Kennelhosta

Ligger hemma på soffan och tar det lugnt, hade hoppats på att få åka till veterinären och få något dunder piller till hundarna men veterinären sa att de låter som kennelhosta, eftersom ännu en av alla tre hundar har fått det, de finns inget att göra. Dom är vaccinerade mot dom fyra värsta formerna av viruset, sen finns det sex kvar och någon av dessa har hundarna fått.
Bara vänta och se, dom blir bättre, om några dagar... (känns som en evighet, när man inte sover ordentligt...)

Man ska behandla dom som sjuka små barn, hahaha, ska ge dom en chokladbit och bädda ner dem i soffan ;P (skämt!)
Nej, korta korta promenader, de ska bara kissa och bajsa sen hem igen, det är farligare för valparna än för vuxna hundar, valparna kan åka på lunginflamation... Det känns ju super nu när det regnar ute och är såå härligt underbart väder... Verkligen vad vi behöver...

Sen var vi på valpkurs igår, de gick superbra, Flisan var med och sen på kvällen började även hon att hosta och hålla på, så vi hoppas verkligen att vi inte har smittat ner någon på kursen!!! Och självklart var mamma Zindy ute i skogen på en promenad, ganska snabb, precis vad man ska undvika när man har kennelhosta!! Tänk om vi vetat det lite tidigare... Men gjort är gjort, bara vänta och se vad som händer... Dom frisknar väll till om några dagar, men vi får ändå inte gå på valpkursen på måndag med Flisan, om vi inte har smitat ner alla, för då spelar det ingen roll. Vi ska gå på kursen närsta gång ändå, antingen bara med Jamie Lee (om hon klarar sig *hoppas hoppas hoppas!!*) annars får vi gå utan hundarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0