NCIS - 080727

Jag hade spelat in gårdagens avsnitt av NCIS, det är en serie som går på trean på söndagar (de är nya avsnitt, annars går de repriser oxå). Och gårdagens avsnitt händer det som inte får hända.
Jennifer "Jenny" Shepard
Befattning: Verkställande direktör
NCIS Spelas av: Lauren Holly
Hon dör, mitt under en skottlossning.
Sen sista minuterna av programmet kommer det någon, som jag inte vet namnet på, och splittar temet. De blir inte alls samma sak om de splittar temet, de bara går inte. Då kommer inte jag att fortsätta titta. För så får man inte göra, de är Leroy Jethro Gibbs, Anthony "Tony" DiNozzo, Timothy McGee, Abigail "Abby" Sciuto, Dr. Donald "Ducky" Mallard, Ziva David, Jenny Shepard.

Det blir inte samma serie utan någon av dessa, de räcker med att Caitlin "Kate" Todd redan har blivit mördad, nu ska Jenny oxå försvinna, de kommer inte att bli samma sak längre. Okej att Jenny och Kate dog under en skottlossning, att de inte kommer att vara med längre, men man kan inte splittra temet. Då är serien förstörd.
En sak om en dör, men nu har två stycken gjort det och de ska splitras!!
Ursh, man ska inte bli beroende av serier, de är bara dumt, man blir upprörd när det inte går som de ska, när skådespelarna bestämmer sig för att sluta. Eller när något man inte räknar med händer ändå händer.

Men men... Vi får se nästa söndag vad som händer, om temet splitras kommer det inte bli samma sak, de kommer inte vara lika roligt att titta.
Man ska inte skriva om de häller, för man är så upprörd att de inte kommer ut något vettigt, bara upprepningar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0