Hundarna

Hundarna ni ser på korten, det är Nessie och Zindy.
Nessie (den svarta hunden) har vi tyvärr fått avliva, hon fick cancer när hon var nio år och fyra månader. Hon var den mest underbara hund jag någonsin träffat. Lydig som tusan, trotts att hon nästan aldrig tränades i lydnad. Mysig, älskade att vara med överallt. Åka bil, äta mat och busa med bollen, vara med familjen, de var det hon levde för.
Hon blev överlycklig när vi kom hem efter skola och jobb. Hon var lycklig ända in i det sista, trotts att hon hade så ont. Men hon var nöjd och glad ändå.

Zindy, den röda spralliga saken, henne är det nästan alltid full fart på. Hon älskar allt!! Just nu har hon tio små valpar, de fyller två veckor idag! Grattis på er små pluttar. =)
Hon har en enormt bra hörsel, skalar man en banan i köket och hon ligger en trappa upp och myser i en säng så sitter hon två sekunder senare och tigger banan vid fötterna. Morötter är oxå väldigt gott, man kan aldrig röra påsen med morötter utan att hon vet om det!
Hon är hälig, oxå ganska lydig, fast henne får man träna lite mer med. En av de största intressen hon har är agility, spriga mellan alla hinder som finns. Varje promenad ska hon hoppa upp på allt hon hittar, sen ska hon ha en godis, för hon var så duktig, tycker hon.

Nessie och Zindy tyckte mycket om varandra, helst gick de sida vid sida på promenaderna, lekte lite när Nessie mådde bra, lekte med bollar som Nessie hade tuggat sönder och älskade att mysa brevid soffan på kvällarna när alla satt i soffan. Nessie älskade även att sjunga med när kyrkklockorna ringer, Zindy däremot skäller bara på dem.

Men ni är/var helt underbara, ni gör/gjorde vardagen helt underbar, helgerna blir ännu bättre. När ni skulle gå långa skogspromenader, springa ikapp, busa och ha roligt. Även när ni bråkade och gjorde jävliga saker så kunde man inte låta bli och tycka om er, för ni är/var så skarmiga!!

Jag saknar dig enormt mycket Nessie!!! Och Zindy, du är underbar, du och dina tio valpar. Ni gör verkligen liver helt underbart för oss i familjen.

hahaha märks det att jag har setat och kollat på en massa kort och mins massa saker från tiden när vi hade Nessie och Zindy.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0