Eclipse!

Den var grymt bra,hahaha nästan så jag ser den i morgon igen! :P

Nu ska morgondagens planer disktueras efter att NCSI är slut, sen ska jag dejta kudden :)

Morgondagen kommer antingen att spenderas i Sparreholm eller Södertälje, beroende på om min gamelmorbror behagar svara i telefonen eller inte. Annars blir det en tripp till Södertälje för att köpa hundmat och lite annat smått och gott!


Eclipse!

Fick hem både kameran och tröjan idag! Lika nöjd med båda två :D
Väntar även ett paket från cdon, men de kommer nog senare i höst.

Biljetterna till kvällens bio är bokade, bara att betalas och hämtas ut! - Äntligen ska vi få se tredje filmen i Twilight, Eclipse!

Nu ska jag ge hundarna lite mat innan vi beger oss ner till bion :)


Onsdag 23 juni


Hemresa denna dag, tyvärr. Lite shopping i taxfreen och lite sol på däck... Annars hände de inte allt för mycket. När vi väl kom hem vet jag inte om de var vi eller hundarna som var lyckligast! Hade vi haft dom med oss hade troligen inte hemlängtan varit lika stor.
Men den åttonde far vi tillbaka, denna gång med hundarna! :D


Tisdag 22 Juni


Inga bilder blev tagna denna dag. Tidsdagen blev de inte så mycket gjort på, packade ihop de vi skulle ha med oss hem och lämnade de mesta av smutstvätten kvar, den får vi ta när vi återvänder :) Grillen tändes och vi lyckades få ihop ett mål med mat! Och på kvällen träffade jag Robin igen.

Vi träffade även Senita, Tage och deras shäffer Nette på dagen, vi skulle bara dit och fika, de slutade med tre timmar! därför han vi inte med så mycket.


Flytt 1 september!

Papprena är påskrivna och klara, nu väntas flytten den 1 september, men jag ska nog fixa i ordning lite först i lägenheten innan jag flyttar in!
Några vändor till Ikea samt en sväng till Ullared väntar...

Plötsligt blev det en massa saker som ska inhandlas! Bord, stolar, gardiner, soffor, tvbord, soffbord, handdukar, tavlor, byråer, bokhyllor och mycket mycket mer! Men de ska bli härligt att få ett eget ställe :) Men ack så mycket att tänka på, man måste ju använda hjärnan då! :P



Idag har de inte hänt allt för mycket, några timmar på verandan och en god middag nere på freja! :P Inte illa måste jag säga :)

Måndag 21 Juni


  

  
Måndag, dagen spenderades i Kimito för att shoppa lite och en resa förbi Ebba!
På kvällen blev det bastu (åååh så efterlängtat, men ack så jobbigt de är med långt hår!) efter det blev de en sväng till Robin.

Alla små bilder är klickbara, förstoras.


Min lägenhet!

Har skrivit kontrakt på en lägenhet idag :) Så första september går flyttlasset!
Nu gäller det bara att berätta detta för pappa oxå... Han lär inte bli särskillt glad...

Det är en tvåa på 65 kvm, stora ljusa rum! :)
Hoppas jag klarar detta nu :P


Söndag 20 Juni

Finlandsresan, dag 2.


Dag två på resan, eftersom vi kom fram sent så blev det endast en kopp tee samt bädda sängarna innan vi sa godnatt. Dag två däremot handlade vi en massa mat och lite annat nödvändigt. Resten av dagen bara försvann.


Lördag 19 Juni

Finlandsresan:
Lördagen, resedag ett.





  

  




En ny kamera, igen!

Det är livsfarligt att jobba nätter, jag har nu beställt hem en massa saker igen... Plånboken får tåla detta :P

En tröja från Arrak Outdoor för ca 800 kr, den ska jag ha när jag tränar med Jamie Lee. Har även klickat hem en Canon Ixus 100 is... Inte bra inte bra :P Hoppas det är en bra kamera bara :D



Twilight / New moon

Hur många gånger har jag inte sett Twilight och New Moon nu? På tok för många... Men ändå är det lika spännande när hon ska springa till tornet i andra filmen, för tänk om hon inte hinner i tid! Hon gör ju de alla andra gånger, men kanske inte denna... xD

Knasig som man är!

Nu ska jag se klart andra filmen innan det blir lunch :P

Denna natt har gått ganska fort måste jag säga :)


Duvan och rabarber

Övriga / udda foton som inte passar in någon stans :P


Bajs duvan!


