Älskade lilla Zindy pindy :)

Zindy är så underbar, hon har lärt sig vissa ord, så när man pratar med henne så svarar hon ibland. Ibland lägger hon huvudet på sne, ibland skäller hon eller så rå glor hon på en som om man vore galen. Om man säger Kissen, då blir hon jätteglad, svansen går som en propeller, ögonen blir stora som hus och ett "leende" kommer fram, säger man det för många gånger börjar hon dock skälla :P Eller så börjar hon leta efter en katt :)

Säger man gå ut går hon till dörren, säger man bilen blir hon överlycklig, viftar på svansen och går till dörren väl ute springer hon som en dåre och ställer sig vid bagageluckan. Sen kan hon några namn oxå, som hon blir glad att höra. Och så kan man skicka henne till, mamma, pappa, Affe och Jennie. Då letar hon glatt upp rätt person.

Bara några av alla knasigheter som hon snappat upp utan att vi tränat det.

Jag hoppas att valparna kommer göra likadant, att de går och "lära dem" oxå :D Kanske lite svårt med Jamie Lee, men det är ju värt ett försök :P Vet inte hur Zindy så enkelt och snabbt tog in vissa saker, men roligt är de i alla fall. Hoppas verkligen att valparna snappar upp saker oxå!


Zindy ute på isen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0