Natti Natti

Nej nu är det sängen som gäller, tidig väckning i morgon. Runt halv sex =/ och som vanligt tåget till skolan. Sen är det en halvlång dag i skolan 20 i tre tror jag att jag slutar. (håll tummarna att A.J är sjuk i morgon), då börjar jag 10.20 och slutar 12. Sen bär det av hem igen, för middag och valpkurs. Kanske en stund vid datorn innan sängen kallar igen.
Måndagar går på rutin...

Natti natt


Kommentarer
Postat av: 25

Vad lär man sig på valpkursen då? =)



Du verkar ha ganska fullspäckade dagar, annat som mig det..

2009-01-12 @ 05:14:18
Postat av: Denise

Åh herregud nu blev jag lite nervös :P Var det om Salongen och att vi säker priserna? Var jag med på bild? :O har du kvar tidningen? :)

2009-01-12 @ 08:42:26
URL: http://naztysbunny.blogg.se/
Postat av: Jennifer

sv: jag har ingen aning om vad det är för GPS, en Garmini(?) jag nickar och följer instruktionerna om vad jag ska göra för att ta mig fram... =) hahaha jag måste säga att jag gillar den, annars skulle inte snillet med lokalsinne 0,0 hitta. Men när pappa inte kan erkänna sina fel, blir man lätt irriterad ;P



jag har ingen aning om vart man ska vara på de "stora" båtarna, har endast rest till Gotland med hund,Gotlands båtarna ska man ha dem på ett speciell ställe markerat med hundmärken...



man lär sig allt från grunden på valpkursen, även träffan andra valpar och hundägare.



hahahaha nej, jag går inte alltid med kameran i handen, men när jag väl har med kamerna tar jag en massa bilder. =)



jaa när de är skola är dagarna ganska proppade, vad gör du på dagarna då?



japp hahahaha, några kriminalserier är det, bra när man är mörkrädd va? ;P jaa de är bra filmer (beck, wallander). (annars bara hjärta och smärta).

2009-01-12 @ 22:20:01
URL: http://trollartrollaren.blogg.se/
Postat av: Anonym

Gillar din blogg sötis! Kramar

2009-01-12 @ 22:23:52
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: 25

Ja Garmin, så var det du som körde i somras också? Jaja, men det finns många personer som inte kan erkänna sina fel =)



Jag gör nog precis ingenting på dagarna, bara under vad ja ska göra.



Hehe, är du mörkrädd? :o Då är det alltid inte så kul att titta på filmer ensam :p





2009-01-13 @ 00:12:56
Postat av: Jennifer

sv: japp de var den som guidade mig på små och roliga vägar i somras. hahahha han kan aldrig erkänna ett fel!



Fy 17 vad skönt att inte göra någonting, skulle göra vad som helst för att slippa läxhögen som bara glor ut mig när jag paserar den.



hahahaha japp, jag är mörkrädd!! Det har blivit lite bättre, men jag avskyr att vara ute själv i mörker... hahahaha nej de är inte sååå roligt.

2009-01-13 @ 21:14:31
URL: http://trollartrollaren.blogg.se/
Postat av: 25

Jaa.. alltså ja skäms lite här, du behöver inte svara på det jag skriver om du inte har tid, du verkar ju explodera snart :$ hehe, o nej skönt är det ej att inte göra någonting, det kan du säkert klura ut själv om du skulle ta dig tid, men tid hade du inte när du skrev ditt svar =)



Hehe, ja att gå i någon mörk skog för sig själv är något jag inte heller skulle tycka om :) En gång för många år sen, svängde jag på flit in på en skogsväg och joggade på en stig jag tidigare hade gått på i dagsljus. Nu var det beckmörkt och jag bara joggade snabbare o snabbare, för ja ville ut ur skogen och till gatulamporna igen, tills sist steg ja snett o vrickade foten lite, sen blev man o se bakåt, o i runt sig åt alla håll, skräckscenario! Men jag kom ut till slut :)

2009-01-13 @ 21:47:20
Postat av: Jennifer

sv: hahaha skulle jag verkligen inte ha tid skulle jag inte sitta här alls, men jag har ingen diciplin på mig själv. Jag sitter och gör ALLT annat än att plugga, så jag får skylla mig själv. Jag svarar för att jag tycker det är roligt oxå. Så skäms inte!

Nej jag kan inte tänka mig något underbarare än att inte plugga, inte jobba, inte göra någonting!