Här plockade jag årets första rabarber och gjorde paj på! :) (i mitten av maj)


Gotland nästa?



Blev väldigt förvånad över att de stod en massa gotländska bilar på lövhagen en vacker dag i juni... Undra vars dom skulle och tävla någonstans :P


Livrädd för tunnlar!

Inte lätt alla gånger, framförallt när träningen går baklänges!



Eftersom jag jobbat nätter de senaste tillfällena när det har varit agilitykurs har min underbara mamma hoppat in istället för mig. Allt har gått superbra tills igår, det var en boxervalp som de tydligen inte var särskilt mycket pli på som bara stack hela tiden. (varför släpper man då hunden, gång på gång???!) Tredje gången den stack körde min mamma och JamieLee banan, självklart fick boxern för sig att följa efter JamieLee in i tunneln! Något hon inte märkte först, eftersom hon inte hörde den! Men mitt i tunneln märker hon att hon blir jagad och blir livrädd!!

Mamma sa det att hon skulle aldrig skickat JL in i tunneln om hon vetat att boxern kom efter dom, hon hörde att boxern stack och att ägarna ropade på den, men hon var så inne i banan att hon bara körde på. Och jag klandrar inte mamma för det, för jag hade gjort samma sak!

Men tydligen är min lilla vovve livrädd för böjda tunnlar nu... Något som vi måste jobba på. Men efteråt blev det tydligen diskutioner om detta och jag förstår det, hur tänker man när man för tredje gången släpper hunden på samma plan där den stuckit gång på gång under kvällen?! Tränar man inte med den i koppel istället då?

Okej, alla hundar kan få tokryck att sticka, en gång okej, två gånger inte okej, tre gånger då undara jag vad ägaren gör!

Så semestern får spenderas på agilityplan vid tunneln, för denna rädsla ska bort! Fortare än kvikt! :) Raka tunnlar går ganska bra, men böjda tunnlar går inte alls!


Blommor

  
 
  

Lilla Flisan ville vara med på bild :P

  


Gullungarna!





En skogspromenad!








Hjultorget




Arbetsgivaren :)


Midsommar

Midsommar för ett år firades nere i Småland men ett gäng goa vänner! Tänk så roligt vi hade det då :)  Shopping i ullared och en massa firande. En höggravid och en nygipsad, bättre kan de inte bli ;) Men vi hade det underbart ändå :P

Denna midsommar firades med en snabb middag med familjen innan jag drog till jobbet igen. Så kan de gå... Bara bita ihop och vänta på lönekuvertet!


Glad Midsommar!



Bilden är tagen i Finland!


Vovvsingarna :)




Dotter ett käkar glass, dotter tio undrar vad fasen hon håller på med!
Ibland är dom bara för underbara!


Tjej kväll

Jag vet att jag är sämst på att ladda upp bilder, men här kommer några från en tjejkväll :P



Jaa, de var närmare 100 år sedan, men som sagt bättre sent än aldrig...


Studenterna 2010






"varning! njut idag, i morgon tar vi era jobb!"

Lite man saknar studenten när man ser dessa bilder, som är tagna den 5 juni 2010. Jag vet att jag är seg på att ladda upp bilder, men bättre sent än aldrig ;)



Jamie Lee på agilitybanan!

Måste börja med en bild som Anette http://hundtavlor.blogspot.com/ har tagit! Det är min lilla vovve som tränar agility! :)

fler bilder finns på hennes blogg!


Jobb igen då

30 minuter tills man ska fara på jobb, inge vidare roligt måste jag säga. Är trött ännu efter resan och skulle hellst av allt vara med familjen uppe på brukshundsklubben nu och sedan hem och sova... Men så blir de ju int.

Ska samla ihop dom sista sakerna och göra mig klar för jobb. Hörs senare när brukaren sover.


Hemma igen!

Japp, då var man hemma igen efter en underbar minisemester! Känner att den gärna skulle fått vara lite längre! :) Men man kan inte få som man vill alla gånger. I morgon blir de jobb igen, suck, bara bita ihop, fyra nätter sen börjar semestern på riktigt! Nu känns det som jag vart vaken i en evighet (sen 4,20 ca svensk tid) så jag ska nanna kudde, snarast!

