En kväll i sthlm

Kom precis hem från en kväll inne i sthlm. Har haft hur trevligt som helst!! God mat i kungshallen och bio på sergel. Vi såg på I Love You Phillip Morris, den var ganska bra faktist, men liiite för bögig... Ingen film man direkt vill se igen. Men en gång, helt okej.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och mysa lite med vovven innan john blund kallar!

Sthlm

Kvällen ska spenderas inne i sthlm, troligen blir det middag och bio, men man vet aldrig... :)
Sminkad och klar, nästan i alla fall, det som fattas är stövlarna, plånboken, kameran och handväskan! Sen är det dags att bege sig till tåget!

Ha en trevlig kväll det ska i alla fall jag :)


Skogspromenad

Jaha, då var det dags för en löpfia igen! Usch, ser verkligen inte fram emot en period med en massa löp tikar igen. Men det är väll smällar man får ta... Men även denna gång är Flisan först ut!

På dagen var vi ute i skogen och gick, Jamie Lee traskade glatt på tills vi kom till gångstigen då tvärnitade hon för det var ju en stor vattenpöl i vägen och hon tänkte minsan inte bli blöt om tassarna inte! Men efter lite om och men gick även det bra och hon hoppade och skuttade, i alla vattenpölar hon hittade... Mamma Zindy hittade även ett vattendrag man kunde leka i, så årets första dopp var nära, men hon badade bara tassarna och magen som tur var. Men roligt hade hon, hon vägrade gå vidare, för vatten är ju de roligaste som finns att leka med! :)

Just nu ligger alla hundarna och sover snällt, men kvällspromenaden väntar!


Stugan



Det skär i hjärtat att stugan ska säljas. Min farmor och farfar har byggt upp stugan, vid farfars barndomshem och nu ska de helt plötsligt säljas... Stugan som alltid funnits där, Stugan som alltid luktat så gott, Stugan man alltid finner frid och ro i, ska säljas. Bara för att några idioter i ett kommunhus att det måste finnas kommunalt vatten och ett "riktigt" avlopp.
Det blir inte längre så att vi ska ta över stugan, det är någon annan som ska göra det, någon okänd, så vi aldrig mera kan återvända dit. I hela mitt liv har stugan funnits där, men nu pratas det hela tiden om "sista sommaren". Så sommaren 2010 lär bli sista sommaren och istället för att njuta av den, så ska vi tömma, städa och stänga den, en gång för alla... Jag vill bara gråta, jag vill inte ha semester, jag vill bara jobba, ha fullt upp och tänka på annat, jag vill bara ha kvar stugan, stället man alltid ser fram emot att komma till.

Vi får se om den säljs 2010 eller 2011. Men det spelar ingen roll, det är för nära... 3010 hade varit lagom...


Klockorna

Just nu känner jag mig uttråkad, jag vet inte vad jag ska göra... Är van vid att det är full fart men idag är de dött. Funderar på att sätta mig i sängen och läsa vidare i Twilight boken jag precis börjat läsa. Mamma tycker dock att jag ska rensa ur källaren och åka till sopstationen :/ *jiiippppiii*

En sak jag ska roa mig med är i alla fall dubbelkolla alla klockor... :) *snart är det sommar*


Systemet!

Det blev en tidig men ack så rolig kväll!
Några glas vin, några drinkar och lite bacardi slank ner, mycket mumsigt!

"inveg" systemet idag (rättare sagt igår) och fick med mig en massa gott hem!

Nu ska jag bädda ner mig och sova gott!
Natti natti


Sommar, sommar, sommar - vill jag inte

Grattis på födelsedagen!! - Nu kommer presenten! - Vi ska sälja stugan i Finland!

I sommar, sommaren 2010!

Jaha, grattis grattis på 20-års dagen! Detta var verkligen vad jag behöver just nu... "lyckan" är på topp... Jag vill bara gråta... Jag ser inte längre fram emot semestern...


Födelsedag!!

Idag är det min födelsedag!!