Fast jag vet ju inte hur du bor, mitt i ingenstans? Jag skulle i alla fall ha en hund att träna upp till ett lydnads ess, vilket jag inte hinner just nu riktigt... =/



hahahaha fy fan! jag hade lagt mig i ett dike och väntat på morgonen, fast jag hade nog inte gett mig in i skogen alls... hahahaha fy fasen, skräck!! Galning som ger dig ut i skogen själv... (Jag bara älskar lyckstolpar, ljus, allt som inte är mörkt!)



Min galna kompis bor mitt ute i ingenstans, så nu på vintern går hon 2 km på en beck svart väg.

2009-01-13 @ 22:18:31
URL: http://trollartrollaren.blogg.se/
Postat av: Jennifer

hahahahahahahaha jag är tjej, jag kan göra flera saker samtidigt!! ;P ;D

2009-01-13 @ 22:25:08
URL: http://trollartrollaren.blogg.se/
Postat av: 25

Jaa, man gör ju vad man själv vill. Okej, jag ska ej skämmas. Nej jag bor som man nu bor här, ganska i centrum i dalsbruk :) Lydnass ess? Hmm? :D



Hah, lagt dig i ett diket, jag tror nog du skulle ha snabbt sprungit därifrån =) Hm, ja nå knappast alltid så kul att bo mitt ute i ingenstans nej. japp du är tjej, bättre än mej :)

2009-01-13 @ 22:41:19
Postat av: 25

Jaa, man gör ju vad man själv vill. Okej, jag ska ej skämmas. Nej jag bor som man nu bor här, ganska i centrum i dalsbruk :) Lydnass ess? Hmm? :D



Hah, lagt dig i ett diket, jag tror nog du skulle ha snabbt sprungit därifrån =) Hm, ja nå knappast alltid så kul att bo mitt ute i ingenstans nej. japp du är tjej, bättre än mej :)

2009-01-13 @ 22:53:01
Postat av: 25

Oj fan , jag är vaken ännu :D... Sorry att det där sista kom 2 gånger :) Hmm.. Finns de inget bättre sätt för oss 2 att prata än det här? Kanske inte? Hm, jag var, oj för många timmar sen, men ändå sent ute idag, och joggade :D , det var skönt, borde börja mera med det men jaa... Du ska veta, det är kul i skolan :)

2009-01-14 @ 06:06:47
Postat av: 25

Ja vill också gå i skola =( egentligen, men ja ork ju inte göra det.. Vad ska ja göra? :( ... Hur orkar du med det riktit? Hmm.. Nog för att du går sista året nu men, helt säkert ska du fortsätta sen med nåt och så vidare, det gör ju inte jag. Jag är nog inte alls så bra människa. troligen den sämsta du nånsin har stött på :/

2009-01-14 @ 06:11:41
Postat av: Jennifer

sv: nära Oles butik? eller någon av hans butiker...

Lydnads ess, de är när man tränar och tävlar i lydnad med hundar, då kan man träna så att hunden blir superduktig, det kallas lydnas ess (som en kortlek, högsta som går)...



hahaha de var ett skämt, varför skulle tjejer vara bättre? mer än på att föda barn ;P



hahaha jogga är någonting jag aldrig kommer ge mig in på, friskis och svettis okej, men inte en joggingrunda, som längst till bussen eller tåget! hahahaha



det roligaste med skolan är när man får gå hem! jag är såååå jävla skoltrött så det inte är sant! men jag ska bita ihop den sista terminen nu, för det är tre veckor kvar till praktik, och jag kommer troligen praktisera tio min hemifrån =D det kommer bli underbart att slippa pendla i alla fall!!



via BDB, mailen, msn (som jag aldrig använder typ) eller?



varför orkar du inte gå i skolan, om du ändå inte har något annat för dig? hahaha jag orkar inte alltid, tårarna kommer med jämna mellanrum, jag nappar tag i lite sömn var stans, som på tåget, i soffa, mellan hundarna på golvet =/ när jag kommer hem från skolan. Nej jag ska ABSOLUT INTE plugga efter gymnasiet, då ska jag arbeta eller göra ingenting! (kommer vara färdigutbildad barnskötare efter gymnasiet, de räcker ett tag i alla fall)...

2009-01-14 @ 23:49:42
URL: http://trollartrollaren.blogg.se/
Postat av: 25

Jag vet inte Oles butiker :o? Hmm.. Ja vet inte, ja trodde du tyckt eatt tjejer är bättre ;) Ja tror jag fattar vad friskis och svettis är jo, fast det säkert heter något annat i Finland :p Hm =) Okej, blir skönt sen då du har praktik ja, så du ska vara på något ställe med barn :)? Ja MSN har jag ju men om du är aldrig inne så spelar det ju ingen betydelse :) . Okej, ja du får väl se om du hittar något kul arbete, det är ju viktigast :)

2009-01-15 @ 15:14:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0