En sammanfattning av semestern kommer, någon av nätterna jag ska plåga mig igenom i helgen, när alla andra är ute och festar... Visst är de lite synd om mig? Men jag kommer inte gråta när lönekuvertet kommer :D

Natti natti! Hoppas ni haft de lika bra som jag :)


Bye bye Sverige, Hej hej Finland!!

Bye bye Sverige, Hej hej Finland!!
Nu ska jag sova, väckarklockan ringer tidigt i morgon runt fyra tiden *jippi* ;)

Sen bär de av till avstängda sthlm, men vi klarar oss? Vidare till båten och den underbara båtturen väntar... Sen en timme till i bilen och vi är framme! :) En liten semester!

Ha de så bra i Sverige, jag ska ha de superbra i Finland! :D


Snart far vi!

Nu är nästan allt klart, jag har prövat att köra farmor och farfars bil och den känns större än vad den är! Men de går nog bra ändå, väskan är nästan färdig packad och jag har träffat Jenny. Vad har jag missat?! Något har jag glömt, men vad, de vet jag inte...

Nu ska jag packa klart och gå en sväng med hundarna. Sen händer de inte så mycket mer, drygnt 11 timmar tills vi far till grannlandet!

Tack o hej, leverpastej! Hinner kanske få upp lite bilder ikväll? Vi får se...

Tiden räcker inte till, som vanligt!

ja, varför sitter jag framför datan när jag har miljoner saker att göra? Jaa, det var en bra fråga måste jag säga... Nu ska jag äta frukost, packa, möta Jenny och titta på en sak, ner till farmor och farfar för att packa bilen, prov köra bilen och packa det sista. Jaa, jag säger då det... Hur detta slutar får vi se, om vi kommer med båten eller inte i morgon, de återstår och se! Ska bli spännande ;)

Nej nu ska jag fortsätta stressa!


Tusen tack för mamma Gunilla!

Jaha, ska man uppdatera här oxå? När fasen ska jag hinna de då?! Kanske om tio dagar och nio timmar när semestern drar igång?! Nehe, den tiden är lovad till Jamie Lee :)


Yeees! Min 80 timmars arbetsvecka är äntligen slut! Dock fick jag jobba över några timmar idag, skit och pannkaka säger jag för det, för jag missade agilitykursen med Jamie lee då. Men tusen tack för min underbara mamma säger jag bara, som alltid ställer upp och hjälper till :) Hon är alltid lika snäll och go!

Nu ska jag packa, lägga in kläder och städa, morgondagen är spräng fylld med saker, vet inte hur jag ska hinna med allt, men på något sätt löser det sig?! *hmmmm*

men jag har väldigt dåligt samvete för min lilla Jamie Lee, först jobbar jag som en galning och sedan drar jag iväg några dagar, kommer hem och börjar jobba igen! Tur att de bara är tio dagar och nio timmar tills den riktiga semestern börjar :) Då ska hon få all tid hon behöver igen. Men fram tills dess, TUSEN TACK för min underbara mamma! Hon är guld värd!

Och Jamie Lee är de egentligen inge synd om, hon har de underbart bra, det är bara mitt samvete som bråkar med mig. Och Jamie Lees underbara ögon, usch vad det gör ont i magen när man ser in i dom och vet att hon egentligen vill följa med. Men de går ju inte :( *snyfft*


Hjultorget

Internet är inte särskillt snabbt, men de brukar det inte vara här i Ösmo. Ska försöka ladda upp lite bilder hade jag tänkt, bland annat från hjultorget (?) som var i Kista. Var där med jobbet och blev grymt imponerad!


Herregud vad de finns mycket saker säger jag då! De finns alla möjliga hjälpmedel!


Någon handikappsport, lite roligt att titta på.


Min ena arbetsgivare, dom är superbra måste jag säga!


Coola cyklar för de som inte kan cykla på en "normal" cykel.


Nytt i kameraväskan!

Sitter på tvspelsweb.se och klickar hem en massa saker! Usch på mig, men ack så roligt när de trillar ner i brevlådan! :) Sen gick de inte på mer än 304 kr så de är inte så farligt.


Effektfilter 8x Star Ø62 mm12142-0099:- 99:-
Close-Up+4 Filter Ø62 mm12282-0099:- 99:-

Jag hoppas och ber att min kamera har Ø62 nu, annars blir jag ledsen...
Förhoppningsvis kommer dessa saker innan jag åker till Finland!