Detta ska firas :) och jag är mycket piggare idag än jag var igår :D
Nej nu ska jag städa och fixa innan släkt och vänner kommer :D


25 mars - dan före födelsedan

Inte direkt min dag idag... Så kan de gå!
Mensvärk, huvudvärk/migrän, en elak jävla förkylning, när man har en 11 timmars arbetsdag känns inte direkt som en vinnstlott! De resulterade i att jag somnade på jobbet *pinsamt* men de var endast under sju minuter jag sov, så de var inte hela världen. Tyvärr märkte brukaren det, tror jag i alla fall. Men det känns snarare som jag ska fylla 40 än 20 just nu. Men en redig natts sömn och jag är tillbaka igen! (?) :)

Min gulliga mamma har idag handlat, bakat bullar och börjat med tårtan vi ska ha i morgo! Så underbart snäll och go! :)

Nu ska jag njuta av en 12 timmars lång natts sömn innan jag börjar städa, fixa och fira med släkten!


24 mars

Dagen har spenderats på jobbet, 9-20, en promenad, handlade lite och såg på new moon (igen) på eftermiddagen. :)

I morgon är det en lika lång dag på jobbet, med andra ord ingen träning för varken mig eller Jamie Lee :( Men på söndag är vi igång igen? :P

Torsdag: 9-20
Fredag: MIN 20ÅRS DAG! Firas med familjen
Lördag: Fira med vännerna :)
Söndag: Dags att börja träna igen!?

Har på något vis lyckats få ledigt (förhoppningsvis) torsdag 20.00 - torsdag 20.00!


23 mars

Jobb, sova på soffan, en sväng med hundarna, tvn, duscha och sova!
Denna förkylning håller på att ta dö på mig...

Närmaste två dagarna kommer bara bestå av jobb och sova
9-20 onsdag & torsdag - jobb
fredag ledig samt födelsdag! :D


New Moon

Ja Matilda! Jag har sett den!! :) Och jag gillar den som f*****n!!

Tror de blir till att se den på onsdag igen, den gången på jobbet! :)


vårdcentralen

Jag blir så förbannad på vårdcentralen! Jag skickade först på vårdguiden och så ringde dom upp idag och sa att man får gå till jouren, efter jobbet traskade jag dit och fick sitta där i en och en halv timme... Då blir jag invisad i ett rum och dom bad mig vänta, jag väntade ett tag och sen kom sköterskan och sa "nu ska vi ta ett blodprov på dig" och med ett stort leende svarade jag "glöm det, aldrig i livet" som vanligt när dom säger detta. Hon går fundersam därifrån. Sen kommer läkaren in och säger

- "de var brichanyl du ville ha va? är du astmatiker?" då funderar jag, har hon inte läst mina papper? Men svarar snällt och trevligt
- "nej det är jag inte, jag är pollenallergiker och har svårt att andas på vår och sommaren ibland"
- "har du haft brichanyl tidigare"
- "ja det har jag, jag fick det av docktor ****** för några år sedan och nu har dom blivit gamla"
- "okej, gå till apoteket du, jag skickar receptet"
- "tack"

Detta 30 sekunders samtal väntade jag på i en och en halv timme!!! Jag blir fasen galen, nu ska jag hålla reda på dessa papper och förnya dom regelbundet, så jag inte står utan! För söka läkarvård gör jag inte igen - om jag inte är döende!


Då har man bränt pengar igen!

idag har vi varit i haninge och länna och bränt en massa pengar... usch vad pengarna flödar emellanåt! men lite nya klädesplagg, skor och hundsaker fick följa med hem, även ett par nya kuddar. kvällen har spenderats framför johan falk och datan.

jag har även hittat en knöl vid örat/kinden, jag har ingen aning om vad det är men jag hoppas att det hör ihop med förkylningen... :/

underkvällspromenaden hörde vi ett gäng sirener och en trimmad moppe, fi lyssnade och försökte hitta var dom var, helt plötsligt kom en civilare och frågade om vi sett moppen / tvåhjulingen och de var ju ganska lätt att följa den med ljudet så vi sa åt dom att bara fortsätta framåt. tyvärr kom dom nog undan... nu duscha och sova! i morgon är det en ny arbetsdag igen! vi som älskar måndagar ;) det enda possitiva med måndagar är att de är långt till nästa!


Svårt att andas...

