppen arbetade
vidare.

Många år senare, blev en av eleverna dödad i Vietnam, och läraren
deltog i begravningen.

Hon hade aldrig sett en militär död i en kista.

Han såg så fin och vuxen ut. Kyrkan var fylld med alla hans vänner och en efter en gick förbi kistan en sista gång.

Läraren var den sista, som välsignade den döde i kistan.

När hon står där, kommer en av soldaterna, som var med och bar
kistan fram till henne. 'Var du Marks lärare?'

Hon nickade 'ja.'

Sen sa han: 'Mark pratade mycket om dig'

Etter begravningen deltog dom flesta av Marks tidigare
klasskamrater i en sammankomst.

Marks mor och far var också där, dom ville gärna prata
med hans tidigare lärare.

'Vi vill gärna visa dig något' sa hans far, medans han tog plånboken
ursin ficka.

'De hittade det här på Mark, då han blev dödad.

Vi tänkte att du kanske skulle känna igen det här'.

Medans han försiktigt vek ut två pappersbitar, papper som tydligen
hade blivit tejpad ihop, pga. slitage alla gångerna det
hade vikts ihop.

Läraren visste utan att se på papperet, att det var det samma papper, som
hon hade skrivet alla de fina orden klasskompisarna hade sagt om Mark.

'Tack för att du gjorde det här' sa Marks mor. 'Som du kan
se, så var det värdefullt för Mark.'

Marks kompisar samlades omkring henne, Charlie log snett och
sa, 'jag har också kvar min lista, den ligger överst på
skrivbordet hemma.'
Chucks fru sa, 'Chuck ville ha det i vårt bröllopsalbum.'

'Jag har också kvar mitt, det er i min dagbok' sa Marilyn.

Sen tog Vicky, en annan klasskompis, fram sin plånbok och visade
sin lista för gruppen, och sa stolt.

'Jag har det alltid med mig, jag tror att vi alla har kvar vår
lista.'

Då satte sig läraren sig ner och grät.

Hon grät för Mark och alla hans vänner som aldrig skulle få se honom
igen.

De flesta människor i dag oppför
sig, som att dom har glömt att
livet en dag tar slut. Ingen av oss vet, när den dagen kommer. Så
var snäll, berätta för dom du sätter pris på och tycker om, att
dom är speciella och viktiga. Berätta det före det är för sent.

Ett av sätten att göra det på, är att skicka det här vidare.
Om du inte gör det, så har du missat ännu en
chans till att göra något fint för andra.

Om du har fått det här, så är det för att en annan bryr sig om
dig, samt att det är minst en person som tycker att du är värdefull.

Skicka det här vidare. Visa att du bryr dig om dina kompisar.

Kom ihåg, du skördar det du sår. Kom ihåg att du betyder något för någon!

Hoppas din dag blir bra och speciell..

(publiserade detta för närmare två år sedan oxå, men de har fortfarande samma betydelse och jag tycker verkligen att alla ska ta sig tid och fundera på alla nära och kära en gång till! Livet är för kort!)


Rittus Shop


Ge mig ett par tusen så bränner jag dem fort i denna butik!


Bara för att bevisa att livet är underbart!





och de spricker upp!!




Bilderna är tagna i Stugan, Finland!


Måndag morgon

Lite sent kanske att skriva morgon, men vem bryr sig?
Jag har fått en underbar sovmorgon, med undantag för de gånger min vovve skulle skrika halsen av sig så man vaknade. Klev upp, duscha och mår prima!

Så idag ska jag äntligen rensa upp mitt rum, lära Jamie Lee cykla (eller i alla fall springa brevid cykeln) och kanske springa ner på stan en sväng. Måste säga att det är en helt okej ledig dag, med tanke på vädret! :)


Rubriktorka

Har som sagt varit vaken sen klockan fem i morse, undantag för en power nap efter middagen. Annars har dagen bestått av tre långpromenader med hundarna, lite träning med hundarna och rensa ur badrummet uppe, så tre sopsäckar senare är de rent frächt och dom nya möblerna är på plats. En massa gamla parfymer, halvtomma flaskor med shampoo, balsam och tvålar, mattor och hårfärger... Jag måste säga att jag undrar vart allt kom ifrån! Men tre stycken halvfylda säckar senare ser de i alla fall bra ut!

Har även haft promblem med luftrören en kvav dag som denna, de var inte roligt att gå runt i den täta skogen med hundarna, de tjöt och pep, självkalart hade jag inte med mig brichanylen... Klantig som man är! Tack och lov lättade det när vi kom ut på ängarna och de friska vindar mötte oss! (detta var andra gången detta år som jag reagerade på tjutandet och pipandet i luftrören).