Beställde även ett skydd till min ipod, eftersom jag har en förmåga att tappa den i backen lite för ofta! Så innan den säger upp sig ska den få ett skyddsfodral.


Mörkrädd

I natt är jag lite extra mörkrädd... Jag vet inte varför, om de är alla läskiga skitserier som går på tv eller att jag är dö trött? Skit samma, de är bara vänta tills de är ljust igen! Då kanske jag lugnar mig lite? Är även sugen på chips så de skriker om det, tur att påsen ligger hemma! Får bli en drickyoggi istället. *jippi* har en påse gott och blandat i väskan ioförsig, men den ska ligga där i 100 år till!

Idag har de inte hänt någonting, har försökt sova bort dagen, även om de var lättare sagt än gjort! Telefonen ringde, både hemtelefonen och mobilen, de smälldes i dörrar och skåp, hundarna skällde i kapp. Ja de är då inte lätt att sova dagtid i vårat hus... Men de är sista natten för denna gång, enbart 11 dagar till nästa nattperiod! Men då är de storhelg = underbart bra betalt! :D och jag har alla fyra storhelgs nätter *mohahaha* Bra för ekonomin, dåligt att jag inte kan vara ute och träffa vänner.

Nu ska jag sappa 7897564635 varv till på tvn innan jag fastnar i någon läskig serie, igen.


God morgon / God natt

Ännu en natt på jobbet, trött som en tok men jag börjar vänja mig vid detta nu... Natten har gått ganska sakta måste jag erkänna, men de blev ljust redan vid tre tiden när brukaren bestämde sig för att sova.

Lite mera cityakuten innan frukosten serveras! Sen ska jag stupa i säng när jag äntligen slutar.


Booooooooooooring

Sitter på jobbet igen, nattjobb, och har supertråkigt, inte för att jag känner för att göra något heller... Har en bok att läsa, men den lockar inte, har en film att se, men den lockar inte, skulle även behöva träna lite, men de kännar jag inte alls för! Och på tvn går de bara skit, jaa, jag vill bara hem och sova med andra ord!

De händer då inte mycket. Har fixat till ett gäng bilder som kanske kommer upp här senare, men dom finns självklart på BDB :)

Skulle vilja ha ett kontorsjobb just nu! - Så känns de i alla fall...


Agility kurs, steg 2

Ja, idag var de kurs igen för Jamie Lee och Flisan. Nästan så jag skämms för att säga hur de gick men jag gör de ändå!

Jamie Lee traskade på i ganska bra fart, ibland hoppade hon fel i däcket men då fick hon glatt köra om, ibland hoppade hon för tidigt på kontaktfällten på a-hindret men de struntade vi i. Vi körde på ändå! Framför och bakombyten går väll lite si så där... Bättre än sist i alla fall! Något som jag måste träna liiiiite mera på.

Flisan (som mamma körde med då syrran roade sig på grönan ist). De gick inte alls, Flisan tittade på mamma och undrade om hon verkligen menade allvar. SKA JAG HOPPA?!? GLÖM DET! Så kan de gå, men jag misstänker att hon är lite skendräcktig. Därför är hon välldigt envis och tjurig av sig... För de var då ingen fart eller lydnad alls i henne!

Zindy fick köra lite efter kursen och de gick som vanligt superbra, fullrulle och mamma hängde inte med. Zindy blev lite frustrerad  över det eftersom hon inte viste vilket hinder hon skulle till! Men den farten hon har, de är underbart att se. När hon passivitetstränades så var det många skall, gnäll och tjut. De var såååå grymt orättvist att inte hon fick köra en enda gång när alla andra fick!

Nästa gång håller jag tummarna att de går bra för mamma, för då ska hon köra istället för mig när jag jobbar. De kan ju gå på alla sätt och vis med min nästintill döva lilla vovve! Men de är bara hoppas på de bästa :)

Just nu ligger alla tre helt utslagna, man kan nästan gå med en stek framför dom utan reaktion, men bara nästan ;)

10 Juni 2010

Periodvis händer det massa saker, periodvis känns livet dött... Idag har de varit ganska full rulle, periodvis.

Började morgonen vid sju tiden när alla andra gick upp, men jag låg kvar i sängen så länge som möjligt, lat som man är. Upp och på med någolunda hygliga kläder för att sedan bege sig till sitt gamla högstaduim, massa minnen ploppar självklart upp men jag känner att jag saknar de verkligen inte ändå. Jag skulle inte vilja börja där igen. Då går jag hellre om gymnaiet än högstadiet.