Är lite smårädd för att gå och lägga mig, har hämska små monster under sängen... Nej då, om de ändå vore så väl ändå... Jag är livrädd för att återfå drömmarna om att jag kvävs och sedan vakna upp och bli förvånad över att andas! Har letat överallt men jag kan inte hitta någon av mina brichanyler, har troligen lagt dom på "ett bra ställe" för att minnas till nästa gång jag ev. skulle behöva dem... Men icke, tillomed jumpa väskan är borta! - Där jag alltid förvarar en!

Känns lite jobbigt att de tjuter och roslar i luftrören och jag har ingen aning om vad jag ska göra...

Nu ska jag bädda ner mig i soffan igen och fortsätta mysa med vovvarna framför bond filmen som går på tv!

Idag har varit en lugn och skön dag, ett gäng promenader med hundarna, städat lite och en hel del slappande i soffan! I morgon är det länna som står på schemat, lite shopping kanske? :)

* Datorväska / Datorskydd
* Jumpa skor
* Diverse andra saker som alltid får följa med hem, ex. kläder :)


...

Vaknade upp efter en natt med massor av konstiga drömmar och en massa skumma saker. Men en ny dag med nya möjligheter! Nu ska jag bege mig ner till hundarna och busa med dom! Det är så skönt att dom alltid är glada :) Då blir man själv på ett så mycke bättre humör!

Igår kväll på promenaden fick vovvarna springa lösa eftersom de inte syntes en människa på långa vägar! Och oj va roligt dom hade det! Självklart lyckades dom hitta något att mumsa på, troligen äpplen, men vad gör de? Dom var ju så glada!! Lite små träning och en massa bus :)


Andningsproblem

Har dom senaste dagarna börjat känna av andningsproblem... De börjar antagligen komma en del pollen i luften som påverkar mig, förkylningen underlättar inte direkt heller... Så nu är de dags att boka tid hos läkaren igen och kanske få lite förnyade recept på brichanyl... Hade hoppats på att jag skulle klara mig utan det, men tydligen inte! :(

Förra året gick det ganska bra, men i år startar det tidigare... Kanske lugnar sig när jag kommit igång med pollentabletter, ögondropper och nässpray, med början från idag! - Känns lite tidigt med tanke på all snö...


19 mars

Idag har de som vanligt varit full fart på jobbet, de är sällan en lugn stund på en förskola må jag säga! En unge spyr som en gris, nästa har feber, den tredje har tandvärk och resten snorar och drägglar som aldrig förr. Tur att dom är socker söta :)

Efter det blev det en stor pizza till middag (ojojoj vad nyttig jag känner mig!) och sova på soffan en halvtimme för att sedan vakna upp och se den bästa delen av twilight! New moon är på väg hem till oss och kommer troligen på måndag :) Och nu väntar den obligatoriska kvällspromenaden... Kanske en sväng förbi coop eller kvantum för att köpa något gott?! (nyttiga helgen på gee?!)

Annars står livet still och bara står... De händer inte mycket roligt må jag säga... Jobb, äta, sova, träna och promenera med hundarna och en bonus är om man hinner med att träna själv... Ja, nu väntar vi på sommaren och semestern!

103 dagar, 12 timmar och 10 minuter kvar till semestern :)

och en vecka till 20 års dan!


18 mars

Så här tidigt har jag inte gått o lagt mig på länge! Kan det bero på att jag börjar lite tidigare i morgon? Dagen har varit full med arbete, en sväng med hundarna på kvällen och nu ett gäng halstabletter för att sedan sova gott!

Dö trött? JAA!

sov gott, snart är det helg och allt lugnar ner sig igen? :)


17 mars

Har länge misstänkt att jag har en förkylning liggandes i kroppen och nu börjar de sakta men säkert att krypa fram :( Det blir till att knapra lite piller (alvedon och halstabletter) och hoppas på att man inte blir sängliggandes! Hade tänkt träna när jag kom hem, men istället blev det sängen och datorn som vann! Passade på att se "112 på liv och död!" nu när jag har några timmars ledigt...

