Lite fotografier - varnar känsliga tittare/läsare ;P


Börjar med syrrans äckliga fot!
Kan inte påstå att den såg varken fräsch ut eller luktade särskit gott. Men det är väll inte så konstigt när den inte duschats på tre veckor och hela tiden varit ned packad i en massa bandage och liknande!




Sen var vi ute på tomten och lekte lite med busungarna, energi har de så de räcker och blir över i alla fall. Det finns inget så underbart som att jaga snöbollar tycker trion med tollare!
Jamie Lee tog sig även friheten att hoppa upp på bordet för att leka med alla leksaker vi gömt undan. Hon blev så lycklig när hon hittade dem :)


Tog även lite andra kort :) hade dock inget stativ, så de blev inga höjdar bilder. Men jag orkade inte bry mig ;P kanske orkar det i morgon, när man kommer hem och det fortfarande är ljust ute! :D Ser inte alls fram emot att börja pendla igen, åka när solen börjar titta fram och åka hem när den börjar gå ned, då ser man inte Nynäs när de är ljust längre. Så man kanske ska passa på de sista praktik dagarna nu... :)

Nej nu snubblar jag på tangenterna igen, så det är dags att ta en snabb dusch och krypa till kojs :)
Lite konstigt egentligen, på kvällen går man och lägger sig sent, för man vill göra så mycket annat, men på morgonen ligger man gärna och drar sig ett par minuter för mycket bara för att sängen är så underbar, lite småklurigt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0