En massa finklädda nior tågade ut och sedan var de sommarlov för alla elever. Själv begav jag mig hem för att sola en stund på altanen innan en snabbdusch och en sväng med vovvarna, usch vad dom stackarna har de varmt nu. Jag lider med dom även fast jag älskar solen och värmen! Men dom har de inte roligt. Sen tittade några kusiner förbi (en kusin och en "bonus" kusin), dom hoppade på studsmattan och jag lindade in mig i en tjock filt i hammocken. Självklart somnade jag till, något som dom hade superroligt åt! ha ha! Sen en snabb sväng förbi Köttboden för att inhandla middagen - en färdig sallad. Underbart god! För att sedan blåsa på i 180 till brukshundsklubben och agility kurs. Mer om det i ett nytt inlägg.

Sen insåg jag att i morgon börjar jag jobba natt så jag måste handla lite saker innan dess, så tio i tio svänger vi in på coops parkering och jag springer in för att köpa lite småsaker...... De slutade med tre stora kassar! *suck*

Nu ska jag stupa i säng, de sägs alltid att man ska vara ute mycket och bla bla bla, jag är ute mycket och jag mår inte bra av det pga pollen. usch så mina ögon ser ut just nu!! Röda, svullna och irriterade... Så kan  de gå, men roligt har vi haft det idag ändå!

Natti natti

Hundstallet

Sitter inne på hundstallets sida och kollar på hundar som behöver nya hem. Jag skulle vilja ha några av dessa hundar :) Men tyvärr finns de inte tid och plats för flera, ännu.

http://hundstallet.se/index.php/varahundar/hundarforomplacering

Valpar, Tjejen och Razmus är några av de hundar jag skulle vilja ha vid min sida :)


Resten av juni månad

Så ser resten av juni månad ut, just nu:
Onsdag (idag) 11-20 - tackade nej
Tordag 09-20 - tackade nej
Fredag 09-20 - Tackade nej

Fredag: 20-09
Lördag: 20-09
Söndag:20-09

Måndag (slutar nio på morgonen)
Tisdag: 09-20
Onsdag: 09-20
Torsdag: 09-20
Fredag: Ledig
Lördag: Drar till Finland och kommer hem den 23 igen.

Söndag, måndag, tisdag och onsdag - Finland och underbara stugan!
Torsdag: 20-09
Fredag: 20-09
Lördag: 20-09
Söndag: 20-09

Och när jag slutar på måndag morgon börjar lite mer än tre veckors semester! :D Sen en massa jobb ett par veckor och sen 12 dagars ledigt till. Lite av semestern och dom tolv dagarna i augusti kommer att spenderas i FINLAND.

Idag införskaffade jag en väska jag ska ha med till Finland första och sista resan :) Den jag brukar ha är lite för stor för fem dagar, den passar närmare 10-14 dagars resande när man packar så pass mycket som jag gör! :P

Finlandsresor detta år. Juni, juli och augusti... Ja, så kan de gå när man måste vara taxi chaffis :P

Liten uppdatering...

Jag har lite svårt att hålla mig härifrån och skriva av mig då och då. (Så nu kommer ett långt tråkigt inlägg.) Skriva vad jag gör för att sedan kunna gå tillbaka och titta vad jag gjort :P (gör inte så mycket mer än jobbar, men ändå). Idag har jag sagt nej till en massa jobb, känner mig lite stolt! Men jag har ganska mycket jobb inplanerat de närmaste dagarna så lite ledigt behövs.

Annars har jag inte gjort så mycket, igår var de underbart väder och jag tillbringade ett par timmar i solen och var på personalmötet i Ösmo, vi kom inte fram till någonting speciellt egentligen men jag var där i alla fall. (eller man får inte ha datorer dag tiderna

Idag har jag oxå vart ledig och skulle njuta av en lång sovmorgon, trodde jag! Min kära mamma anklagade mig för att snott hennes nycklar klockan åtta på morgonen... En massa tjafs om det och jag bad henne mer eller mindre fara och flyga tillslut, och självklart låg nycklarna där dom alltid brukar ligga OCH hon hade lagt dom där själv!!
Efter de skulle syrran upp för att gå sista dagen i skolan innan sommarlovet. Slammer och oljud är förnamnet! Sen när klockan närmade sig nio var jag påväg att kliva upp med ett grymt dåligt humör. Men direkt efter den tanken somnade jag som en stock ! och sov ända tills en jobbarkompis ringde vid tjugo över tio och fråga om jag kunde hoppa in och jobba... NEJ! Låt mig sova var svaret ungefär. Sen var de lögn i helsike att somna om, så jag och hundarna låg och gosade till närmare halv tolv. Inte mycket sömn, men jag fick i alla fall ligga och dra mig lite.