Idag har de varit full fart på jobbet, en massa bus ungar med energi så de räcker och blir över! Lär bli samma visa både i morgon och på fredag! Nu ska jag fundera på vad vi ska äta till middag och vad jag ska träna för någonting med Jamie Lee... Just nu delar vi åsikt om en sak i alla fall, sängen är superskön att slappa i! :)


16 mars

Idag har jag haft en ledig dag. Superskönt att få ha en lång sovmorgon! Vaknade vid tio tiden men låg kvar ett bra tag i sängen och myste med alla hundarna, klev väll upp stax efter elva, en snabbdusch och frukost på det. Sen har tiden bara runnit iväg! Jag har tränat en timme på wii, vikt fyra maskiner med tvätt, gått en långpromenad och slappat ett tag på sängen... Kanske är dags att sätta lite fart? Måste tydligen dammsuga bilen eftersom den ska besiktning i morgon.

Började fundera på om jag skulle ta en dags ledigt till, men jag han inte mer än tänka tanken innan jag var inbokad på jobb i tre dagar till! Så nu ska jag vara blöjbytare i tre dagar !

Nu är det bara tio dagar kvar!! :)


15 MARS

Har hoppat in några timmar och jobbat idag oxå, men jag känner mig seg och har ingen direkt ork till något... Vet inte vad som händer, träningsvärken sitter oxå i vilket är lite små skönt, då vet man att man gjort nytta! Efter jobbet blev det en skogspromenad och sen hamnade jag på soffan med en bra bok, ändå somnade jag?! Nu ska jag nanna kudde och i morgon är jag ledig!! :) *sovmorgon!!*

På kvällen skulle vi på "hundträff", men jag pallade inte! Jag låg kvar på soffan och rörde inte en fena! Drog täcket över huvudet och somnade om... Sen vaknade jag av att jag frös :S

Natti natti


Jamie Lee

  

  


Hon är alltid lika full i fan :P


Mamma Zindy

 

 


14 mars

Började igår med att dom frågade om jag kunde jobba, självklart ställer man upp! Så i morse fick jag kliva upp när klockan ringde (inget som lockar en söndagsmorgon direkt)... Sagt och gjort, ner med frukost, lunch och middag i väskan och till jobbet. Där han jag med 50 minuters yoga och en timme Twilight. Sen vaknade brukaren och jag startade om filmen! Gissa om jag längtar tills nästa kommer ut på DVD nu (eller har den gjort det??)! Jag vet att jag är överdrivet seg, men nu äntligen har jag sett den, och jag vill bara se den igen!!

Sen blev det en hal promenad med hundarna genom ösmo för att sedan äntligen kunna åka hem, hade planerat att spendera den i soffan men istället började jag träna med min busunge, till hennes stora lycka! :) Godis är inget hon tackar nej till ;) Sen blev det soffan och Wallander!

Nu har jag namn stämplat ett gäng kort till, får se när dom dyker upp här bara :P Brukar ju ta lite tid... Dampat några gånger på datorn (för att jag klantade mig, trodde de var kört, bara köra den till tippen direkt, men de brukar som vanligt lösa sig om man bankar på tangentbordet några gånger ;))Nu ska jag sova, i morgon är det jobb igen!

Söndag: 9-20
Måndag: 10-15
Lite skillnad på passen?! :)


test test test

0fa78952b54151ad723fe3fb8ed4a955.png

test test test


Jamie Lee & Flisan






Även Zindy fastnade på bild ;)


Det luktar hund

Det luktar hund shampoo om mig! Idag har jag varit duktig och badat min lilla, nakna vovve... Hon har verkligen tappat all sin päls nu. När vi hade stått stilla i tio minuter så började hon frysa stackaren! Och nu har jag bada bort de lilla skydd hon hade kvar i pälsen, så nu traskar hon glatt runt i täcke igen :)
Vi skulle egentligen ha "julbadat" hundarna, men så kom det en massa snö och minusgrader så vi har skjutit på det några gånger... Men nu var det dags !







