Regn och rusk...

Det är inte alls roligt nu, de har blivit riktigt höstväder... Sommaren försvann på fem minuter, de känns som den knappt han komma! Men sånt är livet, antingen kommer de fina dagar igen, eller såförblir det mörkt, blött och tråkigt... De vet man aldrig.

Pratade lite med farmor och farfar idag. De har bokat om sina biljetter och fått de på samma båt som oss, så vi kan åka över till finland och hämta hem dem igen, eftersom att farfar inte får köra bil på åtminstånde tre månader och farmor vågar inte köra. Varför vet jag inte, men jag tror att hon inte har kört de senate 30 åren.

men men, det blir en resa till, till Finland, fast nu ska vi resa lördagen den 16 augusti och åka hem igen söndagen den 17. Så de blir bara över dit, stänga stugan, packa allt och åka hem igen. Inge vidare roligt, men de behöver hjälp, så mamma och jag hjälper gärna till. Hade dock varit roligare om hela familjen åkt, men de går ju inte, pga alla valparna!

Men nästa sommar kanske det blir en resa, vi får se, de är prat om det i alla fall. Men det är prat om att vi ska bila upp till Skellefteå, om de passar med kusinen där, bo ett par nätter där, över till Finland via Umeå(?) och sen bila hela vägen ner till Dalsbruk, bo där en vecka eller så och sen hem med båten till Sthlm igen... Men det är bara en tanke, vi får se. Annars åker vi direkt över till stugan och stannar ca en vecka och sedan hem igen...
Men vi får se, för vi kommer troligen att ha tre hundar med oss, så de kan bli lite svårt, men det löser sig alltid!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0