Tjejen och Killen

Nu har vi försökt baka igen, men det går inge vidare, min lillasyster kokade kolan alldeles för lite. Men den smakade gott ändå, lite slemmig och seg.


Tusen tack Kina, Tjejen och Killen för att ni tittade förbi idag, roligt att höra era roliga berättelser och allt ni varit med om! Även underbart att äntligen få träffa Killen. Världens gulligaste Kille!



Idag har Kina varit här med sina underbara hundar Tjejen och Killen, åååå vad dom är underbara! Lilla Killen, han väger bara 3,5 kg. Inte alls stor, men så mysig. Kina vet inte det men Killen ska flytta hit och bli min lilla knä vovve =o)

Killen är en hund som blev omhändertagen när polisen stormade (heter det så?) en uppfödare, han födde upp hundar och sålde vidare, vad köparna inte visste var att hundarna levde i lera och flytt kartonger. Sammanlagt hade han 20 hundar som levde på en gård, tre stycken dog på vägen till veterinären och räddningen, sju stycken fick avlivas hos veterinären och tio stycken söker nytt hem. En har kommit till ett bra hem, de vet vi, det är Killen! Han kommer få det superbra med Kina och Tjejen!!

www.tjejenshundliv.blogg.se

Men jag förstår inte hur en människa kan behandla djur som gubben har gjort, låtit dom leva på en gård, utan någonting, undernärda hundar, valpar, vuxna hundar och allt vad de nu heter. Hur kunde han?? Hoppas han hamnade i finkan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0