Dagens verk:
* fyra maskiner tvätt
* bada lortgrisen Jamie Lee (hoppas mamma och syrran badar sina vovvar snart oxå)
* över en timme på wii
* två promenader
* en sväng till kyrkogården
* städa i ordning mitt rum (halvt i alla fall)

Morgondagens bravader:
* Jobba 9-20 som personlig assistent (blev inbokad nyss)

Nu: Melodifestivalen


Delar av tomten






Så såg det ut för ett tag sedan, nu börjar det smälta och den gråa tråkiga snön är framme på stadens alla gator...med andra ord, nu vill vi ha våren!!


Vetefasen vad jag hittade dessa...

Jag hade lärt min man att göra sin del av hushållsarbetet och nu stod han i tvättrummet och ville tvätta sin t-shirt. Han hade varit därute i cirka två sekunder då han ropade: "Vilket program ska jag använda?"
"Det beror på" svarade jag, "vad står det på t-shirten?"
" LEKSAND  " svarade han.
Och så säger de att blondiner är dumma...
-----------------------------------------------

Ett par ligger i sängen. Mannen säger:
'Jag ska göra dig till värdens lyckligaste kvinna!'
Hon svarar: 'Jag kommer att sakna dig...'
-----------------------------------------------

'Det är allt för varmt för att ha kläder på i dag' säger Erik när han kommer ut ur badrummet.'Älskling, vad tror du grannarna skulle tänka om jag klippte gräset naken?'
'Att jag tog dig för pengarnas skull', svarar hon...
-----------------------------------------------

Q: Vad kallar man en intelligent, läcker och behaglig man?
A: Ett rykte...
-----------------------------------------------

Käre Gud,
Jag ber om visdom till att förstå min man, kärlek till att förlåta honom och tålamod för hans skiftande humör. För du vet Gud, att om jag ber om styrka, kommer jag att slå ihjäl honom!
AMEN
------------------------------------------------

Q: Vad betyder det när det ligger en man i din säng och flämtar efter luft och säger ditt namn?
A: Du trycker inte ned  kudden tillräckligt länge.
----------------------------------------------- 
Q: Hur undviker du att din man läser dina mail?
A: Du ändrar 'Inkorg' till 'Bruksansvisning'


Foton





Några värmeljus som brinner fint och Tullinge kyrka.
Efter en heldag på IKEA åkte vi förbi Tullinge kyrka för att tända lite ljus för nära och kära vi minns...


12 mars

Igår var det en relativt lugn arbetsdag, 9-16, efter det begav jag mig till min kära farmor och farfar för att hämta hem Jamie Lee och möta några kompisar för en kväll full med skitsnack :) Jag köpte med mig en supergod sallad från Nilssons köttaffär! Åååh vad den var god! Kommer garanterat att köpas igen! Sen var det hem för en massa snack, mat och dricka! En trevlig kväll med andra ord, efter det var de huvet på kudden och jag sov som en stock i 10 timmar... Känner att det behövdes mer än väl!

Nu ska jag städa upp allt skräp efter min hund (hon har en förmåga att tugga sönder en massa saker, mot min vilja!) Och dum som hon är avslöjar hon sig alla gånger oxå, för dom andra två rör inte sakerna som ligger på golvet, men hon kommer tillbaka för att tugga lite mer!! Och tvätta, de börjar sina i klädskåpet... Inge vidare roligt...


11 Mars

Som vanligt har jag haft en låång arbetsdag idag, 9-20, tänkte att jag kommer stupa i säng så fort jag kommer hem. Men icke! Är fortfarande vaken! Helt otroligt! I morgon är det jobb igen 9-16 bara :) Efter de kommer ett gäng tjejer ner och vi ska snacka en massa skit :P


Dagens träning med Jamie Lee, trodde aldrig att jag skulle orka med det, men de gjorde jag! Denna gång tog jag fram en barn pall som jag stälde i ett hörn och "tvingade" henne att backa upp en gång på. Berömde som en tok och sedan väntade jag ut henne... De tog inte lång tid innan hon fattade precis vad hon skulle göra! Vi körde några gånger i hörnet och sen flyttade jag den, då var problemet tillbaka. Vad ska jag göra nu då?! Såg de ut som hon tänkte, men även detta fixade hon galant efter ett litet tag med väntan, pip och gnäll! Så nu måste hennes matte fundera några gånger till och hitta något svårare att göra. Ligg sitter som aldrig förr... Hur kan hon lära sig saker så fort?