I morgon är det skolavslutning, min lillasyster slutar åttan, herregud vad hon börjar bli stor nu! Och inte fasen får jag sovmorgon då heller. Får väll hålla fast vid "sova får man göra i graven"... Men sömn är eftertraktat just nu.


Skiter i allt

Just nu skiter jag i allt, jag vet inte om jag kommer uppdatera mera här eller inte. Vi får se, men just nu är livet upponer vänt och jag håller på att bli galen!

Så tack och god natt!


Agility träning

Jag kom på att jag skulle ju tvättat bilen efter jobbet idag! Men icke, en sväng till kyrkogården och sova på soffan blev det istället. Så försvann min lediga eftermiddag... Hundarna klagade inte direkt, dom är ganska så slöa av denna värme... Konstigt! :P

Igår var vi på agilitykurs, Jamie lee har  kommit på att om man fuskar så går det mycket fortare, men man får inge godis! Som att springa varannan pinne i slalom, hoppa ner förtidigt från balansen och hoppa över varannat hopp.. Ja, latmasken själv! Så slalom ska vi framförallt träna lite extra på, när jag nu ska hinna med det...
Dock klantade hon sig ordentligt sist och jag han inte fånga henne (jaa, min hund har nedsatt balans pga hörseln) så jag brukar vara beredd och fånga henne när hon inte lyckas alla gånger. Men igår ramlade hon ner från balansen och landade på rygg. Fösta tanken var "nu är de kört, antingen vill hon aldrig mera köra agility eller så är hon skadad" men hon vände på sig, skakade sig och var överlycklig! Precis som vanligt :P Hon har lärt sig att de inte går som planerat alla gånger! vilket är ganska skönt, hon blir sällan/aldrig rädd för någonting. Hon hänger med och accepterar läget. Hon litar på mig, vilket är underbart!

Flisan var väldigt låg igår, de var ingen fart alls i henne! Hon lunkade/gick sakta igenom banorna och syrran kunde nästan krypa brevid och vara snabbare! Vete fasen vad som flög i henne, sen kom vi på att vi hade favvo leksaken i bilen, när hon fick syn på den var hela världen underbar! Hon gjorde inget annat än leta efter den... Tillslut fick hon till det och banorna gick ganska bra att köra! :)

Sen var de lilla Zindy, hon går steg tre - handling, valparna går steg två. Behöver väll inte säga så mycket hon fick testköra våra banor, de var full fart! :) Från start till stopp och även därefter, hon är riktigt galen i agility!


Älskar denna bild, tycker den beskriver våra hundar så underbart bra! :) Flisan och Zindy skäller av någon anledning, den ena börjar och den andra hänger på bara för att(!) och Jamie Lee fattar ingenting! Hon försöker hänga med men missar ändå poängen med de hella.  :P


Så var de juni, sommar!

Igår hade jag en underbar ledig dag, hade ingen aning om vad jag skulle göra... så jag tog bilen till Hanige för att träffa en kompis, vi tillsammans med fyra hundar strosade omkring i närmare 1½ timme innan jag var tvungen att dra hem igen.. Vi behöver inte diskutera hastigheten... Gick även förbi gymnasiet som jag för ganska exakt ett år sedan tog studenten ifrån och jag måste erkänna att jag saknar det lite :) Men bara lite :)

Kastade i mig middagen och drog vidare på agilitykurs. Mer om det senare.

Idag var det en kort dag på jobbet, ändå han vi med en massa! Och lunchen bestod av glass, inte de bästa men underbart gott! Nu ska jag ringa en massa samtal och bara hoppas på de bästa!


En ledig dag

Ny dag, nya möjligheter! Jag har en ledig dag och har ingen aning om vad jag ska göra. Har nyss ätit lunch och en promenad med hundarna väntar, sen vet jag inte vad som händer...


RSS 2.0