Nu ska jag glo lite på tvn innan jag dejtar kudden igen.  Hoppas på att få sova lite längre i morgon bitti ist för att vakna vid fem!


Protest mot städning?

dsc01438 (MMS)

Protest mot städning?


Stugan!


  
   


Sthlm

Jag undrar varför jag inte spenderar mera tid inne i sthlm, för det är sjukt vakert där!



Framme i Finland

Efter en dag på resande fot var hundarna överlyckliga att äntligen vara framme!



(i hytten)


(detta kort är tagna några dagar senare)

(lika så detta)


Morgonstund har guld i mun!

3½ timmars sömn tackar vi för! Framförallt efter trevliga fester igår dag & natt, men hur fasen ska jag orka vara vaken när jag vaknar klockan fem på morgonen och inte kan somna om?!

Varför kan inte kroppen bara ställa tillbaka så jag får sova ordentligt som jag är van vid?

Ne de lutar åt att kliva ur sängen trotts att klockan inte är så mkt, ta en snabbduschm lite frukost och gå en härlig morgonpromenad med hundarna! Sen kanske man kan sova lunch? ;)

God morgon!

Vet inte vad min hjärna håller på med, men klockan fem på morgonen är det INTE dags att stiga upp enligt mig. Men eftersom jag är helt vriden efter alla dessa nätter så vaknar jag självklart tidigt...

Så lite frukost och bums i säng igen. För hur ska jag annars orka med 2 stycken 20-års fester?!

Ska försöka få några timmars sömn till innan jag gör morgon på riktigt, ha en trevlig dag alla morgonpigga!

Måste erkänna att det är ganska rofyllt att vara vaken så här tidigt, de är ingen annan uppe, undantag för hundarna, solen som sakta går upp, fåglarna som kvittrar, daggen i gräset och tystnaden! Men jag är en riktig nattuggla och har inte för avsikt att ändra på det! :)


Mjöklande vovvar

Gissa om jag hade en glad vovve under dagens promenad! Hon fick träna lite, de är verkligen 100 år sedan vi tränade sist... Mitt dåliga samvete har gnagt länge i mig! Men lyckan var total! Nu ligger både hon och hennes mamma och mjölkar ikapp... Usch för dessa skendräcktiga perioder! Tur att dom snart går över.



Nu ska jag dricka upp min drink och dejta kudden. Är helt vriden i huvudet efter alla dessa nätter!

Åland del 2


En liten Jamie Lee trivs superbra i bagageluckan :)



Åland






Hur kan man behandla djur på detta vis?

http://ajjankajjan.blogg.se/2010/august/en-individ-en-korv.html

Varje gång jag ser någon liknande som detta blir jag lika arg och ledsen... Fy farao... Hur kan dom behandla djur på detta vis?

Norvik med ett helt gäng hundar :)

 
  

 


  


Efter en promenad på norvik med ett helt gäng hundar och ägare!
Som ni ser är bilderna från två olika promenader...


4 av 6 nätter!

Sista natten! (eller jag har två till i veckan) men de tänker vi inte på nu :) Snart ska jag äntligen få gå hem och sova, känner att de verkligen behövs! Efter en natt med ont i nacke, axlar och huvud = migrän?

Nog om det, jag längtat hem till mina små vovvar! Hoppas dom saknar mig lika mycket, dom ser säkert fram emot att sova bort hela dagen med mig ;)

Måste erkänna att för varje natt jag jobber blir det bara lättare och lättare, i början var de pest och pina, men nu går de faktist ganska bra! Nu ska jag bara vänta på nästa reklampaus för att kunna gå ut i köket och diska...

Blandade bilder!


 
Underbara blommor !

Genböle badstrand! Gissa vars vi badade varje kväll?

Varutjänst & Siwa

Skogsprommenad

(jaa, bilderna är från Finland)


Västanfjärd kyrka


  

  
  

  


Skräckis natt

Jag trodde jag skulle dö i natt, efter skräckfilmen med clowner och skit var jag inte särskillt tuff... Jag var en fegis rent ut sagt! Jag och skräckisar går inte hand i hand... Nu dröjer det länge innan jag ser skräckisar igen!


23/6-10 finlandsresa 1




Ser ut som detta är bilder från hemresan :) Lång väg hem kändes det som, men oj så glada hundarna var sååå lyckliga när vi klev i land! (måste säga att glädjen var delad med hundarna) :P


Skräck natt

Tredje helgen i rad som jag jobbar nu, de känns i kroppen nu måste jag säga. Denna natt har spenderats framför tvn, precis som alla andra, men ikväll var det SKRÄCK som stod på schemat... Något jag ångrar nu i efterhand! Jag är inte gjord för att se på skräck!! Fy farao säger jag bara, lätt skräckslagen ska jag nu sitta här ensam i fem timmar till...  Inget jag ser fram emot...