Nu ska jag snarka ikapp med hundarna för att orka med morgondagen, då är de dagis som gäller! Gissar att de varken blir lugn eller ro då... Men de är i alla fall gulliga små barn jag ska jobba med! :) 
Sov gott!


Jag som gömmer mig bakom min lilla Jamie Lee, jag vet att det är en urusel webkamera bild! Men den duger tills jag tömt kameran... Vilket lär bli om 100 år eller så!


10 Mars

Hela 16 dagar kvar!!

Idag var det endast några timmars arbete, en lugn dag på jobbet med andra ord :) I bilen på vägen hem satt jag och funderade på vad jag skulle göra när jag kom hem... Tvätta, städa och träna... Kläderna börjar ta slut, några kompisar kommer förbi i helgen och huset ser upp&ner vänt och träna skadar ju aldrig. Som tur var räddade Cathrine mig med att komma förbi och snacka en massa skit och käka med oss :) Och jag han inte med att städa, tvätta och träna... Oj vad synd! ;)

Frågan är bara när jag ska hinna med dessa saker. Kanske någon annan dag??! Nu ska jag fortsätta njuta av Zindys underbara pruttar som hon mer än gärna delar med sig av! ;( Det är så underbart att folk / djur delar med sig av underbara saker i naturen! (låt fantasin flöda....)


Vilken promenad!

Är lite så där små arg på min vovve idag! Hon har varit hur underbar som helst och super mysig :) Minst sagt när jag somnade på soffan efter jobbet!

Efter middagen så valde jag att träna lite med henne och som vanligt (!) gick det superbra, jag har valt att inte träna med klickers ett tag eftersom den tyvärr inte ger lika mycket längre. I början var den super och jag hade den med mig överallt när vi tränade, men efter ett tag märkte jag att hon inte alltid hör den. Så jag valde att endast ha den på "inomhusträning".  Och just nu ligger den i lådan och vilar lite.

Idag tränade vi ligg (något som hon haft super svårt med) men idag klarade hon det galant!! Inga som helst problem där inte, jag vet inte om det var min "roliga röst" som fick henne att träna och ha roligt eller om de var för att klickersen inte var med. Vi har även fått in "snurra" tror dock att hon endast förstår handtecknet och inte ordet (vilket jag räknat med) lika så med ligg, det är endast handtecknet som fungerar. och som avslut på det hela drog vi fram lådan som hon fick stå med baktassarna på. Och jag var överlycklig efter detta!

När det var dags för att gå en kvällspromenad valde vi att åka till gymnasiet och gå en sväng, något jag ångrar i efterhand! Först drar dom iväg och käkar hästskit, mmmmm vad gott! *spyr* trotts att de var ren isgata lyckades jag springa fram och skälla ut henne. Efter det gick vi vidare som inget hade hänt... Då hittar hon en människoskit (vem fan lämnar det ca 20 meter från ett gymnasium????) som både hon och hennes mor trycker i sig * BLÄÄÄÄÄÄÄ* usch, fy och blä vad jag blev arg på dem då!! På väg tillbaka till bilen blir det kortkoppel som gäller, för hennes kära matte var inte lycklig! Hon lyckades även få upp spår på en hare, men hennes förutspående matte såg detta före henne och hon satt i koppel MOHAHAHAHA!



I morgon är det några timmars jobb, 10-15 som personlig assistent, ska bli lite skönt med en kort arbetsdag men samtidigt skulle det vara skönt att sitta ute vid ringvägen och njuta av solen istället för att jobba :P
Nu duscha och sova!

Nya kameran


Som mest inzoomad

Som mest utzoomad


Lite efter men detta inlägg skulle jag postat i november, när jag köpte en ny kompakt kamera... Nu lyckades jag hitta det i alla fall :)


Zindys fina miner :P




Hur ful får man bli :P
Lipa kan hon i alla fall


woho! En timmes WII

Nu har jag kört en hel timme på WII ! Känns så underbart :)
Kommer väll ha träningsvärk i morgon, men de får man väll räkna med :P
Kanske ska stretcha lite?

