Dagens arbete

Har inte orka skriva på nån dag nu, har ställt om mig totalt och börjat praktisera. Så nu är de fyra veckor på en förskola som gäller, ingen tråkig skolbänk!
Har mycket bättre tider än i skolan, känns det som i alla fall. Är hemma på fem minuter, går genom "centrum" och shoppar efter jobbet om jag känner för det och kommer hem till tre glada hundar! :) Sååååå underbart att slippa pendla!!

Idag har de varit som vilken dag som helst på en förskola, busiga barn, krokodiltårar och en massa skratt! Hur underbara ungar som helst!! Man faller lätt in i ett gott skratt när barnen hoppar runt och apar sig. Samtidigt som man måste vara beredd på att vad som helst kan hända.

I morgon är det en ny dag med nya äventyr. Ska iväg och se en teater med barnen då. Redan idag hoppade de runt och tjatade om den. Så de lär väll vara helt uppspelta i morgon! Tur att vi slipper åka kommunalt då, de har abonnerat en buss till oss =P



Har även spenderat en och en halv timme med Marie på stan idag efter jobbet, kan ju inte påstå att de slutade som jag trott de skulle göra, men får inte avslöja detaljerna än. De kommer senare i veckan! ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0