kort hårig...!

Har klippt till frillan idag, så nu är de ca 2,5 dm kortare! Ruggit kort, bara till axlarna inte alls halvvägs ner till rumpan som jag är van vid! Men de är super, varför klippte jag inte så inför sommaren??

Som tur är växer det ut igen!

Annars har de inte hänt mycket här hemma, städade nerevåningen (istället för övervångingen som verkligen behöver en omgång) och fixade en massa till Stina skulle komma och klippa oss. Lyckades även baka underbart goda muffins med syrran! Bra jobbat :P I morgon är de övervångingen som ska få sig en omgång med skurtrasan och dammsugaren, även bilen ska fixas till och packlinen ska på taket! Sen får vi se vad morgondagen har att bjuda på! :)

Visst är de roligt att vara ledig? Regnet står som spön i backen, himlen är mörkt färgad, då passar det alldeles utmärkt att göra sånnt man inte hann med i sommras, städa, tvätta, dammsuga, tvätta bilen och sånna "roliga" saker!

Högsommaren är som alla säkert redan märkt borta och hösten närmar sig, även turisterna börjar försvinna från hamnen... Lite tråkigt eftersom det är ett säkert tecken på att hösten, vintern och snön är på ingång om ett par månader...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0