Nu är det tre dagar med jobb som gäller
Tisdag: 9-16 Förskola
Onsdag: 10-15 Personlig assistent
Torsdag: 9-20 Personlig assistent


Håraporna!

Fick en massa förfrågningar om jobb idag, men jag orkade verkligen inte kliva ur sängen... De gick inte! Halv 12 först kände jag mig som en mäniska igen. Jag fattar inte det, men det är väll förkylningen som sitter i kroppen och jävlas...

Idag har jag inte hunit med så mycket, en sväng med hundarna i det vackra vädret och nu ska jag bege mig till WII spelet och träna lite :)



Blev så glad nu när Jamie Lee inte hårar lika mycket längre, kan bero på att hon ser ut som en kinesisk nakenhund redan, men ändå... Då börjar mamma Zindy att håra istället!! Så nu har dom först löpt på rad = 9 veckor, varit skendräcktige på rad och nu hårar dom i rad... Kan dom inte synka varandra lite istället?!

Nu blir det träning på WII och kanske lite rallylydnad  med Jamie lee efter det? Vi får se! "lunch" behövs oxå! :)


Marjan 70 år

Dagen har spenderats i Västerås (tänkte skriva i skolan...) vet inte vart jag fick de ifrån. Det är lite jobbigt att åka bort med tre hundar, framförallt när min lilla dam fått för sig att hoppa upp på bord, då blir jag lite nojig och måste hålla stenkoll på henne, för på ett av borden fanns det masssssor med mat! Men denna dumhet ska vi snabbt ska banka ur huvudet på henne! Men det fick relativt bra att ha med dom idag till morfar och hans fru, lite jobbigt när de kom en annan hund dit när Zindy och den hunden "tävlade" om högsta rang... Den ena är mamma och den andra är äldre. Vem bestämmer då? Samt att den äldre ofta bor där och ser det som sitt revir. Svårt blir det... Framförallt när Flisan skulle lägga sig i och "hjälpa" sin kära mor... Jamie Lee satt i mitt knä och skrek, men förstod inte ett smack av det som hände... Sen låg dom alla så snällt där :) Gullungar som dom är ;)

Efter fyra timmar bil och fyra timmar med en massa gott (men nyttigt!) att trycka in så är det dags för en snabb dusch och sova. Vi får se vad morgondagen har att erbjuda! Antingen ett besök i min gamla skola eller något av jobben... Vi får se! Det som lockar mest är en lång sovmorgon, en slapp frukost, en timme i gymmet, träna lite med Jamie Lee och sen bara vara ledig! Men de kan man väll drömma vidare om...

Men ett stort grattis till Marjan på 70-års dagen! Nu är det minsan din dag :) 8/3-10


6 mars

Idag är det den 6 mars, vilket betyder att det är exakt tio år sedan min kära farfar fick en hjärnblödning och var på väg att försvinna från oss. Hela tio år har gått och han lever ännu! De finns lite krut i gubben än, men inte allt för mycket... Han lever, de är huvudsaken!

Dagen har spenderats på jobbet, 11-20, de var riktigt ansträngande ;) hon/vi duschade, handlade, lagade mat, titta på tv och tvättade lite. Med andra ord, en vanlig dag på jobbet!

I morgon ska vi bege oss till västerås och fira Maran :) Hon fyller en massa år ;)

Nu ska jag se klart på VTC, usch vad det är hemskt att se! Tänk att detta har hänt på riktigt... Funderar på att träna lite efter det, duscha och sova några timmar... Men vi får se vad jag orkar.

Nu, mys med vovven här i soffan :)



Ett inlägg om allt och inget...

En till hund?!

Sitter och tittar runt på hundvalpar... ojojoj vad det är frestande, men de går inte att ha en hund till. Räcker med tre stycken Tollare, en på fyra år och två stycken som inte ens passerat två års strecket... Men jag skulle så gärna vilja ha en Schäfer, helst en långhårig! :)

Vet inte varför jag fastnat för just Schäfer... Dom är fina, går att träna både lydnad, agility och spår. Precis som Tollare, fast lite större... När jag flyttat hemifrån kommer jag med stor sannolikhet att skaffa en hund till, vilken ras vet jag inte. Min kära mamma blev biten av en Schäfer när hon var liten, så hon vill inte att jag skaffar en schäfer... Lite delade meningar...


