Busungen!

Jag har en liten busunge här hemma :P Självklart är det en av hundarna jag pratar om! Min lilla dam, Jamie Lee (dövörat) och alla underbara smeknamn hon har :)

Denna lilla dam har en förmåga att gå ner i källaren för att hämta upp en massa värdelösa saker. Ibland kan hon komma upp med en toffel, ett gamlat halsband till Nessie eller något annat fredligt. Men på senaste tiden har hon börjat komma med konstiga saker, som spackelspadar, tomma shampoo/tvål/balsam flaskor och lite annat skit. Vad är de roliga med att bära runt på detta? Lättroad är hon i alla fall!

Men något som inte är allt för roande, när hundarna är själva hemma så kan hon få för sig att göra en del rackartyg, som att dela en foppatoffel i så många delar som möjligt! Något som hänt två gånger, vi vet inte 100% säkert att de är hon, men man kan lätt gissa att hon varit med på några hörn åtminstone Eller när hon (eller någon av dom andra) tuggade sönder syrrans väska, då var dom billiga på blocket! Eller de senaste, i måndags, när hon troligen hoppat upp på bordet, tog fjärrkontrollen till radion/cdn och tuggade sönder den... Så kan de gå när man lämnar en hund som inte vill vara ensam med sin mamma (Zindy) och syster (Flisan) själv hemma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0