Underbar utsikt över sthlm och Grönan!


Tullinge kyrka




Löytöhalli


Ojojoj, vad de finns prylar i denna butik... Hoppas på att bli miljonär, snart!;)




Dessa skulle jag vilja ha och plantera lite blommor i :) Synd att jag inte hittar dom i Sverige :(
Så nästa gång jag reser, ska jag ta med en långtradare och fylla med prylar ;)


Denna låt är jag fast i


Flisan!



1/7-10 På nynöshamns brukshundsklubb :)


Lilla Jamie Lee under Finlandsresan




Värmen höll på att ta dö på vovvarna, men Jamie Lee hittade några smarta lösningar på problemen ;)


Gullet








Farfars syster Lea och hennes man har skaffat en kattunge, den sötaste på jorden måste jag säga! :)
Så busig, gosig, scharmig och underbar! Kanske ska övertala pappa att skaffa en katt oxå? ;)


Första bilderna med Canon!


Nynäshamns brukshundsklubb

Zindy har precis kört en bana med mamma :)

Planen

Zindy, Flisan och JamieLee

Farbror min, vila i frid <3

R.i.P

En aning gula bilder när man tar inomhus, men inte så de stör

Var bara tvugen att köpa en riktigt liten kompakt kamera! Och jag är supernöjd med den oxå, precis som mina andra krameror :)


Vovvarna


"valparna"

Mamma Zindy

Jamie Lee


Finlandsresa 1

  



Finlandsresa 1

Hur mycket packning behöver två stycken, för fem dagar?

Kan säga att en proppad handväska saknades här... *suck* :P


Visst är de vackert golv på båtarna ;)


Solnedgång





Behöver jag säga att jag älskar himlen ?


Finlandsresa 1

Jag är inte ett dugg trött, så därför ska jag äntligen ladda upp lite bilder här, mestadels från Finlandsresan :)









Sorry, nu kommer det ett gäng bildbomber igen... Måste erkänna att dessa bilder är från JUNI, nästan två månader gamla...
Men de är från första Finlandsresan som jag gjorde tillsammans med syrran min. En minnesvärd resa! :) Tyvärr kommer jag inte ladda upp alla bilder här, behåller som vanligt, dom med människor på för mig själv. Så alla "privata bilder" går ni miste om...


Rubrik?

Var ett tag sedan jag var ute med kameran nu, känner att de kliar lite i fingrarna, nog för att jag har ett par hundra bilder att ladda upp här så är de alltid lika roligt med nya foton :)

Kliar även i fingarna att få shoppa lite! Har massor att köpa till lägenheten och jag vill köpa allt NU :D Idag blev det en snabb sväng förbi länna och inhandla lite handdukar och en byrå med korgar som lådor, perfekt att antingen lägga smutstvätt i eller allt annat i, som tvål, shampoo, balsam, toarullar, hårborstar m.m.

Men vi får se vad vädret bjuder på idag (onsdag), kanske en sväng med kameran? En sväng förbi NBK kommer de med största sannorlikhet att bli i alla fall, om vädret tillåter! Är lite trött på detta regnande nu... Men jag ska inte klaga, hade tre och ½ vecka ledigt, med strålande sol! Så de är jag evigt tacksam för, men de skulle göra livet lite lättare om solen tittade fram lite oftare :)

(bilderna är från Finlandsresan)


Lata dagar

Igår hände väll inte allt för mycket. Jag njöt till fullo av en ledig dag, sovmorgon till tolv tiden, lata timmar på soffan och hade det bara bra! Så har man det inte alla dagar :P Självklart blev det några svängar med hundarna i regn vädret, men de är smällar man får ta som hundägare. Tack och lov är Jamie Lee som mig, när de regnar ska man hålla sig inne! :)

Idag är vädret däremot mycket bättre, med andra ord, de regnar inte! Så en promenad med hundarna och kanske en resa till haninge väntar, vi får se vad vi känner för att göra! Känns konstigt att vara ledig...

Ny månad igen!

Just nu sitter jag och åker snålskjuts på någon grannes internet, mitt mobila internet och minidatorn kommer inte riktigt överens... Så jag ska bara uppdatera snabbt och skicka de i sjön!

Snart går jag på ledighet igen och längtar som bara fan! :) Konstigt?

Men som sagt, ny månad igen?! Vars fasen tar tiden vägen? Vars tog sommaren vägen? Ja, bra fråga...


RSS 2.0