De var länge sedan våra vovvar var så här små... Samtidigt som jag saknar att ha alla 10 små gullungar hemma, så känns de bara så skönt att dom flyttat.

Har även funderingar på att ta en hund från hundstallet eller liknande i framtiden. Men jag vet inte. Fattar inte varför jag fått för mig att skaffa en liten till just nu...


11 Plus grader i solen

Känner att vi har tre understimmulerade hundar här hemma, inte så roligt. Så nu ska vi göra något åt de! Ska bege mig till mammas lilla jobb och hämta en massa rallylydnadkort och träna lite med min busunge. Hon har redan hunnit gå loss på papperskorgen, sabbat en tidning, en tom bajspåse och en miniräknare... Detta låg i en "jag-ska-rensa-upp-låda. När-som-helst!" bara det att den fylls på och aldrig töms... Något min Jamie Lee ser till att ordna...

Annars har det varit en bra morgon :) En lång sovmorgon, bädda ur sängen och tappa bort tee koppen! Men de luktar sommar hemma!! :) Jag har tagit på  mig en parfym jag hade i sommras, så nu luktar det sommar, solen skiner och jag ska ge mig ut och njuta av vårvädret! Termometern visar 11 PLUS grader, men jag litar inte riktigt på det :P

Instängda i köket!



Ibland äre tur att man kan roa sig med webkameran, även om bilderna blir urusla! hahaha securitas är här och fixar en massa saker, så jag sitter instängd i köket med hundarna. Dom piper, gnäller och har super tråkigt, och jag förstår dom! Får väll bli att laga lite mat eller något annat "roligt"


Hon klarade det!! :D

Dagen har spenderats på jobbet, en massa goa ungar att busa och mysa med! Ibland är jobbet så underbart :) Efter jobbet stod jag och en kompis i närmare 1½ timme och snackade en massa skit och  skrattade en massa! Välbehövligt :P

Sen blev det direkt hem i soffan för att sova en timme innan jag tränade lite med min lilla loppa :) Idag lyckades hon kliva upp på pallen med baktassarna som jag tränade med henne igår. HON LYCKADES!!!!  Överlycklig!!!! :D :D Nu är det bara en nöt att knäcka, ligg, de är de största problemet vi har... Hon klarar en massa saker, sitt, "slå på platan" slalom, apport oc en massa andra saker :) Men ligg de går sig inte! De får bli ett senare problem, nu firar vi att hon fixade det!! :D De blev ett smaskigt hundben ;)


2 Mars

Började träna en ny sak med min lilla sötnos idag, backa upp på en pall... Lättare sagt en gjort, hon lyckades några gånger men det var endast pga tur! Så de får vi träna vidare på, någon annan dag. För detta var den största utmaningen hittills för hennne.
Nästan allt annat klarar hon galant, på bara några försök. Så jag måste hitta på lite svårare saker, detta är den andra kluringen hon får :) Den första är att ligga ner... De går inte att få in i huvudet på henne. Träning ger färdighet! Här ska det tränas!


Flisan och Zindy... Hittar ingen bild på Jamie Lee :S

Hade tänkt vara ledig i morgon och bara njuta lite innan helgens arbete, men mina planer håller sällan, så jag ska hoppa in och jobba några timmar... Nu har jag även lyckats se några idioter som ställer upp i American Idol eller vad det heter... Shit vilka idioter säger jag bara occh då menar jag dom som ställer upp! Nej de blir en dusch och sängen, vi hörs i morgon! Sov så gott :)


Bloggtorka

Tänkte uppdatera här, men jag vet inte om vad... Bloggtorka så de skriker om det. Tränar som vanligt med Jamie Lee med jämna mellanrum, idag blev det slalom och "slå på papptalrik". Lite träning själv och promenader, en massa jobb och för lite sömn, jaa. Tur att det bara är morgondagen kvar, sen har jag ledigt till på lördag, då äre jobb igen. Sen en vända till västerås på söndag... Ja livet rullar på...


RSS 2.0