Hundmässan - för alla hundägare och hundar

Jag måste verkligen rekomenadera till alla hundägare, det finns hur mycket som helst till både hundarna och deras mattar/hussar. Leksaker, spårlinor, selar, koppel, halsband, godis, jackor (matte/husse), täcken (hund), täckbyxor (matte/husse), skor (matte/husse) information om ALLT, gymnasium, kurser, böcker, you name it!

Sen 5 839 hundar som ställdes ut, tävlade i agillity, lydnad och allt vad de nu heter!

Så nu sitter jag med ett helt gäng broshyrer och info, en tom plånbok och tre (förhoppningsvis) gladare hundar som fått massor med saker.



Jag handlade bland annat av Nina Ottosson, riktigt bra saker, tyvärr är man lite feg och vågar inte handla de saker som är lite svårare för hundarna. Men jag handlade dessa två denna gång, tillsammans kostade de 500 kronor. Tillochmed valparna på fem månader knäckte dessa ganska fort!
dogtornadoplastic

Ett finurligt och aktiverande spel för dig och din hund/katt


Plast, lätt att rengöra.


DogTornado har fyra lager med roterande skivor, i tre lager finns fördjupningar där godis kan gömmas. Hunden/katten ska lära sig rotera de olika lagren åt olika håll med nos eller tass för att hitta det goda som finns gömt.


Tips...  genom att placera de vita plast klossarna i några av fördjupningarna ökar svårighetsgraden, snören kan knytas fast genom hålen i klossarna för att underlätta för hunden att lyfta bort klossarna.   Är din hund skadad i tex tassen, ställ spelet på en pall för att få hunden att endast arbeta med nosen.


Idén ...  är att du och din hund/katt ska ha en trivsam och givande stund ihop. Ökar din relation med din hund/katt.  Du visar. Hunden/katten tittar, lyssnar och lär. Beröm när den gör rätt.  Tillsammans har ni roligt!

Viktigt... Låt ej hunden/katten tugga eller bita i leksaken, spela det endast tillsammans med hunden/katten, lämna inte hunden/katten utan tillsyn, hunden/katten får ej leka eller tugga på klossarna. Ställs undan när leken är slut. Avsett för hund och katt, är ej en barnleksak.


Passar hundar och katter i alla åldrar och storlekar. 


difficultyswe23


Önskar er mycket nöje. 

Nina Ottosson

dogtornadoplastic

Ett spännande och aktiverande spel för dig och din hund

  

Dog Fighter: hunden ska leta godis genom att flytta klossar åt fyra olika håll, klossen kan endast lyftas upp vid slutet av varje bana, under varje kloss finns en fördjupning där godis kan gömmas...
Tips: du kan variera spelet genom att använda flera klossar i varje bana.


Öka svårighetsgraden...
För att försvåra spelet, lås fast med tex stora DogSmart klossar eller en ihoprullad tygbit eller papper i den rundade delen av varje bana som sedan hunden måste lyfta bort för att få upp Dog Fighter klossen och komma åt godisbitarna. Du kan variera spelet genom att använda flera klossar i varje bana. Om hunden vill kasta sig över spelet och slå överdrivet med tassen, lär den att arbeta med nosen, ett tips är att ställa Dog Fighter på en pall som är anpassad efter hundens storlek.

Idén ...
... med Dog Fighter är förstås att du och din hund ska ha en trivsam och rolig stund ihop. Du visar. Hunden tittar, lyssnar och lär. Tillsammans har ni roligt!


Att tänka på....
...Låt ej hunden bita i DogFighter, spela det tillsammans med hunden, lämna inte hunden utan tillsyn, hunden får ej leka eller tugga på klossarna.


difficultyswe2


Önskar er mycket nöje.
Nina Ottosson

(dessa bilder och info är taget från Nina Ottossons egna hemsida!)



Måste säga att hundarna står och drägglar vid leksakerna för att dom tycker att det är såååå super roligt att få leka med dessa! Flera gånger per dag går de fram och nosar och ser så bedjande ut, "snälla låt oss leka med dessa!" Dom tycker det är underbart roligt, framförallt när valparna tävlar emot varandra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0