50års fest med plus i kanten

Idag (igår) firade vi pappsen som fyller gubbe. :P Inget han gillar att höra, men så sant som de är sagt, han börjar bli en gammal gubbe! Femtio år!

Fullt med folk, massor med smörgåstårtor, värmlandstårtor, kakor, bullar och en massa gottis att dricka. Först var morfar och marianne att plinga på dörren vid ett tiden. Lite smått panikslagna kastade vi ihop värmlandstårtorna, sparka mamma i duschen och dukade det sista. Sen trillade den ena efter den andra in. Kort från Både Sverige och Finland har trillat ner i lådan. Han fick en massa roliga saker, som morfar sa "vad köper man till någon som redan har allt?" Och så gav han en pennhållare till pappa. Datanörden själv som aldrig håller en penna i handen. :)
Sen tittade grannarna in ett tag, de kom bärandes på ett dekorationsträd! Ett superfint träd, dock blommar de endast under maj månad, så nu ramlar väll alla blommor av när det blir juni :P

Som pricken över i-ett smällde vi upp poolen oxå, ingen enkel match, men vi klarade det. Dock får jag inte bada nu, men man kanske kan lura ner hundarna där i :D Eller syrra, för de är iskallt vatten!

(Lite bilder från helgen kommer, bara jag som är lite seg på att tömma kameran, som vanligt!)

Nu ska jag hoppa ner i sängen och njuta av en god natts sömn, känner mig stor som ett hus efter alla god saker vi käkat idag, lite för mycket sött. I morgon och på onsdag blir det oxå fika till massor, sen på fredag är det studenten, vilket betyder ännu mera fika och godsaker... Kommer man ner i studentklänningen mån tro? Börjar bli tveksamt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0