Flytten tog kål på oss alla

Just nu är allt bara skit och pannkaka, jag bråkar som en tok med min mamma bara för att jag inte orkar gå ut med min hund i kylan. Visst de är bara -10 idag, i natt när vi var ute och busade var de -19. Men jag har verkligen ont i hela kroppen efter farmor och farfars flytt, jag har ingen aning om hur många gånger jag sprang upp och ner i trapporna med en massa saker! Både armar och ben är helt slut, så jag pallar inte.

Jag tog studenten, började jobba med en gång, var knappt ledig över jul, jobbade hela nyårshelgen, hjälpte till med flytten och nu är första dagen jag har HELT ledigt! Ändå får jag inte ta de lite lugnt och slippa en promenad. De längsta jag har haft ledigt sen studenten är 11 dagar och dom spenderade jag i Finland, sen kom jag hem och började jobba igen. Snart kommer jag att få ett vikariat, vilket gör att jag inte har någon semester där heller! Så jag kommer inte att vara lång ledig på nästan tre år! Jag är trött, jag behöver en dags vila, men nej, då leder det till massbråk i familjen!!

Denna flytt har inte bara tärt på farmor och farfar, den har även gjort en stor glipa i vår familj. Jag längtar mer och mer efter att få flytta hemifrån, jag ångrar så att jag inte stod på mig och kämpade för lägenheten jag hade, nu har den gått till någon annan :(

Nu ska jag ta min trötta kropp och rensa ur lite kläder, tvätta och städa för de är något vi inte gjort sedan gästerna åkte hem efter jul, de blir inge kliniskt rent hem, men bättre än de är nu. Sen ska jag rensa ur gamla kläder jag aldrig använder, jag ska inte ha en lika stor garderob som min farmor har! Hon har nog inte slängt ett klädesplagg på tre miljoner år! Inte heller en pryl, dom har tillochmed kvar en TRASIG vhs spelare för farfar tycker inte att man kastar det... Sen kommer hela historian om kriget och dom svåra tiderna. Därför han sitter i en sprillans ny lägenhet, har en sprillans ny lägenhet och en fru som passar upp honom på minsta vink?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0